עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי איפשהוא שיש חומרים שלא כל כך מוכרים לאנושות (והם גם אנאבולים) שיכולים לשנות את מבנה וגרעין התא , צריך לחפש את זה בכל מקרה.פה לא נראה לי שאתה צודק, אאל"ט הורמונים פשוט משפיעים על מידת ההתבטאות של גנים בדי אנ אי של השריר ,לא משנים אותם.
בכנות, אין לי מושג.אולי המוטציה אצלו שונה מאצל בעלי החיים ויש לו קצת מיוסטטין...אז למה בעצם ריצ'רד הזה לא ענק כרגע?
קח שחיה נגיד, איזה עניין של שכל יש פה, שום שכל
עזוב אותך שחיה ועזוב אותך כדורסל, קח את כל הסוגי ספורט באולימפיאדה כמעט:
ריצה- צריך מוח?
דריקת דיסקוס- אני מצביע לו אומר זרוק לשם, הוא עושה, צריך מוח?
אני יכול להמשיך...
הכישרון פה זה בעצם הגנטיקה. גם בכדורסל אם הוא יהיה מטר 50 ועם כישרון מטורף, הסיכויים שלו להגיע לטופ קלושים. מישהו עם גנטיקה מושלמת ומישהו עם גנטיקה חרא, אם הגנטיקה חרא יזריק אז הוא יגיע למימדים של זה עם הגנטיקה טובה, אבל אם זה עם הגנטיקה מושלמת יזריק הוא יהיה יותר גדול שוב (לא מבין כל כך בהזרקות, הולך לפי היגיון)
טכניקה: עם טכניקה לקויה אתה תפצע, או פשוט תיהיה עם חוסר פרופורציה, או שיהיה לך יותר קשה לעלות משקלים...
הממ או אולי הוא פשוט לא אוכל מספיק...? 😳בכנות, אין לי מושג.אולי המוטציה אצלו שונה מאצל בעלי החיים ויש לו קצת מיוסטטין...
בשחיה עסקתי, ואי אפשר להמשיך ולהמשיך להשתפר, בסופו של דבר זה מסתקם בגנטיקה ובמה הגנטיקה עוזרת לספורט. תראה את פלפס: הרגליים שלו ענקיות, הוא גמיש רצח, והידיים שלו ממש ארוכות מהרגיל. בלי כל אחד מאלה הוא היה אפס לעומת מה שהוא היום. טכניקה משתנה לטכניקה שונה (למשל בחזה פתאום מוציאים את הידיים מהמים כשמושיטים אותם קדימה, פרפר שינו לגמרי, את הקיפר (הסיבוב בסוף הבריכה) גם משנים) אבל בטכניקה עצמה אין כל כך מה לשפר, זה ממש בסיסיאין לך מושג מה אתה אומר, בכל סוגי הספורט ביניהם השחייה, הריצה, זריקת הדיסקוס וכו' תמיד אפשר להשתפר מבחינת הטכניקה, אני יכול לשער שלא עסקת בתחומים האלה אף פעם אם אתה אומר דבר כזה. ולגבי הבן אדם עם הגטיקה ה"מושלמת" והגנטיקה החרא, יכול להיות שהחומרים ישפיעו טוב יותר על הבן אדם עם הרעה מאשר על האדם עם הגנטיקה הטובה. וובסופו של דבר הוא ייראה טוב יותר