עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר עוד חודשיים אני מסיים חיטוב (נראה לי מקווה שכן)
תודה לכולם יש לי עוד שאלה שלא הבנתי על שומן עיקש
יכול להיות בנאדם שאין לו שומן עיקש והוא ימשיך לרדת רגיל באחוזי שומן בלי פרוטוקולים וכאלה? ואם כן איך אפשר לדעת אם יש שומן עיקש או לא?
ואם נגיד שהייתי פעם ממש רזה (55 קילו מטר 70) הייתי ממש שחיף אבל היו לי רגליים עבות מבנה גוף וגם הרבה שומן יחסית לגוף עליון זה אומר שיש לי גנטיקה של שומן עיקש ברגליים?
הבנתה, ראיתה, עשיתה אלה מילים שלא קיימות בעברית לא משנה כמה זמן יעבוראחי אתה וColdfire זקנים כבר, ככל שהזמן עוברים המילים מתקצרות ועוד מושגים חדשים נולדים
יפה מאוד אחי בהצלחהבהחלט כן אחי,אני כרגע עומד על 10.6 המטרה היא 8-9
חודש ראשון?יפה מאוד אחי בהצלחה
@Ohad @White Walker
ירדתי בחודש 2.5 קילו הגזמתי או שזה בסדר? שמעתי שעדיף לא לרדת יוצר מ2 קילו בשביל לא לקחת סיכון שירד שריר
יפה מאוד אחי בהצלחה
@Ohad @White Walker
ירדתי בחודש 2.5 קילו הגזמתי או שזה בסדר? שמעתי שעדיף לא לרדת יוצר מ2 קילו בשביל לא לקחת סיכון שירד שריר
לחודש ראשון?זה יוצא 3 קילו כל החודש הזה זה לא טוב נכון?
ואיך זה שבשבועיים הראשונים ירדתי קילו ובשניים שתי קילו עם הייתי אם אותו תפריט?לחודש ראשון?
זה בסדר בהנחה ומדובר גם בנוזלים שירדו
אם בבוקר שאני קם ההיקף של הבטן הוא 82ובסוף היום 84
יש מצב שאני אוכל משהו שגורם לי לנפיחות?
חשבתי אולי נפיחות כי בזמן האחרון אחרי שאני שותה שייק חלבון מתחיל לי כאבי בטן שמלווים אותי כל היום (אחרי השייק יש לי תמיד לשירותים)לא, זה ככה צריך להיות.
נוזלים וכו...
חשבתי אולי נפיחות כי בזמן האחרון אחרי שאני שותה שייק חלבון מתחיל לי כאבי בטן שמלווים אותי כל היום (אחרי השייק יש לי תמיד לשירותים)
זה התחיל רק לפני 3-4 ימים שאני לוקח אבקת חלבון כבר כמה חודשים
אני כמעט בטוח שזה מהשייק, אני צריך עוד מעט לשתות אותו שוב אם יהיה לי שוב כאבי בטן זה בטוח זה
לא מוזר שאחרי הרבה זמן שלקחתי אבקה רק בזמן האחרון היא עושה לי רע? לא העלתי המינון לא שיניתי טעם שוב דבר
אולי פיתחתי רגישות לאחד המרכיבים?
שותה עם חלב? קיבה ריקה? עבר תאריך של האבקה?
כואב גם עם חלב וגם עם מים
קיבה ריקה כן, גם בעבר הייתי שותה עם קיבה ריקה ולא היה כאבי בטן
לא פג התוקף
אוקיי שתיתי תשייק
נראה מה יקרה לי בדקות הקרובות
אתה מדבר כמו דיסלקט. ואני לא "זקן" כמוהם.אחי אתה וColdfire זקנים כבר, ככל שהזמן עוברים המילים מתקצרות ועוד מושגים חדשים נולדים
אתה מדבר כמו דיסלקט. ואני לא "זקן" כמוהם.
16,עחי.בן כמה אתה אחי?
16,עחי.
אוקיי,ואיך זה סותר את מה שאמרתי?אתה עוד ילד 😃 הזקנה רחוקה ממך שנות אור.