עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזולט נספג מהר בגוף וקזאין לאט. אם שתית חלבון רגיל אחרי אימון ואחרי זמן קצר אתה הולך לאכול ארוכה מסודרת עשירה בחלבון- אין טעם לשלב. במידה ותהיה לך הזדמנות לאכול בעוד זמן רב- עדיף באמת לשלב.שמתי לב שהרבה משלבים קזאין ואיזולייט האם הדבר עדיף על פני חלבון רגיל?
אשמח אם תסביר למהאיזולט נספג מהר בגוף וקזאין לאט. אם שתית חלבון רגיל אחרי אימון ואחרי זמן קצר אתה הולך לאכול ארוכה מסודרת עשירה בחלבון- אין טעם לשלב. במידה ותהיה לך הזדמנות לאכול בעוד זמן רב- עדיף באמת לשלב.
אין שום צורך לשלב אלא אם אתה אוהב לבזבז כסףשמתי לב שהרבה משלבים קזאין ואיזולייט האם הדבר עדיף על פני חלבון רגיל?
סיימת אימון. ואתה יודע שלא תצליח לאכול מסודרת בכמה שעות קרובות. אז שילוב עם קזאין נותן יותר זמן לפירוק וספיגת חלבון בגוף. עד שלא תוכל.אשמח אם תסביר למה
ואם תשתה חלבון רגיל אז?סיימת אימון. ואתה יודע שלא תצליח לאכול מסודרת בכמה שעות קרובות. אז שילוב עם קזאין נותן יותר זמן לפירוק וספיגת חלבון בגוף. עד שלא תוכל.
עם כל הכבוד, אבל אני מדבר לא בתיאוריה... לא מה ששמעתי, או קראתי במחקרים מדעים. אני נדבר רק על מה שעוזר לי אישית. וקזאין לפני השינה, נגיד, זה דבר מעולה, כמה שלא יגודו שזה מיותר ובזבוז כסף.... אם לא התנסתי במשהו - לא יתן דעה....ואם תשתה חלבון רגיל אז?
מה שחשוב הם הערכים שלך בסוף היום ולא בכל רגע נתון.
ולכן ידידי מצטער לספר לך אבל לקנות גם קזאין במיוחד זה בזבוז כסף (אלא אם זה לא עולה יותר ואז לא קריטי)
איך זה עוזר לך?מה שעוזר לי אישית
פשוט מאוד. אצלי זה ממש קל לבדוק.איך זה עוזר לך?
ואיך אתה יודע לבודד שזה מה שעוזר?
וניסית לעשות את זה עם חלבון רגיל?פשוט מאוד. אצלי זה ממש קל לבדוק.
לוקח קזאין לפני שינה.
קם 4:45 ומרגיש הרבה יותר טוב(מבחינה פיזית) מיום שלא לקחתי קזאין לפני. גם האימון זורם בצורה הרבה יותר טובה.
והתפריט שלי הוא די קבוע במשך לפחות שנה. אז לא מסובך לעשות בדיקות וניסויום
וניסית לעשות את זה עם חלבון רגיל?
איכות השינה שלך מושפעת מכמה וכמה גורמים משמעותיים. מכל זה החלטת שהקזאין הוא זה שמשפר לך את השינה?פשוט מאוד. אצלי זה ממש קל לבדוק.
לוקח קזאין לפני שינה.
קם 4:45 ומרגיש הרבה יותר טוב(מבחינה פיזית) מיום שלא לקחתי קזאין לפני. גם האימון זורם בצורה הרבה יותר טובה.
והתפריט שלי הוא די קבוע במשך לפחות שנה. אז לא מסובך לעשות בדיקות וניסויום
מכל זה החלטת שהקזאין הוא זה שמשפר לך את השינה?
תנסה בעצמך. רק ככה תדע באמת האם זה מתאים לך או לא.יותר הקזאין מעניין אותי אם באמת כדאי לצרוך והדבר באמת תורם כמו שמספרים
לא, מה שחשוב לך זה הערכים בסוף היום. ולא סוג החלבון בכל רגע נתוןיותר הקזאין מעניין אותי אם באמת כדאי לצרוך והדבר באמת תורם כמו שמספרים
מה שחשוב לי אם בסוף של דבר הוא אתקדם אותי יותר מחלבון רגיל או בשילוב של שני המוצריםלא, מה שחשוב לך זה הערכים בסוף היום. ולא סוג החלבון בכל רגע נתון
לא, זה לא ישפיעמה שחשוב לי אם בסוף של דבר הוא אתקדם אותי יותר מחלבון רגיל או בשילוב של שני המוצרים