הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סיכום התחרות שלי מאתמול

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
התכנון להתחרות היה לנסות לשבור ארבעה שיאי עולם בקטגוריה....
במהלך ההכנה, נפצתי בגב התחתון, והגעתי לתחרות עם שריר תפוס מתחת לשכמה, שצובט עצב... לא מצב קלאסי, אבל למי אכפת...

יש תחרות, יש מטרות.

כניסה ראשונה בסקאוט הייתה אמורה לשבור שיא עולם בקטגוריה, עם 222 קילו...היה קליל.
אבל אז... התברר שיש שני סוגי מקצים, ואסור לי לעשות עם ברכיות,
הייתי כל כך מפוקס בסקוואט שלא הבנתי מה גל מסביר לי בכלל.
כניסה שניה/ראשונה 225, שוב קליל
כניסה שלישית/שניה 235, עלה לאט
גל ניסה לשכנע אותי לא לעלות הרבה, או לעלות קילו.
בסוף נכנסתי 240, ועלה.

סה"כ, שברתי את שיא העולם, ארבע פעמים ברצף. הרגשתי שיש יותר, לפחות עשרים קילו, בכניסות נכונות.

בנץ,
בחימום הרגשתי מוזר עם יד ימין, בחלק התחתון של התנועה.
כניסה ראשונה 150, עלה מאוד קשה, ונתפסו לי שרירי הבטן תוך כדי....
בהמשך, פעמיים כשל 156. חבל, שיא העולם הוא רק 155, ולחצתי יותר פעמים רבות.

דדליפט....

מאז ומתמיד הדדליפט היה הבעיה שלי,
וזה היחיד שחשבתי שתהיה בעיה לשבור את השיא, שעומד על 245...
כניסה ראשונה ב-230 עלה.
כניסה שנייה כשל 240
כניסה שלישית 240. שיא אישי תחרותי, והשוואה לשיא מכון.

תודות -
גל ומיה אדטו - אין מילים לתאר את ההערכה על הארגון, פשוט שאפו
שי יוניסי שעשה איתי את רוב החימומים, כיף גדול....
אפי הגדול מכולם, שמוציא לי את הבנץ, וצעק עלי לעשות דדליפט כמו שצריך.... תזהר, אני עשרה קילו מאחורייך....

השופטים שאני רגיל להתחרות איתם, היה קצת מוזר, אבל כיף, משפחה אחת גדולה, ובהחלט לא שפוייה
יאללה, תחרות הבאה...

נו ראפס, כדברי לעיל. אשמח יום אחד לגשת אל פודיום ולענוד מדליה למי שישבור את השיא הזה
היית יכול לעשות את זה ביום חמישי.
ומי יודע, למרות הטרגדיה שעברתי ולמרות חישוב מחדש של מטרותי הנוכחיות - אולי אצליח אף אני לשפר או
לא מכיר אותך באופן אישי, אבל ממה שכן הספקתי ללמוד עליך, השאלה היא לא אם תצליח לשפר אותו, אלא האם תרצה לשפר אותו.

בעזהי"ת

היית יכול לעשות את זה ביום חמישי.

הקטגוריה היחידה שמעניינת אותי היא הנו דראג. אני חושב שאני מייצג זרם שונה בפאוורליפטינג. כמו שבעולם אמנויות הלחימה שממנו הגעתי במקור נמצאת חלוקה רבת שנים בין אמנויות רכות וקשות (ונניח לרגע את הדיון על מה יעיל בזירת mma), כך אני מבקש למצוא, או אולי ליסד, פאוורליפטינג הוליסטי ורוחני יותר, תחת ההבנה הברורה שכמובן עם אנאבוליים אפשר להגיע רחוק יותר.

לא מכיר אותך באופן אישי, אבל ממה שכן הספקתי ללמוד עליך, השאלה היא לא אם תצליח לשפר אותו, אלא האם תרצה לשפר אותו.

הוא אשר כתבתי לעיל אודות צורך לחשוב על דברים ולהחליט מה עכשיו נמצא אצלי בראש סדר העדיפויות.

אז אתם מצפים דווקא מהספורטאים שלנו שיתחילו להצטנע ולהוביל קו חדש של פרסום ההישגים ? שינסחו משהו כמו :" תשמעו , אתמול הייתה תחרות, ברמת העיקרון לפי מה שכתוב באיגוד שברתי שיא עולם , אך אני מודע לבעייתיות של הדבר ולכן בואו נחשוב ביחד איך לקרוא לזה . שיא איגוד ? תוצאה חדשה ? לא משנה, העיקר שלא תחשבו חלילה שאני שוויצר מתנשא".
אנחנו מצפים מהם שיגידו "שברתי שיא איגוד".. מאוד פשוט

נערך לאחרונה:
אין זה מנומס לדרוש מספורטאי להתנסח בצורה שמרצה את התפיסה שלכם, גם אם מבחינה עקרונית הצדק איתכם (ציינתי זאת בראש התגובה שלי ומשום מה בחרתם להתעלם מזה). אולי תפרסמו פוסט נעוץ -"כל אלה שמבחינת האיגוד קבעו שיא עולם, בפורום זה מחוייבים להגדיר זאת כי שיא איגוד. ההגדרה שיא עולם אסורה על פי חוקי הפורום."
הספורטאי משתמש בהגדרה שנקבעה באיגוד האם, וגם אני כמארגנת אפרסם בעוד כמה ימים בקבוצה שלנו רשימת שיאי עולם חדשים שקבעו הספורטאים בתחרות האחרונה. יהיה פירוט מלא של קבוצות גיל ומשקל, וכולם הרי יודעים שמדובר בשיאים מקומיים של GPA.
כל עוד האיגוד משתמש בנוסח זה, אשתמש בו גם אני וישתמשו בזה גם הספורטאים. יש ביניהם כאלה שבזים לעצם ההגדרה שיא עולם כאשר מדובר ברזולוציה כה קטנה , דוגמת zaptamacher, ויש כאלה שזה ממש חשוב להם ומשמש מקפצה להישגים חדשים.

נערך לאחרונה:
אין זה מנומס לדרוש מספורטאי להתנסח בצורה שמרצה את התפיסה שלכם,
אין זה מנומס מספורטאי להגיד שהוא שבר שיא עולם כשהוא לא שבר שיא עולם.
וגם אני כמארגנת אפרסם בעוד כמה ימים בקבוצה שלנו רשימת שיאי עולם חדשים שקבעו הספורטאים בתחרות האחרונה.
רק שהם לא שיאי עולם. הם שיאי איגוד. את מסננת את מה שאנחנו מנסים להגיד לך. שיא עולם = שיא עולם אבסולוטי. מה שלא אבסולוטי לא שיא עולם. אני לא מבין מאיפה באה ההתעקשות לקרוא "שיא עולם" למה שלא שיא עולם. רק כי במדינות אחרות עושים את זה?
וכולם הרי יודעים שמדובר בשיאים מקומיים של GPA.
אם כולם היו יודעים את זה לא היינו מתלוננים. זה לא סוד שאחר כך חלק מהמתחרים האלה באים וזורקים את הסטטוס של ה"שיאן עולם" שלהם לכל פינה, רק כי הרשתם להם להתנסח בצורה הזאת, ובכך משקרים לאנשים שלא יודעים שמדובר בשיאים מקומיים של GPA.

הרשנו? סלח לי בבקשה, אך ההגדרה זאת קיימת בפדרציה עולמית. כולם יודעים קרוא וכתוב וכולם גולשים באתרי הפדרציות. אנחנו לא משטר טוטאליטרי שקובע לספורטאים את צורת ההתנסחות. אני בעצמי בזה לאלה שה"שיא" והתעודה על הקיר חשובה מעצם הספורט. איש באמונתו יחיה. ומי שמשוויץ ומנכר עיניים בשיאים ומציג אותם כ-all time record מהר מאוד מוצא את עצמו מחוץ לחוג החברים והעמיתים לספורט (והיו כאלה). ספורטאי אמיתי ידאג לציין את הפדרציה ואת קבוצת הגיל ומשקל.

אין זה מנומס לדרוש מספורטאי להתנסח בצורה שמרצה את התפיסה שלכם, גם אם מבחינה עקרונית הצדק איתכם (ציינתי זאת בראש התגובה שלי ומשום מה בחרתם להתעלם מזה). אולי תפרסמו פוסט נעוץ -"כל אלה שמבחינת האיגוד קבעו שיא עולם, בפורום זה מחוייבים להגדיר זאת כי שיא איגוד. ההגדרה שיא עולם אסורה על פי חוקי הפורום."
הספורטאי משתמש בהגדרה שנקבעה באיגוד האם, וגם אני כמארגנת אפרסם בעוד כמה ימים בקבוצה שלנו רשימת שיאי עולם חדשים שקבעו הספורטאים בתחרות האחרונה. יהיה פירוט מלא של קבוצות גיל ומשקל, וכולם הרי יודעים שמדובר בשיאים מקומיים של GPA.
כל עוד האיגוד משתמש בנוסח זה, אשתמש בו גם אני וישתמשו בזה גם הספורטאים. יש ביניהם כאלה שבזים לעצם ההגדרה שיא עולם כאשר מדובר ברזולוציה כה קטנה , דוגמת zaptamacher, ויש כאלה שזה ממש חשוב להם ומשמש מקפצה להישגים חדשים.

כאלה אנחנו, חסרי נימוס.

זה בסדר coldfire , נימוסים לא הכרחיים כלל.
אה לגמרי שכחתי - הספורטאים אמורים בעוד כמה שבועות לקבל תעודה מראש הפדרציה העולמית. מה אתה מציע לי לעשות - לשלוח איגרת ל- L.B. Baker שישמיט מראש את הכותרת world record או לבקש מהספורטאים למחוק אותה עם טיפקס לפני שמעלים למדיה החברתית ?

זה בסדר coldfire , נימוסים לא הכרחיים כלל.
אה לגמרי שכחתי - הספורטאים אמורים בעוד כמה שבועות לקבל תעודה מראש הפדרציה העולמית. מה אתה מציע לי לעשות - לשלוח איגרת ל- L.B. Baker שישמיט מראש את הכותרת world record או לבקש מהספורטאים למחוק אותה עם טיפקס לפני שמעלים למדיה החברתית ?

ממש לא מזיז לי מה כתוב על התעודה, או אם הקרנף הלבן חושב שהוא מחזיק בשיא עולם. רק ציינתי שאף אחד לא הולך להתייחס לזה ברצינות עד שלא תתחילו להתייחס ברצינות לעצמכם.

זה כבר עניין אישי שלך יחס או חוסר יחס.
יש מספיק אנשים שלוקחים ברצינות את מה שנעשה פה ולא נתפסים לסמנטיקה והדקויות ניסוח.

איזה דיון טיפשי, לא צריך להיות חכם גדול בכדי להבין את כוונתו של אמיר , כל מי שמתעניין בליפטינג יבין את משמעות הנאמר.
בנוסף, הייתי מבין אם היה מישהו שכשאמיר אומר "שיא עולם" זה פוגע בו, אך עד עכשיו זה לא פגע באף אחד, האדם היחידי שזה אמור להפריע לו הוא מחזיק השיא האמיתי, אך סביר להניח שאותו אדם לא מתעסק בשטויות ומבין את המצב הקיים.
לכם זה לא ישנה כלום, לא י"גנבו" לכם שום תואר ושום שיא עולם, לכן איני מקבל את טענותיכם.

אמיר ימשיך להפציץ ואתם תמשיכו לריב ביניכם על דברים שוליים במקום לתמוך ולעודד.

רוצים שינוי ? תפנו לכל ראשי הפדרציות ותבקשו מהם לשנות את הכתוב.

וואלה, שברתי היום 4 שיאי עולם בארגון שהקמתי בפארק ליד הבית שלי. מחר אשנה את קטגוריות המשקל ואשבור עוד 4 שיאי עולם.
תפרגנו קצת.

אתה קשה הבנה?
הרי כל אדם שמתעניין בליפטינג יבין שזה לא שיא עולם אלא שיא איגוד.

אם הניסוח ככ מפריע לך, תפנה לראשי הפדרציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית