הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה לחיטוב איך הוא?

• פותח/ת השרשור Aixz
  • פורסם בתאריך

Aixz

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
ארוחה 1 :
2 כוסות חלב 3%
2 כוסות של דגני פייבר ואן

ארוחה 2 :
2 פרוסות לחם כפרי/קל
2 פרוסות פסטרמה
עם גזר , בננה/קלמנטינה

ארוחה 3 :
150 גרם חזה עוף
50 גרם אורז לבן מבושל
סלט ירקות עם 1.5 כף של שמן קנולה

ארוחה 4 :
2 יוגורט 1.5% אחוז שומן דנונה
עם פרי

ארוחה 5 :
קופסת טונה במים

ארוחה 6 :
50 גרם דג
סלט ירקות עם 1.5 כף של שמן קנולה

תחליפים :
1 - אם אין דג אז - חצי קופסת קוטג במקום דג וגם במקום 3 כפות שמן קנולה אז 2 ביום.
2 - אם אין חזה עוף אז - בקר חזה מבושל במקום חזה עוף וכף אחת של שמן קנולה ביום ויוגורט דנונה 1 במקום 2 עם חצי קופסת קוטג במקום דג.
3 - אם אין אורז אז - פסטה כל סוגי האיטריות במקום אורז עם יוגורט דנונה אחד וכף 1 של שמן קנולה עם בקר/חזה עוף
אבל אם זה חזה עוף אז 2 דנונה ו3 כפות שמן קנולה.

סה"כ :
חלבון : 130 גרם.
פחמימות : 140 גרם.
שומן : 60 גרם.
קלוריות : 1650.

נתונים שלי :
משקל : 72.
גובה : 174 ס"מ.
אחוזי שומן : 15.

מידע שאולי נחוץ :
מתאמן אימוני משקולות 4-5 ימים בשבוע
בנוסף 3-4 אימוני אירובי בשבוע.

השאלה שלי איך התפריט? והאם צריך לשנות משהו או להחליף משהו?
ובכמה זמן לדעתכם ארד ל10% שומן?
תודה

שתאכל גם פיתה על הגז עם נוטלה עחי אתה לא מבין כמה אתה מפספס

שיטה לא טובה כי גם אני בן אדם שמתעסק בתחום. ואני אומר ההפך, אז זה כבר לא כל בן אדם - > מ.ש.ל

מי אמר שאין חייזרים?

אתה יודע מה זה פחמימה מורכבת?

אהה עכשיו אני מבין.. טוב נו שכנעת אותי מעכשיו רק בטטה!
כי מה שווה אלפי מחקרים של מוסדות מכל העולם אם יש לנו ברו סיינס 🤘

טוב אתה צודק עחי .

זה מה שרצית ?

טוב אתה צודק עחי .

זה מה שרצית ?
האמת.. לא.
רציתי שתלמד משהו ותרחיב אופקים מחוץ לברוסיינס

אבל.. לפחות למדת לכתוב "עחי" אז אתה בדרך להשתלב בפורום. אולי לא בדרך הנכונה אבל דרך כלשהי

אני לא מבין על מה כל הסיפור ?
כתבתי שעדיף בחיטוב לצרוך יותר חלבון זה הבעיה ?
או שצריך לאכול פחמימות מורכבות מאשר פיתות אם שוקולד וסוכרים למינהם ?
או שצריך כל הורדה של קלוריות להוריד בהדרגה ?

מה פה לא נכון ? אולי זה ברוסיינס אבל ככה אנשים עובדים בעולמנו כל עולם הבילדינג אם היה אפשר לאכול מה בא לך אז למה אנשים אוכלים ככה ?

למה מה לא בסדר אחי ?
דוקטור זה קללה ?
השפה שלך לא מתאימה.
ביקשו ממך בצורה מכובדת, ומבוססת הגיונית, להצדיק -מדעית- את דברייך. אפשר להגיד שאתה יודע שx טוב ועובד. אחלה. מה הביסוס לכך? ביסוס חייב להיות מגובה במדע רלוונטי לעניין. אחרת, הקביעות הופכות סובייקטיביות ואי אפשר להכלילן. נכון שגם במדע יש יוצאים מן הכלל או טעויות, אבל זה כמובן עדיף על הנחיות שנשלפו מהמותן.

השפה שלך לא מתאימה.
ביקשו ממך בצורה מכובדת, ומבוססת הגיונית, להצדיק -מדעית- את דברייך. אפשר להגיד שאתה יודע שx טוב ועובד. אחלה. מה הביסוס לכך? ביסוס חייב להיות מגובה במדע רלוונטי לעניין. אחרת, הקביעות הופכות סובייקטיביות ואי אפשר להכלילן. נכון שגם במדע יש יוצאים מן הכלל או טעויות, אבל זה כמובן עדיף על הנחיות שנשלפו מהמותן.

איזה מחקרים אתה רוצה בדיוק אני לא מבין ?
לזה שבחיטוב עדיף לצרוך 2.5 מאשר 1.5 ?
או בזה שבשביל להיות חטוב צריך לצרוך פחות סוכר ופחות פחמימות אם ערך גליקימי גבוהה ?
או שהורדה/ העלאה דרסטית של קלוריות תיגרום לקיק של שומן / ירידה במסת שריר ?

אני נעזר במידע מאנשים שאני רואה בהם שהם מבינים ולכן נותן המלצה לבחור פה גם מי נסיון שלי של אימונים 3 שנים שניסיתי על עצמי דברים .
החברים שלך למעלה יכלו פשוט לכתוב המלצה משלהם מבלי לצטט אותי ולנסות להוציא אותי טמבל ... לכל אחד יש גישה שונה וכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון .

אבל בשורה התחתונה אתה יכול לעשות מה שבאלך מה שכן חטוב לא תיהיה אם תוכאל סנדיויצים ועוגות .
וכן אני מעדיף להקשיב לעצות של אלופי עולם ואנשים שחייהם זה התחום הזה ... בן אדם שכל עולמו זה האימונים אז סביר להניח שהוא מבין משהו וכדי להקשיב לו בסופו של דבר התוצאה זה מה שמשנה ולא מה שמישהו כתב על נייר . לפחות בשבילי .
היה לי משעמם אז חיפשתי משהו בשבילכם אם זה מה שאתם כלכך רוצים .

At Kent University researchers tested 3 different groups of people:

1. On a low protein diet which was 0.9 grams of protein per kilogram of bodyweight.
  2. Another group eating 1.4 grams of protein per kilogram of bodyweight.
  3. A group eating 2.4 grams of protein per kilogram of bodyweight.
Both sedentary and strength training groups were involved. The results showed that 1.4 grams resulted in protein synthesis while there were no changes in the low protein group and, finally, the group that ingested 2.4 grams of protein did not see any more increased protein synthesis than the 1.4 grams of protein group.

Another study conducted at the Letterman Army Institute of Research in San Francisco showed that subjects on a higher protein intake (2.8 g/kg/day), coupled with intense strength training, gained a whopping 3.28 kg (7.2 lbs) of lean mass. The study was done over a 40-day period and the subjects were trained to near exhaustion (2). Another study of weightlifters over a 3 month period, with the protein increased from 2.2g/kg/day to 3.5 g/kg/ day, resulted in a 6% increase in muscle mass and a 5% increase in strength (3

How Much Protein?

איזה מחקרים אתה רוצה בדיוק אני לא מבין ?
לזה שבחיטוב עדיף לצרוך 2.5 מאשר 1.5 ?
או בזה שבשביל להיות חטוב צריך לצרוך פחות סוכר ופחות פחמימות אם ערך גליקימי גבוהה ?
או שהורדה/ העלאה דרסטית של קלוריות תיגרום לקיק של שומן / ירידה במסת שריר ?

אני נעזר במידע מאנשים שאני רואה בהם שהם מבינים ולכן נותן המלצה לבחור פה גם מי נסיון שלי של אימונים 3 שנים שניסיתי על עצמי דברים .
החברים שלך למעלה יכלו פשוט לכתוב המלצה משלהם מבלי לצטט אותי ולנסות להוציא אותי טמבל ... לכל אחד יש גישה שונה וכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון .

אבל בשורה התחתונה אתה יכול לעשות מה שבאלך מה שכן חטוב לא תיהיה אם תוכאל סנדיויצים ועוגות .
וכן אני מעדיף להקשיב לעצות של אלופי עולם ואנשים שחייהם זה התחום הזה ... בן אדם שכל עולמו זה האימונים אז סביר להניח שהוא מבין משהו וכדי להקשיב לו בסופו של דבר התוצאה זה מה שמשנה ולא מה שמישהו כתב על נייר . לפחות בשבילי .
היה לי משעמם אז חיפשתי משהו בשבילכם אם זה מה שאתם כלכך רוצים .

At Kent University researchers tested 3 different groups of people:

1. On a low protein diet which was 0.9 grams of protein per kilogram of bodyweight.
  2. Another group eating 1.4 grams of protein per kilogram of bodyweight.
  3. A group eating 2.4 grams of protein per kilogram of bodyweight.
Both sedentary and strength training groups were involved. The results showed that 1.4 grams resulted in protein synthesis while there were no changes in the low protein group and, finally, the group that ingested 2.4 grams of protein did not see any more increased protein synthesis than the 1.4 grams of protein group.

Another study conducted at the Letterman Army Institute of Research in San Francisco showed that subjects on a higher protein intake (2.8 g/kg/day), coupled with intense strength training, gained a whopping 3.28 kg (7.2 lbs) of lean mass. The study was done over a 40-day period and the subjects were trained to near exhaustion (2). Another study of weightlifters over a 3 month period, with the protein increased from 2.2g/kg/day to 3.5 g/kg/ day, resulted in a 6% increase in muscle mass and a 5% increase in strength (3

How Much Protein?

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים ממנו

זה ידוע שפחמימות עם ערך גליקמי גבוה מקפיצות אינסולין ושעדיף להוריד ולהוסיף קלוריות בהדרגה ולא במכה

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים ממנו

זה ידוע שפחמימות עם ערך גליקמי גבוה מקפיצות אינסולין ושעדיף להוריד ולהוסיף קלוריות בהדרגה ולא במכה

זה פשוט מאוד כי יש פה קטע של אנשים מוסיימים לנסות לצאת חוכמולוג או להוציא מישהו אחר טיפש ואחרכך להגיד לו שהשפה שלו לא מתאימה לפורום .
למרות שלא קילל ולא אמר שום דבר לא יפה חחח

זה פשוט מאוד כי יש פה קטע של אנשים מוסיימים לנסות לצאת חוכמולוג או להוציא מישהו אחר טיפש ואחרכך להגיד לו שהשפה שלו לא מתאימה לפורום .
למרות שלא קילל ולא אמר שום דבר לא יפה חחח
למרות שלא הבנתי מה הבעיה בלחם מורכב עם זה לחם חיטה מלאה נגיד עם ערך גליקמי נמוך

למרות שלא הבנתי מה הבעיה בלחם מורכב עם זה לחם חיטה מלאה נגיד עם ערך גליקמי נמוך

לחם פסטרמות גבינות וכולי מכילים נתרן גבווה ואז אתה תעלה נוזלים ככה שאני אישית כמעט ולא אוכל [כמובן שמידי פעם עושה איזה טוסט טונה ומשהו טעים אבל זה לא בתפריט הרגיל ] גם מוצרי חלב עושים אותך נוזלי

לחם פסטרמות גבינות וכולי מכילים נתרן גבווה ואז אתה תעלה נוזלים ככה שאני אישית כמעט ולא אוכל [כמובן שמידי פעם עושה איזה טוסט טונה ומשהו טעים אבל זה לא בתפריט הרגיל ] גם מוצרי חלב עושים אותך נוזלי
עזוב רגע נוזלים, אני מדבר רק על לחם מלא יש עם זה בעיה?

עדיין לא הבנתי למה עם הערך גליקימי שלו נמוך

תעשה מה שאתה רוצה אחי באמת אני לא באתי לפה בשביל לריב אם אף אחד או ללמד אף אחד . מי לתת המלצה לבחור שהתחיל אני מגיע פה למצב שאני צריך לתת הוכחות והסברים תעשו מה שבאלכם אנשים !
אתה תראה תוצאה טובה יותר זה הכל [לפי דעתי כמובן ] תנסה על עצמך ותראה בהמשך .

תעשה מה שאתה רוצה אחי באמת אני לא באתי לפה בשביל לריב אם אף אחד או ללמד אף אחד . מי לתת המלצה לבחור שהתחיל אני מגיע פה למצב שאני צריך לתת הוכחות והסברים תעשו מה שבאלכם אנשים !
אתה תראה תוצאה טובה יותר זה הכל [לפי דעתי כמובן ] תנסה על עצמך ותראה בהמשך .
חחחח למה אתה חושב שרבים איתך
כולה רציתי לדעת למה זה לא טוב בגלל שאני גם צורך לחם מלא
תודה בכל זאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית