עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בדקתי, אבל ברוב הויכוחים שלי עם מחשבונים הם מנצחים 😃לך זה מסתדר?
ממש לא. כלומר, אני לא יודע מה את חשה אבל זה לא נכתב בציניות אלא בגלל שחשבתי שאשקרה לא שם לב לכתוב.אני חשה נימת ציניות?
עד לפני חודש 3 פעמים בשבועכמה פעמים בשבוע את מתעמלת? יכול להיות שתגובת הגוף שלך לעומס אימונים בשבוע הוא מה שגורם לו להעלות עוד יותר את חילוף החומרים?
אין לי הצעה אחרת מלבד להעלות עוד את ההכנסה היומית..עד לפני חודש 3 פעמים בשבוע
היום 4 פעמים בשבוע
חילוף חומרים מהיר תמיד היה, גם לפני שהתאמנתי...גנים של תימניה 😃
רק למי שנולד עם ח' וע' וכפית סחוג בפה(רגע.. זה עובר גם בגנים של איטלקים במקרה?)
ולפני שאני ממהרת לעלות שוב אני מחכה לראות אם יתרחש הקסם שבוע הבא בשקילה.אין לי הצעה אחרת מלבד להעלות עוד את ההכנסה היומית..
רק למי שנולד עם ח' וע' וכפית סחוג בפה
ולפני שאני ממהרת לעלות שוב אני מחכה לראות אם יתרחש הקסם שבוע הבא בשקילה.
פשוט אני נלחמת על ה4 קילו הנוספים כבר כמה חודשים וזה מתחיל לתסכל כל העיניין 😣
אני מאמינה שיש סטייה בין מה שיש אצלו (תוכנה שהוא פיתח והכניס את הנתונים עצמם) למחשבונים באינטרנט, כנל לערכים על המוצרים עצמם.הנקודה שלי - בהחלט כדאי להשתמש בעוד מקורות מחשבון אחרים על מנת לראות כי את מגיעה לאותם הערכים.
(שלא תתפלאי אם במקרה בסוף תגיעי לכמות יומית הנמוכה מזו שהציע לך כאן)
אולי אצלך זה לפני מע"מ? 😃למה אצלי זה 24 גר' לשתי פרוסות?
חחח מעריכה את התגובות שלך. כל תגובה - או גורמת לי לבדוק עוד מאמרים או מצחיקה אותי.אולי אצלך זה לפני מע"מ? 😃
מסכים, כמובן.בהחלט דרושה בדיקה נוספת של התפריט ע"י מחשבון נוסף.
מה באשר לבדיקות דם? (אישית מבצעת כל חצי שנה מגיל 8 לצערי)אני מאמינה שיש סטייה בין מה שיש אצלו (תוכנה שהוא פיתח והכניס את הנתונים עצמם) למחשבונים באינטרנט, כנל לערכים על המוצרים עצמם.
גם הוא מעלה לי קלוריות בהתאם במידה ואני לא עולה.
אבל בגלל שזה לא תפריט ראשון של איש מקצוע שאיתו קשה לי לעלות במשקל,
אני תוהה אם גם לגוף יש גבול או אם יש בעיה אחרת שיכולה להיות קשורה לנושא במידה והתפריט במאזן חיובי.
מה היא אמורה לבדוק בבדיקות דם?מה באשר לבדיקות דם? (אישית מבצעת כל חצי שנה מגיל 8 לצערי)
פעילות בלוטת התריס גם היא משפיעה על ירידה/עליה במשקל..מה היא אמורה לבדוק בבדיקות דם?
האם אכן הגוף שלה מאפשר ספיגת כלל אבות המזון, בין היתר בלוטת התריס TSHמה היא אמורה לבדוק בבדיקות דם?
היו תקינות פעם אחרונה שבדקתי (3-4 חודשים), לא משהו שהיה חריג.מה באשר לבדיקות דם?
אז ניחשת לא נכון
מצורף קובץ בו התפריט ההתחלתי + לא מצוין בתפריט עוד 2 פירות, 4 פרוסות לחם מלא, אגוזים, גבינה רגילה\גבינצ ונראה לי שזהו...סה"כ תוספת נוספת לתפריט עוד 600 קלוריות
(התפריט הזה היה משאיר אותי רעבה. אגב התזונאי הוא יאיר להב)
נ.ב
לא יודעת למה זה מציג את התמונה עקום
כן, אני יודע. אני טוען שהמחשבון משקר. לך זה מסתדר?
איגוד הכירופרקטים מודיע כי לנוכח הביקוש הרב אין יותר מקום לטיפולים בצוואר תפוס עד המחצית השניה של שנת 2016. לנוחותכם מפורסם התפריט שוב:
צפה בקובץ המצורף 31618
המחשבון כתב שם שסה"כ הקלוריות הוא 2293, ומורן מספרת שהיא מוסיפה על זה עוד כ-600 קלוריות ממקורות אחרים.
אבדוק את זה איתו.בתור אחד ששותף לבעיה הזו (אי עלייה במשקל)וכתוצאה מכך מחשב כל גרגר שנכנס לפה, אני אומר בביטחון מלא שאין פה אפילו את ה 2000.
קלוריות.
ממבט חטוף זה נראה לי כמו 1500-1600, עם עזרה ממחשבון גולינגו יצא לי 1800-1900.
אגב, המפתח פה הוא בבשר, הוא רשם לך או חזה עוף או בקר, אלו ערכים שונים לגמרי.
העיקר שיהיו תקינות בשנית. אם צריכה פענוח שלהן - מוזמנת לפנות שוב (פרטי\ אשכול)היו תקינות פעם אחרונה שבדקתי (3-4 חודשים), לא משהו שהיה חריג.
אבל אבדוק שוב, אולי משהו השתנה ואולי שם תהיה התשובה
תודה 😃