הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט ופרס

• פותח/ת השרשור no-one
  • פורסם בתאריך

no-one

משתמש מתחיל
50
10
נק' מוניטין:
50
50
10
הזה ליד הטניס
יש לי רק מהצד כי לא היה היום מי שיצלם...

זה מתחיל מ0:23

הפרס בסדר גמור, צריך לראות מה יקרה במשקלים גבוהים יותר.

לגבי הסקוואט:
1. אתה מתחיל את התנועה מהברכיים והן הולכות מעט קדימה. התנועה צריכה להתחיל מהאגן והברכיים צריכות לנוע החוצה, להתרחק האחת מהשניה.
2. אתה יורד מהר מדי ומאבד שליטה בתנועה.
3. יש לך Butt wink, כלומר סיבוב של האגן לאחור לקראת שבירת המקביל.
4. אתה עולה עם החזה, בעוד שצריך להתחיל את התנועה מהאגן, Hip Drive.

נסה לרדת יותר לאט ולהתחיל את העליה עם האגן.

בנוסף, בסקוואט אתה נראה כמו סימן שאלה בתחתית, הגב כפוף לחלוטין.
בפרס תחזיק את המוט קרוב יותר לחזה בתחתית, כשמפרק כף היד קצת שבור לאחור.

אפשר ורצוי גם ללא שבירה של מפרק היד.
כל זמן שאפשר להימנע מהעומס המיותר הזה..
פשוט לאחוז כמו שריפטו מלמד ורוב הבעיות נפתרות.

• פותח/ת השרשור
הפרס בסדר גמור, צריך לראות מה יקרה במשקלים גבוהים יותר.

לגבי הסקוואט:
1. אתה מתחיל את התנועה מהברכיים והן הולכות מעט קדימה. התנועה צריכה להתחיל מהאגן והברכיים צריכות לנוע החוצה, להתרחק האחת מהשניה.
2. אתה יורד מהר מדי ומאבד שליטה בתנועה.
3. יש לך Butt wink, כלומר סיבוב של האגן לאחור לקראת שבירת המקביל.
4. אתה עולה עם החזה, בעוד שצריך להתחיל את התנועה מהאגן, Hip Drive.

נסה לרדת יותר לאט ולהתחיל את העליה עם האגן.

איך לתקן את הכיפוף בגב או את הbutt wink ? אני מודע לזה שהוא קיים אבל איך להיפטר ממנו?

אפשר ורצוי גם ללא שבירה של מפרק היד.
כל זמן שאפשר להימנע מהעומס המיותר הזה..
פשוט לאחוז כמו שריפטו מלמד ורוב הבעיות נפתרות.

להישאר אז עם האחיזה הקיימת?

איך לתקן את הכיפוף בגב או את הbutt wink ? אני מודע לזה שהוא קיים אבל איך להיפטר ממנו?
לא לרדת הרבה מתחת למקביל.
לא להרכין את הראש קדימה עד כדי כך.
והעיקר - להיות מודע לכיווץ זוקפי הגב במיוחד בתחתית.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות מהמרחק הזה אבל נדמה שלמעלה המפרק "שבור"
ראית את הסרטון של ריפטו בנושא?

הסרטון של Art of manliness? אם כן אז ראיתי ואני מנסה ליישם, את האמת שעד עכשיו לא נתתי חשיבות לאחיזה בחלק העליון של התרגיל, אימון הבא אני תן דגש על זה. תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
הוספתי דדליפט וניסיתי לתקן סקוואט, רק בבית ראיתי שאני מתחיל מהברך את הירידה אבל חוץ מזה אני חושב שיש שיפור, מצפה לביקורת איכותית 😉

מתחיל ב 00:25
משקל קל לחימום פשוט בטעות לא צילמתי סט עבודה, אימון הבא אני אעלה סרטון יותר איכותי.

מתחיל ב00:13
ניסתי לשמור על גב כמה שיותר ישר וגוף tight, לא מושלם אבל יש שיפור

@Tank @White Walker @stitch @leftyland

תודה רבה על העזרה

דדליפט - חזרה ראשונה מעולה. בחזרות האחרות המוט ירד קדימה יותר, לא החזרת אותו אחורה והסטאפ שלך בהן לא היה נכון (ברכיים יצאו החוצה). כל פעם שאתה מסיים חזרה תקריב את המוט אליך שיהיה מעל מרכז כף הרגל על מנת שההרמה תהיה אנכית.
סקוואט - אתה קורס למטה. במקום לשלוח את הברכיים לצדדים אתה שולח אותן קדימה. במצב התחתי שלך הגב יותר מדי אנכי, המוט לא נמצא מעל מרכז כף הרגל והגב בפלקשן. מבחינתי עם כל הבעיות האלה לא הבנת את העקרון של התנועה. תלמד מחדש, מהסרטון של ריפטו. תנסה שהוא יראה ככה.

• פותח/ת השרשור
דדליפט - חזרה ראשונה מעולה. בחזרות האחרות המוט ירד קדימה יותר, לא החזרת אותו אחורה והסטאפ שלך בהן לא היה נכון (ברכיים יצאו החוצה). כל פעם שאתה מסיים חזרה תקריב את המוט אליך שיהיה מעל מרכז כף הרגל על מנת שההרמה תהיה אנכית.
סקוואט - אתה קורס למטה. במקום לשלוח את הברכיים לצדדים אתה שולח אותן קדימה. במצב התחתי שלך הגב יותר מדי אנכי, המוט לא נמצא מעל מרכז כף הרגל והגב בפלקשן. מבחינתי עם כל הבעיות האלה לא הבנת את העקרון של התנועה. תלמד מחדש, מהסרטון של ריפטו. תנסה שהוא יראה ככה.
דדליפט - ייושם
סקואט - יש מצב שהעמידה שלי (צרה מידי או אצבעות רגליים בזוית קטנה מדי) גורמת לברכיים ללכת קדימה? כי אני ממש מנסה להוציא אותם..

ובנוסף - בירידה לא להוריד מסביב לברכיים, אלא להוריד כשברכיים כמעט ישרות ורק אחרי שהמוט עבר אותן - לכופף אותן.
הכל נכון. זה נראה כמו קריסה ולא ישיבה לאחור.

דדליפט - ייושם
סקואט - יש מצב שהעמידה שלי (צרה מידי או אצבעות רגליים בזוית קטנה מדי) גורמת לברכיים ללכת קדימה? כי אני ממש מנסה להוציא אותם..
אין לי מושג. אתה מצלם מ90 מעלות. כשמצלמים מ90 מעלות אי אפשר לראות את רוחב העמידה

• פותח/ת השרשור
עדכון:
מתחיל מ00:18, מודע לבאט ווינק ועובד על זה

מהצד יצא לי פחות טוב אבל בכל זאת.. 00:12

לא. הגב נראה כמו סימן שאלה.
מבחינת הגב העליון, תנסה להחזיק את המוט צר יותר - זה יכריח כיווץ חזק יותר, ובנוסף תחזיק חזה בחוץ בירידה.
מבחינת הגב התחתון - אתה חייב להיות יותר מודע לזה, ולכווץ אותו חזק בתחתית. תחשוב על טורסו זקוף יותר.
עושה רושם שאתה מנסה להשיג עומק על ידי הורדת המוט בכוח, ויחד איתו גם את החזה והראש. תפסיק עם הנוהג הזה.

• פותח/ת השרשור
ניסיון לתקן את הגב העליון בלבד, מודע לבאט ווינק. מעדיף לעבוד פרה פרה.
00:12
00:15
@Tank @stitch @White Walker

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית