הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קזאין ואיזולייט

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
שמתי לב שהרבה משלבים קזאין ואיזולייט האם הדבר עדיף על פני חלבון רגיל?

איזולט נספג מהר בגוף וקזאין לאט. אם שתית חלבון רגיל אחרי אימון ואחרי זמן קצר אתה הולך לאכול ארוכה מסודרת עשירה בחלבון- אין טעם לשלב. במידה ותהיה לך הזדמנות לאכול בעוד זמן רב- עדיף באמת לשלב.

איזולט נספג מהר בגוף וקזאין לאט. אם שתית חלבון רגיל אחרי אימון ואחרי זמן קצר אתה הולך לאכול ארוכה מסודרת עשירה בחלבון- אין טעם לשלב. במידה ותהיה לך הזדמנות לאכול בעוד זמן רב- עדיף באמת לשלב.
אשמח אם תסביר למה

אין שום צורך לשלב אלא אם אתה אוהב לבזבז כסף

אשמח אם תסביר למה
סיימת אימון. ואתה יודע שלא תצליח לאכול מסודרת בכמה שעות קרובות. אז שילוב עם קזאין נותן יותר זמן לפירוק וספיגת חלבון בגוף. עד שלא תוכל.

לשתות איזולט לאומת רגיל- באמת אין טעם - ביזבוז כסף.
אבל קזאין זה דבר מעולה. לי זה עוזר ממש. בדוק. ואני לא אוהב לבזבז כסף.

סיימת אימון. ואתה יודע שלא תצליח לאכול מסודרת בכמה שעות קרובות. אז שילוב עם קזאין נותן יותר זמן לפירוק וספיגת חלבון בגוף. עד שלא תוכל.
ואם תשתה חלבון רגיל אז?

מה שחשוב הם הערכים שלך בסוף היום ולא בכל רגע נתון.

ולכן ידידי מצטער לספר לך אבל לקנות גם קזאין במיוחד זה בזבוז כסף (אלא אם זה לא עולה יותר ואז לא קריטי)

ואם תשתה חלבון רגיל אז?

מה שחשוב הם הערכים שלך בסוף היום ולא בכל רגע נתון.

ולכן ידידי מצטער לספר לך אבל לקנות גם קזאין במיוחד זה בזבוז כסף (אלא אם זה לא עולה יותר ואז לא קריטי)
עם כל הכבוד, אבל אני מדבר לא בתיאוריה... לא מה ששמעתי, או קראתי במחקרים מדעים. אני נדבר רק על מה שעוזר לי אישית. וקזאין לפני השינה, נגיד, זה דבר מעולה, כמה שלא יגודו שזה מיותר ובזבוז כסף.... אם לא התנסתי במשהו - לא יתן דעה....

איך זה עוזר לך?
ואיך אתה יודע לבודד שזה מה שעוזר?
פשוט מאוד. אצלי זה ממש קל לבדוק.
לוקח קזאין לפני שינה.
קם 4:45 ומרגיש הרבה יותר טוב(מבחינה פיזית) מיום שלא לקחתי קזאין לפני. גם האימון זורם בצורה הרבה יותר טובה.
והתפריט שלי הוא די קבוע במשך לפחות שנה. אז לא מסובך לעשות בדיקות וניסויום

לוקח קזאין לפני שינה.
קם 4:45 ומרגיש הרבה יותר טוב(מבחינה פיזית) מיום שלא לקחתי קזאין לפני. גם האימון זורם בצורה הרבה יותר טובה.
וניסית לעשות את זה עם חלבון רגיל?

וניסית לעשות את זה עם חלבון רגיל?

כן. מתעורר בעוד שעתיים מת מרעב.

חשוב לציין.
אני מדבר רק על עצמי. ולא חס ושלום מנסה להכליל. מה שטוב לי- לא בהכרך טוב למישהו אחר.

גם אני לא מנסה לשכנע אף אחד במה טוב או לא . כל אחד יחליט בעצמו.

לוקח קזאין לפני שינה.
איכות השינה שלך מושפעת מכמה וכמה גורמים משמעותיים. מכל זה החלטת שהקזאין הוא זה שמשפר לך את השינה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית