הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ להגיע ל12% שומן

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שאלה
האם אפשר להגיע ל12% ללא בעיות עם גנטיקה ממוצעת בלי תפריט דל פחמימה,פרוטוקולים של שומן עיקש,ותוספים כמו קלן אפדרין ויוהימבין
ועוד שאלה 200 מג קפאין לפני אימון אנאירובי ואירובי באמת תורם יותר לשרפת שומן או שהוא רק ממריץ

בסדר עוד חודשיים אני מסיים חיטוב (נראה לי מקווה שכן)
תודה לכולם יש לי עוד שאלה שלא הבנתי על שומן עיקש
יכול להיות בנאדם שאין לו שומן עיקש והוא ימשיך לרדת רגיל באחוזי שומן בלי פרוטוקולים וכאלה? ואם כן איך אפשר לדעת אם יש שומן עיקש או לא?

ואם נגיד שהייתי פעם ממש רזה (55 קילו מטר 70) הייתי ממש שחיף אבל היו לי רגליים עבות מבנה גוף וגם הרבה שומן יחסית לגוף עליון זה אומר שיש לי גנטיקה של שומן עיקש ברגליים?

יכול להיות שיתרכז ברגלים.

שומן עיקש הוא בד''כ סביב ה10% שומן...
שאתה רואה שכל הגוף שלך נמצא באחוז שומן מסויים אבל בחלק ממנו יש יותר שומן באופן בולט, וזה נקרא שומן עיקש.
כן יכול להיות שתרד ל10% והגוף שלך יראה 10 מבלי שומן עיקש.

אחי אתה וColdfire זקנים כבר, ככל שהזמן עוברים המילים מתקצרות ועוד מושגים חדשים נולדים
הבנתה, ראיתה, עשיתה אלה מילים שלא קיימות בעברית לא משנה כמה זמן יעבור

• פותח/ת השרשור
בהחלט כן אחי,אני כרגע עומד על 10.6 המטרה היא 8-9
יפה מאוד אחי בהצלחה
@Ohad @White Walker
ירדתי בחודש 2.5 קילו הגזמתי או שזה בסדר? שמעתי שעדיף לא לרדת יוצר מ2 קילו בשביל לא לקחת סיכון שירד שריר

יפה מאוד אחי בהצלחה
@Ohad @White Walker
ירדתי בחודש 2.5 קילו הגזמתי או שזה בסדר? שמעתי שעדיף לא לרדת יוצר מ2 קילו בשביל לא לקחת סיכון שירד שריר
חודש ראשון?
2 קג זה בסדר. חצי קילו יותר לא קריטי.. יכול להיות ששינית את מאזן הפחמימה או הנתרן בתפריט וירדת בנוזלים גם

יפה מאוד אחי בהצלחה
@Ohad @White Walker

בסדר גמור, ככל שהאחוז שומן יהיה גבוה יותר אתה תוכל לרדת יותר בשומן.
ככל שתתקרב לאחוזי שומן נמוכים יותר ככה יהיה יותר קשה להוריד את השומן.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה לכולם
היום נשקלתי בבוקר ושקלתי 76 וזה ממש מוזר
התחלתי חיטוב ביום ראשון בדיוק לפני חודש:
יום ראשון 8.11 - 79 קילו
יום ראשון אחרי שבוע 15.11 - 78.5 קילו
יום רביעי אחרי שבועיים וחצי 25.11 - 77.5 קילו
היום יום ראשון חודש אחרי - 76

איך ירדתי מיום רבעי 25.11 עד היום שזה שבוע וחצי קילו וחצי? שבתחילת החיטוב הייתי יורד חצי קילו בשבוע? לא היה שינוי בתפריט
זה יוצא 3 קילו כל החודש הזה זה לא טוב נכון?

@Ohad @White Walker

כנראה שהיית בגרעון גדול יותר מבלי לשים לב. (אחרי הכל, אתה לא יכול לדעת כמה אתה שורף במדויק במהלך יממה, יכול להיות שהיית פעיל יותר וכו')

• פותח/ת השרשור
אם בבוקר שאני קם ההיקף של הבטן הוא 82ובסוף היום 84
יש מצב שאני אוכל משהו שגורם לי לנפיחות?

• פותח/ת השרשור
לא, זה ככה צריך להיות.
נוזלים וכו...
חשבתי אולי נפיחות כי בזמן האחרון אחרי שאני שותה שייק חלבון מתחיל לי כאבי בטן שמלווים אותי כל היום (אחרי השייק יש לי תמיד לשירותים)
זה התחיל רק לפני 3-4 ימים שאני לוקח אבקת חלבון כבר כמה חודשים
אני כמעט בטוח שזה מהשייק, אני צריך עוד מעט לשתות אותו שוב אם יהיה לי שוב כאבי בטן זה בטוח זה
לא מוזר שאחרי הרבה זמן שלקחתי אבקה רק בזמן האחרון היא עושה לי רע? לא העלתי המינון לא שיניתי טעם שוב דבר
אולי פיתחתי רגישות לאחד המרכיבים?

חשבתי אולי נפיחות כי בזמן האחרון אחרי שאני שותה שייק חלבון מתחיל לי כאבי בטן שמלווים אותי כל היום (אחרי השייק יש לי תמיד לשירותים)
זה התחיל רק לפני 3-4 ימים שאני לוקח אבקת חלבון כבר כמה חודשים
אני כמעט בטוח שזה מהשייק, אני צריך עוד מעט לשתות אותו שוב אם יהיה לי שוב כאבי בטן זה בטוח זה
לא מוזר שאחרי הרבה זמן שלקחתי אבקה רק בזמן האחרון היא עושה לי רע? לא העלתי המינון לא שיניתי טעם שוב דבר
אולי פיתחתי רגישות לאחד המרכיבים?

שותה עם חלב? קיבה ריקה? עבר תאריך של האבקה?

• פותח/ת השרשור
שותה עם חלב? קיבה ריקה? עבר תאריך של האבקה?

כואב גם עם חלב וגם עם מים
קיבה ריקה כן, גם בעבר הייתי שותה עם קיבה ריקה ולא היה כאבי בטן
לא פג התוקף
אוקיי שתיתי תשייק
נראה מה יקרה לי בדקות הקרובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית