הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBW שהעתקתי מהאתר

Xfir01

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
ריצתי לשאול אם התוכניות הזאת טובה למאסה למישהו שמתאמן בסיביבות ה9 חודשים..
תוכניות FBW עד שלוש פעמים בשבוע
סקאוט 3*8
בנץ' פרס 3*8
מתח בתוספות משקל 3*10
מלטרי פרס3*6
לחיצה צרפתית 1*10
כפיפת מרפקים כנגד מוט 1*12
בטן 1*12

זה או AB ?כי SS אני לא יכול לעשות כי כול פעם שאני מנסה לשאול את המדריכים בחדר כושר איך עושים דדליפט הם מזיינים בשכל שזה לא טוב ונונתים לי איזה תרגיל מעפן במכונה במקום...(ומסירטונים אני לא מצליח ללמוד...)

לא פספסת כלום, פשוט אין קשר בין מה שאתה אמרת למה שמישל אמר. כולם מגיבים באותה צורה לעומס. כמות הזמן והתוצאות שאתה ובן אדם אחר יכולים לקבל מאותה תוכנית תלויים בגנטיקה ובהתאוששות. אבל זה לא אומר שהעקרון שונה ושצריך טווח חזרות מיוחד או פיצול מיוחד כלשהו כי "כל אחד הוא מיוחד".
אם זאת היתה הכוונה אז אתה צודק.

למה שהוא יגיב אחרת מכל בן אדם אחר ? יש בו גנים של מוטציה ? הוא מיוחד ולא ידענו על זה ?
מספיק עם השטויות של "כל אחרת מגיב אחרת" זה סה"כ תירוץ של מדריכי חדר כושר או BB שאין להם מושג מה הם עושים.
כמה שאתה צודק 🙌

מה הסיפור של היפרטרופיה סרקופלזמית? הבנתי שזה תוספת של נוזל לתאי השריר ועקב כך עלייה בגודלם. אם כך, למה זה מתבטא בתוספת כוח ואיך זה נשמר? אם הנוזל ייצא, השריר ייקטן, לא?

היפרטרופיה סרקופלזמית תורמת לכוח באופן עקיף. כשהשריר גדול יותר, זוויות היישום טובות יותר ויש יתרון מכני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית