הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אני בן 14 משקל 57 מטר 74 במסה
שאלה 1 - בדדליפט המוט תמיד צריך להיות קרוב לרגליים נכון? כי פשוט זה ממש כואב ויום אחרי יש כתמים אדומים על הרגליים וזה כואב מתי שאני נוגע בזה זה אמור להיות ככה?
שאלה 2 - אני כרגע חודשיים ב-AB אחרי SS עליתי במשקלים הייתי 60 קילו סקוואט עכשיו אני 70 בסקוואט 75 בדדליפט 40 בבנץ 27.5 בפרס חשבתי על לעבור לABC שמעתי שהרבה ממליצים על זה ושגודלים מזה ממש יפה? מה אתם אומרים?כאילו יש לי תזמן אין לי ממש לחץ בלימודים
שאלה 3 - חדר כושר באשדוד? בחדר כושר שאני כרגע יש יותר מדי ליצנים שזה כבר באמת מציק וכבר לא מצחיק כי הם חייבים להביע את הדעה שלהם על הכל

שאלה 1 - בדדליפט המוט תמיד צריך להיות קרוב לרגליים נכון? כי פשוט זה ממש כואב ויום אחרי יש כתמים אדומים על הרגליים וזה כואב מתי שאני נוגע בזה זה אמור להיות ככה?
מכנס ארוך/גרבי כדורגל יסדרו את הבעיה
שאלה 2 - אני כרגע חודשיים ב-AB אחרי SS עליתי במשקלים הייתי 60 קילו סקוואט עכשיו אני 70 בסקוואט 75 בדדליפט 40 בבנץ 27.5 בפרס חשבתי על לעבור לABC שמעתי שהרבה ממליצים על זה ושגודלים מזה ממש יפה? מה אתם אומרים?כאילו יש לי תזמן אין לי ממש לחץ בלימודים
לא. תעשה SS. אתה עדיין חלש.
שאלה 3 - חדר כושר באשדוד? בחדר כושר שאני כרגע יש יותר מדי ליצנים שזה כבר באמת מציק וכבר לא מצחיק כי הם חייבים להביע את הדעה שלהם על הכל
יש לי חבר ליפטר חזק שמתאמן בKGYM. המכון שם בסדר למרות שלא הכי טוב למטרות ליפטינג (יש ציוד אבל אין כלוב סגור).
יש את הPOWER GYM במתנ"ס עוזיאל שזה אחלה מכון עם הרבה ציוד וגם זול.
לא התאמנתי בעוד מכונים באשדוד חוץ מאלה אז לא יודע להמליץ על עוד. שמעתי מחברים שהPROFIT מקום סבבה תבדוק אותו אם אין לך בעיה להגיע לשם

• פותח/ת השרשור

יש לי חבר ליפטר חזק שמתאמן בKGYM. המכון שם בסדר למרות שלא הכי טוב למטרות ליפטינג (יש ציוד אבל אין כלוב סגור).
לא התאמנתי בעוד מכונים באשדוד חוץ מאלה אז לא יודע להמליץ על עוד. שמעתי מחברים שהPROFIT מקום סבבה תבדוק אותו אם אין לך בעיה להגיע לשם
גם אני בKgym כבר איזה 3 חודשים - / +
הסקוואט הכי גבוהה שראתי שם זה 180 ל-1
וכמעט תמיד עמוס שם בשעות שאני בא 5/6 אני רק מסיים בית ספר ב3:30 ועוד מעט המנוי נגמר חשבתי על ללכת לGO ACTIVE כי גם חברים שלי מתאמנים(הם מהאלה שמקשיבים למדריכים ככה שאין לי על מה לדבר איתם לגבי זה ) איך הוא? יש שם כלוב ? אני גר באזור הסיטי ואני גם בן 14 ואין אופניים ככה שללכת ב-7 בערב חזרה הביתה באזור א ולחכות שישדדו אותי זה לא אפשרות חח
אוליי אפילו אטלנטיס?
לגבי הSS
זה ממש מעצבן ללכת לבית ספר מתי שהרגל כואבת ואני ממש ממש שונא את התוכנית? אוליי הלינרית של ביל ?
וגם כמו כל מגרשי הספורט בבתי ספר המבחן היחידי שיש זה מתח וריצה ככה שאני לא יכול להיכשל בספורט בגלל שאני אוכל הרבה בישביל SS וכל זה
נראלי אני ימשיך AB או שאוליי יחכה לתגובות אחרות שימליצו לי ABC
גם אני עולה סבבה כזה בAB עליתי 10 קילו בסקוואט בחודש וחצי שזה עלייה שהיא בסדר

מה ההבדל בין כלוב סגור לכלוב רגיל?

הסקוואט הכי גבוהה שראתי שם זה 180 ל-1
איזה כיף סימן שאם אני אחזור לשם בקרוב אני אהיה הכי חזק שם 😄
וכמעט תמיד עמוס שם בשעות שאני בא 5/6 אני רק מסיים בית ספר ב3:30 ועוד מעט המנוי נגמר חשבתי על ללכת לGO ACTIVE כי גם חברים שלי מתאמנים(הם מהאלה שמקשיבים למדריכים ככה שאין לי על מה לדבר איתם לגבי זה ) איך הוא? יש שם כלוב ? אני גר באזור הסיטי ואני גם בן 14 ואין אופניים ככה שללכת ב-7 בערב חזרה הביתה באזור א ולחכות שישדדו אותי זה לא אפשרות חח
אוליי אפילו אטלנטיס?
לא הייתי באף אחד מהם, אבל למה שלא תלך לשם פשוט לראות את המקום? אולי אלה מכונים טובים, פשוט לא הייתי בהם.
זה ממש מעצבן ללכת לבית ספר מתי שהרגל כואבת ואני ממש ממש שונא את התוכנית? אוליי הלינרית של ביל ?
זה שהרגל כואבת לא אומר שהסיבה לכך היא הSS. קודם כל, איפה הכאב? ואיך אתה מרגיש אותו? עם המשקלים שלך לא הייתי עושה לינארית.
וגם כמו כל מגרשי הספורט בבתי ספר המבחן היחידי שיש זה מתח וריצה ככה שאני לא יכול להיכשל בספורט בגלל שאני אוכל הרבה בישביל SS וכל זה
נראלי אני ימשיך AB או שאוליי יחכה לתגובות אחרות שימליצו לי ABC
בתעודת בגרות שלי לא רשום ספורט בכלל חחח. גם בכל מוסד לימודים לא מבקשים ממך ציון בבגרות לספורט כשאתה ממלא תופס סכ"ם. אל תדאג.
מה ההבדל בין כלוב סגור לכלוב רגיל?
קוראים מצבים לא נעימים לפעמים כשאתה בא לשבור שיא והמשקל פשוט לא עולה ואם אין לך כלוב סגור אתה יכול בטעות לפגוע במישהו. בקיצור זה בטיחותי יותר

• פותח/ת השרשור
איזה כיף סימן שאם אני אחזור לשם בקרוב אני אהיה הכי חזק שם 😄

לא הייתי באף אחד מהם, אבל למה שלא תלך לשם פשוט לראות את המקום? אולי אלה מכונים טובים, פשוט לא הייתי בהם.

זה שהרגל כואבת לא אומר שהסיבה לכך היא הSS. קודם כל, איפה הכאב? ואיך אתה מרגיש אותו? עם המשקלים שלך לא הייתי עושה לינארית.

בתעודת בגרות שלי לא רשום ספורט בכלל חחח. גם בכל מוסד לימודים לא מבקשים ממך ציון בבגרות לספורט כשאתה ממלא תופס סכ"ם. אל תדאג.

קוראים מצבים לא נעימים לפעמים כשאתה בא לשבור שיא והמשקל פשוט לא עולה ואם אין לך כלוב סגור אתה יכול בטעות לפגוע במישהו. בקיצור זה בטיחותי יותר
הכאב הוא בשריר בדקתי את זה וראיתי שכתוב במדריך של הלינראית "שאם לא באפשרותכם לצלוע ליד האורחים במשרד בגלל SS " אז הבנתי שזה בסדר
זה משפיע על הממוצע אז אם אני לא רוצה לקבל כפכף לראש אז כדאי לי לקבל בזה ציון טוב בישביל שהממוצע יהיה יותר טוב
פרופיט זה באזור תעשייה?
ואיך אני אמור לדעת אם חדר כושר הוא טוב כאילו איזה מאפיינים יש לחדר כושר באמת רואים שהשקיעו בוא ומתאים לי ?

הכאב הוא בשריר בדקתי את זה וראיתי שכתוב במדריך של הלינראית "שאם לא באפשרותכם לצלוע ליד האורחים במשרד בגלל SS " אז הבנתי שזה בסדר
זה משפיע על הממוצע אז אם אני לא רוצה לקבל כפכף לראש אז כדאי לי לקבל בזה ציון טוב בישביל שהממוצע יהיה יותר טוב
זה נכון מה שנאמר שם אבל רק אם מקור הפציעה הוא כרוני ולא בגלל ביצוע לא נכון של תרגילי בסיס (טכניקה לקויה).
פרופיט זה באזור תעשייה?
כן. קצת רחוק.
ואיך אני אמור לדעת אם חדר כושר הוא טוב כאילו איזה מאפיינים יש לחדר כושר באמת רואים שהשקיעו בוא ומתאים לי ?
כשיש בו את הציוד שצריך. אני מתאמן במכון מושלם עכשיו. יש בו מלא פלטות, כלובים, מוטות, דאמבלים ואפילו פואם רולר וגלגל בטן. אם יש לי את הציוד הזה אני מאושר, ועל פי זה אני קובע שהמכון טוב בשבילי.

• פותח/ת השרשור
זה נכון מה שנאמר שם אבל רק אם מקור הפציעה הוא כרוני ולא בגלל ביצוע לא נכון של תרגילי בסיס (טכניקה לקויה).

כן. קצת רחוק.

כשיש בו את הציוד שצריך. אני מתאמן במכון מושלם עכשיו. יש בו מלא פלטות, כלובים, מוטות, דאמבלים ואפילו פואם רולר וגלגל בטן. אם יש לי את הציוד הזה אני מאושר, ועל פי זה אני קובע שהמכון טוב בשבילי.

רגע אם אתה מחיפה אז איך יכול להיות ש אתה באשדוד ?
אתה סטודנט בטכניון וכרגע מתאמן בטכניון ואחרי זה חוזר לאשדוד?
אז מה אתה אומר לגבי הSS להישאר בAB או ABC? כי שמעתי שזה אפקטיבי גם ,וss זה כרגע לא אפשרות
במצבי מה אני צריך לחפש במכון?כי אני מגיע למצב שאני נשאר במכוון שעה וחצי שעתיים בגלל העומס וזה מפריע לי להתכונן למבחנים
עוד שאלה
בחודש האחרון מאז שהתחלתי להיתאמן בAB שמתי לב שכבר יש לי צורה לרגליים והכל אבל הפלג גוף העליון לא השתנה נראלי בכלל
למה ?
אוליי לצלם את עצמי ובעוד חודש להשוות ולראות שאוליי אני גודל ולא שם לב ?

רגע אם אתה מחיפה אז איך יכול להיות ש אתה באשדוד ?
אתה סטודנט בטכניון וכרגע מתאמן בטכניון ואחרי זה חוזר לאשדוד?
אני אשדודי שלומד במכינה בטכניון. בקרוב מסיים וחוזר לפה.
אז מה אתה אומר לגבי הSS להישאר בAB או ABC? כי שמעתי שזה אפקטיבי גם ,וss זה כרגע לא אפשרות
ABC זאת לא אפשרות בשום מצב. אם לא SS אז אני חושב שלרמה שלך עדיף ללכת על FBW מפוצלת
במצבי מה אני צריך לחפש במכון?כי אני מגיע למצב שאני נשאר במכוון שעה וחצי שעתיים בגלל העומס וזה מפריע לי להתכונן למבחנים
מוט, פלטות וכלוב.
בחודש האחרון מאז שהתחלתי להיתאמן בAB שמתי לב שכבר יש לי צורה לרגליים והכל אבל הפלג גוף העליון לא השתנה נראלי בכלל
בחודש אתה לא אמור לראות שום תוצאות. חודש זה כלום. השוואות גוף זה משהו שעושים אחרי 4-6 חודשים מינימום

• פותח/ת השרשור
אני אשדודי שלומד במכינה בטכניון. בקרוב מסיים וחוזר לפה.

ABC זאת לא אפשרות בשום מצב. אם לא SS אז אני חושב שלרמה שלך עדיף ללכת על FBW מפוצלת

מוט, פלטות וכלוב.

בחודש אתה לא אמור לראות שום תוצאות. חודש זה כלום. השוואות גוף זה משהו שעושים אחרי 4-6 חודשים מינימום
שאלה לא ממש קשורה חח - איך מצטטים חלק מסוים?
FBW ניסיתי ומנסיון אני לא עולה במשקלים בתוכנית ככה שאני פשוט ישאר ב-AB,
מה דעתך על SS לשבוע אחד בחנוכה להרים קצת תמשקלים ואחרי זה לחזור לAB?
לצלם תגוף פשוט או לעשות מדידות של הרגליים ושל הכל ולרשום על דף ?

שאלה לא ממש קשורה חח - איך מצטטים חלק מסוים?
לסמן את החלק שאתה רוצה לצטט ואז תופיע לך האופציה לצטט.
FBW ניסיתי ומנסיון אני לא עולה במשקלים בתוכנית ככה שאני פשוט ישאר ב-AB,
כנראה עשית FBW לא טובה. הFBW השניה שבחתימה שלי תעשה את העבודה כמו שצריך.
מה דעתך על SS לשבוע אחד בחנוכה להרים קצת תמשקלים ואחרי זה לחזור לAB?
שבוע אחד לא יעשה כלום.
לצלם תגוף פשוט או לעשות מדידות של הרגליים ושל הכל ולרשום על דף ?
לא יודע. לא מתעסק בשטויות האלה. אני מתאמן כוח

• פותח/ת השרשור
לסמן את החלק שאתה רוצה לצטט ואז תופיע לך האופציה לצטט.

שבוע אחד לא יעשה כלום.

לא יודע. לא מתעסק בשטויות האלה. אני מתאמן כוח
עשיתי FBW טובה מהפורטל
למה לא להישאר בAB אם אני עולה במשקלים והכל סבבה?

1. גרביים ארוכים זה פיתרון טוב.

2. אתה צריך להמשיך SS ועוד הרבה, אתה רחוק ממיצוי התוכנית ועם ABC אתה תתקדם משמעותית פחות.

• פותח/ת השרשור

2. אתה צריך להמשיך SS ועוד הרבה, אתה רחוק ממיצוי התוכנית ועם ABC אתה תתקדם משמעותית פחות.
אני מבין את זה אבל כתבתי את הסיבות למה אני לא יכול SS
לגבי הדדליפט אני עושה את זה לאט ומחליק את זה לאט על הרגליים אולי בגלל זה כואבים לי הרגליים?
כי במדריך של ריפטו הוא אמר שצריך לעשות את זה לאט ולא לזרוק את זה על הרצפה כמו ז***

עוד שאלה יש לי חבר שעושה תוכנית של מאמנים בלי תרגלים מורכבים חוץ מבנץ ונראה ממש טוב יותר טוב ממני כשהוא מתאמן 4 חודש ואני מתמאמן 6 חודש כאילו זה מצביע על זה שיש לי גנים גרועים ? כי אני במסה ואני עולה 2.5 קילו בחודש אבל אני אוכל חופשי בלי תפריט

לא כתבת למה אתה לא יכול לעשות SS, רק כתבת שהמליצו לך אחרת. טעו.

תעלה וידאו של הדדליפט, רק ככה אוכל לסייע לך בו.

ואכן מראה מושפע גם מגנטיקה, במיוחד בגיל 14, שהזמן שהתאמנת בסה"כ הוא נמוך.

• פותח/ת השרשור
לא כתבת למה אתה לא יכול לעשות SS, רק כתבת שהמליצו לך אחרת. טעו.

תעלה וידאו של הדדליפט, רק ככה אוכל לסייע לך בו.

ואכן מראה מושפע גם מגנטיקה, במיוחד בגיל 14, שהזמן שהתאמנת בסה"כ הוא נמוך.
כתבתי בתגובות חח אני גם מבין דבר או שתיים בנושא ואני ידעתי שאני צריך SS אבל מהסיבות שכתבתי בתגובות אני לא יוכל לעשות את זה
נראלי שלא הבנת את הכוונה : המוט תמיד קרוב לגוף ואני עושה את זה לאט לאט ולא מהר לפי מה שאני רואה בסירטונים זה מה שאנשים עושים יש הבדל כלשהוא והאם זה נכון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית