הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פגמים גנטים , חיות ואנשים (משהו מעניין , ממליץ לכולם).

אז למה בעצם ריצ'רד הזה לא ענק כרגע?

• פותח/ת השרשור
פה לא נראה לי שאתה צודק, אאל"ט הורמונים פשוט משפיעים על מידת ההתבטאות של גנים בדי אנ אי של השריר ,לא משנים אותם.
קראתי איפשהוא שיש חומרים שלא כל כך מוכרים לאנושות (והם גם אנאבולים) שיכולים לשנות את מבנה וגרעין התא , צריך לחפש את זה בכל מקרה.
לא חקרתי לגבי ה GH ושאר החברים.

קח שחיה נגיד, איזה עניין של שכל יש פה, שום שכל
עזוב אותך שחיה ועזוב אותך כדורסל, קח את כל הסוגי ספורט באולימפיאדה כמעט:
ריצה- צריך מוח?
דריקת דיסקוס- אני מצביע לו אומר זרוק לשם, הוא עושה, צריך מוח?
אני יכול להמשיך...

הכישרון פה זה בעצם הגנטיקה. גם בכדורסל אם הוא יהיה מטר 50 ועם כישרון מטורף, הסיכויים שלו להגיע לטופ קלושים. מישהו עם גנטיקה מושלמת ומישהו עם גנטיקה חרא, אם הגנטיקה חרא יזריק אז הוא יגיע למימדים של זה עם הגנטיקה טובה, אבל אם זה עם הגנטיקה מושלמת יזריק הוא יהיה יותר גדול שוב (לא מבין כל כך בהזרקות, הולך לפי היגיון)

טכניקה: עם טכניקה לקויה אתה תפצע, או פשוט תיהיה עם חוסר פרופורציה, או שיהיה לך יותר קשה לעלות משקלים...

אין לך מושג מה אתה אומר, בכל סוגי הספורט ביניהם השחייה, הריצה, זריקת הדיסקוס וכו' תמיד אפשר להשתפר מבחינת הטכניקה, אני יכול לשער שלא עסקת בתחומים האלה אף פעם אם אתה אומר דבר כזה. ולגבי הבן אדם עם הגטיקה ה"מושלמת" והגנטיקה החרא, יכול להיות שהחומרים ישפיעו טוב יותר על הבן אדם עם הרעה מאשר על האדם עם הגנטיקה הטובה. וובסופו של דבר הוא ייראה טוב יותר

אין לך מושג מה אתה אומר, בכל סוגי הספורט ביניהם השחייה, הריצה, זריקת הדיסקוס וכו' תמיד אפשר להשתפר מבחינת הטכניקה, אני יכול לשער שלא עסקת בתחומים האלה אף פעם אם אתה אומר דבר כזה. ולגבי הבן אדם עם הגטיקה ה"מושלמת" והגנטיקה החרא, יכול להיות שהחומרים ישפיעו טוב יותר על הבן אדם עם הרעה מאשר על האדם עם הגנטיקה הטובה. וובסופו של דבר הוא ייראה טוב יותר
בשחיה עסקתי, ואי אפשר להמשיך ולהמשיך להשתפר, בסופו של דבר זה מסתקם בגנטיקה ובמה הגנטיקה עוזרת לספורט. תראה את פלפס: הרגליים שלו ענקיות, הוא גמיש רצח, והידיים שלו ממש ארוכות מהרגיל. בלי כל אחד מאלה הוא היה אפס לעומת מה שהוא היום. טכניקה משתנה לטכניקה שונה (למשל בחזה פתאום מוציאים את הידיים מהמים כשמושיטים אותם קדימה, פרפר שינו לגמרי, את הקיפר (הסיבוב בסוף הבריכה) גם משנים) אבל בטכניקה עצמה אין כל כך מה לשפר, זה ממש בסיסי

וואי פשוט מדהים !
חח התמונה של הכלב הראשונה ממש מפחידה סוג של פינצ'ר ענקי מטורף זה נראה כמו פוטושופ
מעניין איך הילד נראה עכשיו

צריך שילוב של הכל ביחד, אחד לא יצליח בלי השני בחיים. המוח צריך ליהיות המאמן כדי להתאים.
בקשר לפלפס וכל השאר.. פעם ראשונה בהיסטוריה שהשנה עושים בדיקות רטרואקטיביות לספורטאים, עד כדי כך קשה לתפוס היום סימום.
ומשה, מה שהיתכוונת כניראה זה זריקות DNA. לא שמעתי שספורטים התחילו עם זה, אבל זה הדבר הבא ועדיין לא ידוע עליו מספיק. רק זה משנה גנטיקה.

זריקות עם וירוסים שיש בהם חומר גנטי רלוונטי, צריכות להיות עסק מסובך ויקר מאוד בשביל סתם התעסקות עם ספורטאים...

עדיין לא יודעים אם משתמשים בזה או לא, הסיכון גדול מאוד ומסוכן מאוד.
זה הדבר הבא, והבעיה שלא תיהיה דרך לגלות את זה. מחיר אף פעם לא היה קריטיריון.
לפי דעתי, היה לזה חלק באולימפיאדה האחרונה.

Back
למעלה תחתית