הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה לחיטוב איך הוא?

• פותח/ת השרשור Aixz
  • פורסם בתאריך

Aixz

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
ארוחה 1 :
2 כוסות חלב 3%
2 כוסות של דגני פייבר ואן

ארוחה 2 :
2 פרוסות לחם כפרי/קל
2 פרוסות פסטרמה
עם גזר , בננה/קלמנטינה

ארוחה 3 :
150 גרם חזה עוף
50 גרם אורז לבן מבושל
סלט ירקות עם 1.5 כף של שמן קנולה

ארוחה 4 :
2 יוגורט 1.5% אחוז שומן דנונה
עם פרי

ארוחה 5 :
קופסת טונה במים

ארוחה 6 :
50 גרם דג
סלט ירקות עם 1.5 כף של שמן קנולה

תחליפים :
1 - אם אין דג אז - חצי קופסת קוטג במקום דג וגם במקום 3 כפות שמן קנולה אז 2 ביום.
2 - אם אין חזה עוף אז - בקר חזה מבושל במקום חזה עוף וכף אחת של שמן קנולה ביום ויוגורט דנונה 1 במקום 2 עם חצי קופסת קוטג במקום דג.
3 - אם אין אורז אז - פסטה כל סוגי האיטריות במקום אורז עם יוגורט דנונה אחד וכף 1 של שמן קנולה עם בקר/חזה עוף
אבל אם זה חזה עוף אז 2 דנונה ו3 כפות שמן קנולה.

סה"כ :
חלבון : 130 גרם.
פחמימות : 140 גרם.
שומן : 60 גרם.
קלוריות : 1650.

נתונים שלי :
משקל : 72.
גובה : 174 ס"מ.
אחוזי שומן : 15.

מידע שאולי נחוץ :
מתאמן אימוני משקולות 4-5 ימים בשבוע
בנוסף 3-4 אימוני אירובי בשבוע.

השאלה שלי איך התפריט? והאם צריך לשנות משהו או להחליף משהו?
ובכמה זמן לדעתכם ארד ל10% שומן?
תודה

קודם כל כשבונים תפריט חיטוב לא מורידים בצורה כזאת את הקלוריות אתה צריך להיות כמה זמן במצב שאתה לא יורד ולא עולה ומישם להוריד בהדרגה פחמימות . כלשבוע נגיד 20-30 גרם פחמימה .
דבר שני אם אתה בחיטוב עדיפות שהחלבון יהיה גבוהה מאוד 2.5 גרם לכל קילו מהסיבה שאתה תיהיה במחסור קלורי והגוף יצתרך את הכמות חלבון הזאת בכדי לשמור על מסת השריר .
דבר שלישי פחמימות - כל הפחמימות אמורות להיות פחמימות מורכבות - אורז כוסמת ספגטי חיטה מלאה וכולי ... לא לחם לא פסטרמה חלב יוגורט דנונה דגנים פייבר וכל סוכר אחר או מוצר חלב לא צריך שיהיה בחיטוב .
בסס אתה התפריט על חזה עוף טונה ביצים דגים אבקת חלבון אורז בטטה כוסמת ספגטי חיטה מלאה פרכיות ושומנים בריאים אומגה 3 6 9 אגוזי מלך טחינה אבוקדו
חלבון 2.5 לכל קיל ובגוף
שומן 20 אחוז מהתפריט .
פחמימה מורידים לפי הצורך בהדתרגתיות

עדיפות שהחלבון יהיה גבוהה מאוד 2.5 גרם לכל קילו מ
מאיפה הבאת את ההמלצה הזאת?

קודם כל כשבונים תפריט חיטוב לא מורידים בצורה כזאת את הקלוריות אתה צריך להיות כמה זמן במצב שאתה לא יורד ולא עולה ומישם להוריד בהדרגה פחמימות . כלשבוע נגיד 20-30 גרם פחמימה
וזה כי?

דבר שלישי פחמימות - כל הפחמימות אמורות להיות פחמימות מורכבות -
תסביר?
חלבון 2.5 לכל קיל ובגוף
שומן 20 אחוז מהתפריט .
פחמימה מורידים לפי הצורך בהדתרגתיו
מאיפה ההמלצות אני חייב להבין

סה"כ :
חלבון : 130 גרם.
פחמימות : 140 גרם.
שומן : 60 גרם.
קלוריות : 1650.
מה ה rmr שלך?

1. מה הבעיה בהמצלה דוקטור ? הבחור רוצה לחטב צריך חלבון גבוהה בשביל לאשמר כמה שיותר מסת שריר ...

2. וזה כי אם אתה תעלה 500-1000 קלוריות במכה כל פעם אתה תראה שאתה מקבל קיק של שומן / ירידה דרסטית במסת שריר . אסור לעשות ככה עושים הכל בהדרגה .

3.כל הפחממות צריכות להיות מורכבות בשביל לשמור על רמות סוכר נמוכות ורמות אינסולין יציבות במהלך חיטוב .
מה הבעיה בהמצלה הזאת דוקטור ?

4. 2.5 גרם חלבון לכל קילו ? מה הבעיה ?
פחמימות מורידים אם הזמן בהדרגה ורק אם יש צורך ככה עושים חיטוב כל עולם הבודיבילדינג .
שומן אתה צריך בשביל לשמור על מערכת הורמונלית תקינה 20 אחוז מהערכים זה יהיה נורמלי לגרי .

5. מה הRMR שלך ?
אתה חושב שRMR זה מדע מדוייק ? ואם אני יגיד לך שהRMR זה לא מדוייק מה תגיד לי ? אתה יכול לחשב RMR בתור התחלה אבל לכל בן אדם חילוף חומרים שונה ככה שכל הורדה של פחמימה קלוריות אמורה להיעשות בהדרגה ולא בדרך קיצונית

מה הבעיה בהמצלה דוקטור ? הבחור רוצה לחטב צריך חלבון גבוהה בשביל לאשמר כמה שיותר מסת שריר ...
יש גבול לכמה חלבון מתאמן טבעי יכול לסנתז.
מה המקורות לטענה הזאת של "כמה שיותר" ?

יש גבול לכמה חלבון מתאמן טבעי יכול לסנתז.
מה המקורות לטענה הזאת של "כמה שיותר" ?

איפה אתה רואה שרשמתי "כמה שיותר " ?.

יש כל מיני המלצות אחד יגיד 1.8 השני יגיד 2.2 השלישי יגיד 2.5 .בחיטוב הגיוני יהיה שאם הגוף במצב קטבולי אז כן עדיף לתת לו "כמה שיותר"
בכל מקרה עד 3 גרם חלבון אין בעיה לצרוך לפחות לפי דעתי .
אני מבין שיש פה איזה קטע של אנשים לנסות להיות חכמולוגים על אנשים אחרים ...אני מקשיב לאנשים במבינים בתחום ורואים עליהם תוצאות וזה מה שאני בעצמי עושה ורואה תוצאות אז זה מה שאני ממליץ . אם אתה לא מסכים תכתוב משהו אחר מה אתה רוצה מימני ?

• פותח/ת השרשור
מאיפה הבאת את ההמלצה הזאת?

וזה כי?

תסביר?

מאיפה ההמלצות אני חייב להבין

מה ה rmr שלך?

RMR שלי זה 2085 אז אתה אומר להשאיר התפריט שלי כמו שהוא או שצריך לשנות?

יש כל מיני המלצות אחד יגיד 1.8 השני יגיד 2.2 השלישי יגיד 2.5 .בחיטוב הגיוני יהיה שאם הגוף במצב קטבולי אז כן עדיף לתת לו "כמה שיותר"
בכל מקרה עד 3 גרם חלבון אין בעיה לצרוך לפחות לפי דעתי .
אני מבין שיש פה איזה קטע של אנשים לנסות להיות חכמולוגים על אנשים אחרים ...אני מקשיב לאנשים במבינים בתחום ורואים עליהם תוצאות וזה מה שאני בעצמי עושה ורואה תוצאות אז זה מה שאני ממליץ . אם אתה לא מסכים תכתוב משהו אחר מה אתה רוצה מימני ?

אז מה לשנות?
להוסיף עוד חלבון כך שיהיה על כל קילו 2.5 גרם חלבון וזהו?

חחח לא יודע למי להקשיב כל אחד עונה לי משהו אחר

מה הבעיה בהמצלה דוקטור ? הבחור רוצה לחטב צריך חלבון גבוהה בשביל לאשמר כמה שיותר מסת שריר
ומי החליט שיותר מ2 זה טוב?

וזה כי אם אתה תעלה 500-1000 קלוריות במכה כל פעם אתה תראה שאתה מקבל קיק של שומן / ירידה דרסטית במסת שריר . אסור לעשות ככה עושים הכל בהדרגה .
ואיך זה קשור לחיטוב?
מאיפה אתה שואב ידע אם אפשר לשאול את כבודו?

.כל הפחממות צריכות להיות מורכבות בשביל לשמור על רמות סוכר נמוכות ורמות אינסולין יציבות במהלך חיטוב .
מה הבעיה בהמצלה הזאת דוקטור
ומה יקרה אם הוא יאכל פיתה?

2.5 גרם חלבון לכל קילו ? מה הבעיה ?
פחמימות מורידים אם הזמן בהדרגה ורק אם יש צורך ככה עושים חיטוב כל עולם הבודיבילדינג .
שומן אתה צריך בשביל לשמור על מערכת הורמונלית תקינה 20 אחוז מהערכים זה יהיה נורמלי לגרי
אין בעיה רק תסביר לי למה

מה הRMR שלך ?
אתה חושב שRMR זה מדע מדוייק ? ואם אני יגיד לך שהRMR זה לא מדוייק מה תגיד לי ? אתה יכול לחשב RMR בתור התחלה אבל לכל בן אדם חילוף חומרים שונה ככה שכל הורדה של פחמימה קלוריות אמורה להיעשות בהדרגה ולא בדרך קיצונית
זה משתנה בין אדם לאדם זה נכון, לא ברמה שתשפיע. ובשביל זה נשקלים אחת לשבוע

ד"א

אני מהנדס, עוד לא ד"ר כשאסיים דוקטורט אני אשלח לך הודעה

אם אתה לא מסכים תכתוב משהו אחר מה אתה רוצה מימני ?
שלא תטעה אנשים, אם אתה באמת חושב שזה נכון, אחלה. רק תסביר למה. ועם מחקר זה מומלץ
תוסיף 10 גרם שומן ותעלה חלבון ל145

• פותח/ת השרשור
ומי החליט שיותר מ2 זה טוב?

ואיך זה קשור לחיטוב?
מאיפה אתה שואב ידע אם אפשר לשאול את כבודו?

ומה יקרה אם הוא יאכל פיתה?

אין בעיה רק תסביר לי למה

זה משתנה בין אדם לאדם זה נכון, לא ברמה שתשפיע. ובשביל זה נשקלים אחת לשבוע

ד"א

אני מהנדס, עוד לא ד"ר כשאסיים דוקטורט אני אשלח לך הודעה

שלא תטעה אנשים, אם אתה באמת חושב שזה נכון, אחלה. רק תסביר למה. ועם מחקר זה מומלץ

תוסיף 10 גרם שומן ותעלה חלבון ל145
אוקיי תודה חוץ מזה הכל טוב?

1. מה הבעיה בהמצלה דוקטור ? הבחור רוצה לחטב צריך חלבון גבוהה בשביל לאשמר כמה שיותר מסת שריר ...

2. וזה כי אם אתה תעלה 500-1000 קלוריות במכה כל פעם אתה תראה שאתה מקבל קיק של שומן / ירידה דרסטית במסת שריר . אסור לעשות ככה עושים הכל בהדרגה .

3.כל הפחממות צריכות להיות מורכבות בשביל לשמור על רמות סוכר נמוכות ורמות אינסולין יציבות במהלך חיטוב .
מה הבעיה בהמצלה הזאת דוקטור ?

4. 2.5 גרם חלבון לכל קילו ? מה הבעיה ?
שומן אתה צריך בשביל לשמור על מערכת הורמונלית תקינה 20 אחוז מהערכים זה יהיה נורמלי לגרי .

5. מה הRMR שלך ?
עוד דוקטור אחד, ואתה יוצא לחופשה ללא תשלום

צריך חלבון גבוהה בשביל לאשמר כמה שיותר מסת שריר ...

יש קטע כזה כאן בפורום שאם אתה טוען משהו שחורג מהמוסכמה ומגדר הידוע, שנהוג להביא רפרנס כלשהו.
אחרת כל אחד יכול לכתוב כל דבר ובעצם כך גם להטעות אחרים בדרך.

סה"כ ביקשתי ממך מקור לטענה שכמה שיותר חלבון = שימור גבוה יותר של מסת השריר בגירעון קלורי.
כשההמלצה היא לרוב 1.5-2 גרם חלבון פר משקל גוף.

לכתוב שככה צריך כי אנשים שמבינים בתחום אמרו לי שזה עובד וזה עבד עליי זה לא יותר מברו סיינס לדעתי.

@yogevnn אז תוכאל פיתה אם שוקולד מה אתה רוצה מימני אני לא מבין ? למה אתה מצטט אותי ומנסה לצאת חכמולוג אני לא מבין ?
לך תשאל כל בן אדם בתחום שמתעסק בזה וזה מה שאתה תקבל . ככה אנשים עובדים בצורה מקצועית .
לגבי מחקרים מדעיים אני יכול גם להביא לך הוכחות שיש חזיירים בעולם נו ו ... ?
קיצר אני מבין שמשעמם לך אז אתה יכו ל המשיך לצטט אותי כמה שבאלך אתה לא עושה רושם אחי ... בשורה התחתונה אתה לא יכול לאכול פיתה פייבר מוצרי חלב פחמימות פשוטטות וכולי ולהישאר חטוב וזה המטרה של הבחור .

@White Walker נו ושוב פעם מה אתה רוצה מימני ? אז תכתוב משהו אחר ? למה אתה מצטט אני לא מבין ?
מחקר מדעי אפשר למצוא על כל דבר באינטרנט גם לגבי פרות מעופפות .

אז מה לשנות?
להוסיף עוד חלבון כך שיהיה על כל קילו 2.5 גרם חלבון וזהו?

חחח לא יודע למי להקשיב כל אחד עונה לי משהו אחר

לפי דעתי כן תוסיף חלבון ל2.5 לכל קילו .
את הפחמימות תחליף לפחמימות מורכבות [אורז בטטה כוסמת שיבולת ]
שומנים 20 אחוז מהתפריט .
אחרכך תעקוב אחר המשקל והאחוז שומן ותוריד פחמימות בהדרגה .
בשורה התחתונה תעשה מה שבאלך .

אני לא מבין על מה כל הסיפור ?
כתבתי שעדיף בחיטוב לצרוך יותר חלבון זה הבעיה ?
או שצריך לאכול פחמימות מורכבות מאשר פיתות אם שוקולד וסוכרים למינהם ?
או שצריך כל הורדה של קלוריות להוריד בהדרגה ?

מה פה לא נכון ? אולי זה ברוסיינס אבל ככה אנשים עובדים בעולמנו כל עולם הבילדינג אם היה אפשר לאכול מה בא לך אז למה אנשים אוכלים ככה ?
עוד דוקטור אחד, ואתה יוצא לחופשה ללא תשלום
למה מה לא בסדר אחי ?
דוקטור זה קללה ?

אז תוכאל פיתה אם שוקולד מה אתה רוצה מימני אני לא מבין
שתאכל גם פיתה על הגז עם נוטלה עחי אתה לא מבין כמה אתה מפספס

לך תשאל כל בן אדם בתחום שמתעסק בזה וזה מה שאתה תקבל
שיטה לא טובה כי גם אני בן אדם שמתעסק בתחום. ואני אומר ההפך, אז זה כבר לא כל בן אדם - > מ.ש.ל

לגבי מחקרים מדעיים אני יכול גם להביא לך הוכחות שיש חזיירים בעולם נו ו ... ?
מי אמר שאין חייזרים?

את הפחמימות תחליף לפחמימות מורכבות
אתה יודע מה זה פחמימה מורכבת?

אולי זה ברוסיינס אבל ככה אנשים עובדים בעולמנו כל עולם הבילדינג אם היה אפשר לאכול מה בא לך אז למה אנשים אוכלים ככה
אהה עכשיו אני מבין.. טוב נו שכנעת אותי מעכשיו רק בטטה!
כי מה שווה אלפי מחקרים של מוסדות מכל העולם אם יש לנו ברו סיינס 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית