הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אני בן 14 משקל 57 מטר 74 במסה
שאלה 1 - בדדליפט המוט תמיד צריך להיות קרוב לרגליים נכון? כי פשוט זה ממש כואב ויום אחרי יש כתמים אדומים על הרגליים וזה כואב מתי שאני נוגע בזה זה אמור להיות ככה?
שאלה 2 - אני כרגע חודשיים ב-AB אחרי SS עליתי במשקלים הייתי 60 קילו סקוואט עכשיו אני 70 בסקוואט 75 בדדליפט 40 בבנץ 27.5 בפרס חשבתי על לעבור לABC שמעתי שהרבה ממליצים על זה ושגודלים מזה ממש יפה? מה אתם אומרים?כאילו יש לי תזמן אין לי ממש לחץ בלימודים
שאלה 3 - חדר כושר באשדוד? בחדר כושר שאני כרגע יש יותר מדי ליצנים שזה כבר באמת מציק וכבר לא מצחיק כי הם חייבים להביע את הדעה שלהם על הכל

כן. זה הולך ככה: אה, אתה מתאמן? בשביל מה? עם גוף כמו שלך..... 😋🍴
image.jpg

בטח שזה מה שאומרים כשאתה עובד במשרד עם בטטות מחשב 🙄
יצא לך גם לפגוש בני אדם?
אחד המתכנתים אצלנו הוא גלשן ופעמיים בשבוע מטפס בקיר טיפוס.
אל תכליל.

נ.ב
כל האחרים הם בטטות כורסא. במקרה

חשבתי על ללכת לGO ACTIVE כי גם חברים שלי מתאמנים(הם מהאלה שמקשיבים למדריכים ככה שאין לי על מה לדבר איתם לגבי זה ) איך הוא? יש שם כלוב ?

כן. בבת ים יש שניים והמון ספייס. 😍 גם בראשון. (אבל בערב מפוצץ ואי אפשר לבצע דדלפיט כמו שצריך בלי שמישהו יתקע לך מול הפנים)

• פותח/ת השרשור
כן. בבת ים יש שניים והמון ספייס. 😍 גם בראשון. (אבל בערב מפוצץ ואי אפשר לבצע דדלפיט כמו שצריך בלי שמישהו יתקע לך מול הפנים)
אני די רגיל לזה אם אני בKGYM ... מחר אני ילך להיסתכל
אני יביא חוות דעת אם צריך

אל תדליק אותי אלכס.
אם יש לך בעיה עם התוכניות שלי תגיד מה הבעיה. אם סתם בא לך להיות פרבוקטור לך תחפש קורבנות אחרים

נתחיל בזה שתגיד מה טוב בהן. למה נראה לך שאתה יכול לכתוב תוכנית כללית שטובה לכל המתאמנים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית