עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר ורצוי גם ללא שבירה של מפרק היד.בנוסף, בסקוואט אתה נראה כמו סימן שאלה בתחתית, הגב כפוף לחלוטין.
בפרס תחזיק את המוט קרוב יותר לחזה בתחתית, כשמפרק כף היד קצת שבור לאחור.
הפרס בסדר גמור, צריך לראות מה יקרה במשקלים גבוהים יותר.
לגבי הסקוואט:
1. אתה מתחיל את התנועה מהברכיים והן הולכות מעט קדימה. התנועה צריכה להתחיל מהאגן והברכיים צריכות לנוע החוצה, להתרחק האחת מהשניה.
2. אתה יורד מהר מדי ומאבד שליטה בתנועה.
3. יש לך Butt wink, כלומר סיבוב של האגן לאחור לקראת שבירת המקביל.
4. אתה עולה עם החזה, בעוד שצריך להתחיל את התנועה מהאגן, Hip Drive.
נסה לרדת יותר לאט ולהתחיל את העליה עם האגן.
בנוסף, בסקוואט אתה נראה כמו סימן שאלה בתחתית, הגב כפוף לחלוטין.
בפרס תחזיק את המוט קרוב יותר לחזה בתחתית, כשמפרק כף היד קצת שבור לאחור.
אפשר ורצוי גם ללא שבירה של מפרק היד.
כל זמן שאפשר להימנע מהעומס המיותר הזה..
פשוט לאחוז כמו שריפטו מלמד ורוב הבעיות נפתרות.
לא לרדת הרבה מתחת למקביל.איך לתקן את הכיפוף בגב או את הbutt wink ? אני מודע לזה שהוא קיים אבל איך להיפטר ממנו?
קשה לראות מהמרחק הזה אבל נדמה שלמעלה המפרק "שבור"להישאר אז עם האחיזה הקיימת?
קשה לראות מהמרחק הזה אבל נדמה שלמעלה המפרק "שבור"
ראית את הסרטון של ריפטו בנושא?
דדליפט - ייושםדדליפט - חזרה ראשונה מעולה. בחזרות האחרות המוט ירד קדימה יותר, לא החזרת אותו אחורה והסטאפ שלך בהן לא היה נכון (ברכיים יצאו החוצה). כל פעם שאתה מסיים חזרה תקריב את המוט אליך שיהיה מעל מרכז כף הרגל על מנת שההרמה תהיה אנכית.
סקוואט - אתה קורס למטה. במקום לשלוח את הברכיים לצדדים אתה שולח אותן קדימה. במצב התחתי שלך הגב יותר מדי אנכי, המוט לא נמצא מעל מרכז כף הרגל והגב בפלקשן. מבחינתי עם כל הבעיות האלה לא הבנת את העקרון של התנועה. תלמד מחדש, מהסרטון של ריפטו. תנסה שהוא יראה ככה.
ובנוסף - בירידה לא להוריד מסביב לברכיים, אלא להוריד כשברכיים כמעט ישרות ורק אחרי שהמוט עבר אותן - לכופף אותן.דדליפט - חזרה ראשונה מעולה. בחזרות האחרות המוט ירד קדימה יותר, לא החזרת אותו אחורה והסטאפ שלך בהן לא היה נכון (ברכיים יצאו החוצה). כל פעם שאתה מסיים חזרה תקריב את המוט אליך שיהיה מעל מרכז כף הרגל על מנת שההרמה תהיה אנכית.
הכל נכון. זה נראה כמו קריסה ולא ישיבה לאחור.סקוואט - אתה קורס למטה. במקום לשלוח את הברכיים לצדדים אתה שולח אותן קדימה. במצב התחתי שלך הגב יותר מדי אנכי, המוט לא נמצא מעל מרכז כף הרגל והגב בפלקשן. מבחינתי עם כל הבעיות האלה לא הבנת את העקרון של התנועה. תלמד מחדש, מהסרטון של ריפטו. תנסה שהוא יראה ככה.
אין לי מושג. אתה מצלם מ90 מעלות. כשמצלמים מ90 מעלות אי אפשר לראות את רוחב העמידהדדליפט - ייושם
סקואט - יש מצב שהעמידה שלי (צרה מידי או אצבעות רגליים בזוית קטנה מדי) גורמת לברכיים ללכת קדימה? כי אני ממש מנסה להוציא אותם..