הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן עיקש?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני קראתי בקילוגרם על שומן עיקש שנמצא בצדדים של הבטן "צמיגים" ובאזור של הבטן מתחת לפופיק "בטן תחתונה"(אני יודע שאין דבר כזה)
אבל ראיתי שיש סרטון שלדני קוגונוביץ שהוא אומר שאין כזה דבר שומן עיקש אבל בקילוגרם רשום שיש כזה דבר,אז מה נכון ומה לא? ולמה?

• פותח/ת השרשור
שומן עיקש זה פשוט שומן שממש קשה להוריד אותו ובגלל זה השם שומן עיקש
כן,אני יודע מה זה שומן עיקש אבל ראיתי סרטון של דני שבו הוא אומר שאין כזה דבר אבל בקילוגרם כתוב שיש כזה דבר שומן עיקש

כן,אני יודע מה זה שומן עיקש אבל ראיתי סרטון של דני שבו הוא אומר שאין כזה דבר אבל בקילוגרם כתוב שיש כזה דבר שומן עיקש

סרטון זה לא מסמך מדעי.

שומן עיקש זה סוג של שומן, ניתן לראות אותו מתחת ל10% שומן. לפני כן זה פשוט סתם שומן ברוב המקרים. ואין שומן שאי אפשר להוריד. גם שומן עיקש ירד בסוף. לפעמים כדי להוריד אותו יש צורך בסייקלים שונים של שורפי שומן לא חוקיים

• פותח/ת השרשור
סרטון זה לא מסמך מדעי.

שומן עיקש זה סוג של שומן, ניתן לראות אותו מתחת ל10% שומן. לפני כן זה פשוט סתם שומן ברוב המקרים. ואין שומן שאי אפשר להוריד. גם שומן עיקש ירד בסוף. לפעמים כדי להוריד אותו יש צורך בסייקלים שונים של שורפי שומן לא חוקיים
אההה אוקיי תודה,אז יש כזה דבר שומן עיקש אז למה דני קגונוביץ 3 פעמים מר יונברס אומר שאין?

אההה אוקיי תודה,אז יש כזה דבר שומן עיקש אז למה דני קגונוביץ 3 פעמים מר יונברס אומר שאין?

תשאלי אותו למה.
שומן עיקש זה כשהגוף שלך יהיה בערך 10 אחוז שומן, וכמעט כל הגוף יראה ב10 אחוז שומן למעט מקומות שיש בהם את השומן העיקש.

• פותח/ת השרשור
תשאלי אותו למה.
שומן עיקש זה כשהגוף שלך יהיה בערך 10 אחוז שומן, וכמעט כל הגוף יראה ב10 אחוז שומן למעט מקומות שיש בהם את השומן העיקש.
אני גבר חח ואני יודע מה זה שומן עיקש אבל לא הבנתי למה דני אמר שאין כזה דבר?

אני מכבדה ומעריך את הבן אדם הוא התחרה בהרבה תחרויות וזכה,יש לו ידע בתחום אז למה שהוא יאמר משהו לא נכון?

אם זכיתי בתחרויות של מירוצי רכב, זה אומר שאני מבין בדיוק את המדע מאחורי בניית הרכב?

ההגדרה קצת מטעה. השומן עצמו לא עיקש, זהו לא סוג של שומן "אחר" אשר יותר קשה להורדה.
בעקבות הגנטיקה השונה של כל אחד ישנה הצטברות שומן שונה בגוף, לפיכך נוצר שומן "עיקש" במקום X ואצל אדם אחר במקום Y.
השומן חיוני לנו לגוף, והוא מהווה מקור לאנרגיה במצבי חירום בהם נזדקק לאוכל. הגוף לא ירצה להיפטר מהשומן עד לאחוזים נמוכים מאוד.
בין היתר, ככל שאתה מתרחק ממצבך הטבעי (האחוז השומן שאתה נמצא בו ללא הקפדה על אימונים ותזונה.) יותר קשה להוריד במשקל.
לדעתי, (מצטער, לא ראיתי הסרטון.) השומן העיקש הינו דבר קיים אך מאוד אינדיוודואלי.

יש סרטון שלדני קוגונוביץ שהוא אומר שאין כזה דבר שומן עיקש

אבל ראיתי סרטון של דני

אז למה דני קגונוביץ 3 פעמים מר יונברס אומר שאין?

לא הבנתי למה דני אמר שאין כזה דבר?

למה שהוא יאמר משהו לא נכון?

זה נראה לך נורמלי?

ראיתי תסרטון, הוא מדבר על משהו אחר,וצודק. הוא מדבר על עצלנים בעיקר. אבל שומן עיקש הוא אכן קיים אבל זה לא אומר שאי אפשר להוריד אותו. פשוט לוקח הרבה זמן. אין שומן שאי אפשר להוריד בכלל

גבר לא נראה לי שהבנת
הוא אומר שאכן יכול להיות הצטברות של שומן במקומות מסויימים
פשוט אנשים ״עצלנים״ קוראים לזה שומן עיקש כי יותר קצת יותר קשה להוריד אותו משומן רגיל אז אנשים חיפשו כביכול תירוץ וקראו לזה שומן עיקש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה מתעסק בדברים לא רלוונטים.
רוצה לרדת בשומן? תעשה חיטוב. אל תדבר להגדרות כאלה ואחרות .
אני מתעניין בזה.
ההגדרה קצת מטעה. השומן עצמו לא עיקש, זהו לא סוג של שומן "אחר" אשר יותר קשה להורדה.
בעקבות הגנטיקה השונה של כל אחד ישנה הצטברות שומן שונה בגוף, לפיכך נוצר שומן "עיקש" במקום X ואצל אדם אחר במקום Y.
השומן חיוני לנו לגוף, והוא מהווה מקור לאנרגיה במצבי חירום בהם נזדקק לאוכל. הגוף לא ירצה להיפטר מהשומן עד לאחוזים נמוכים מאוד.
בין היתר, ככל שאתה מתרחק ממצבך הטבעי (האחוז השומן שאתה נמצא בו ללא הקפדה על אימונים ותזונה.) יותר קשה להוריד במשקל.
לדעתי, (מצטער, לא ראיתי הסרטון.) השומן העיקש הינו דבר קיים אך מאוד אינדיוודואלי.
תודה רבה עכשיו הבנתי
זה נראה לך נורמלי?
כן קצת הגזמתי עם דני חחח
ראיתי תסרטון, הוא מדבר על משהו אחר,וצודק. הוא מדבר על עצלנים בעיקר. אבל שומן עיקש הוא אכן קיים אבל זה לא אומר שאי אפשר להוריד אותו. פשוט לוקח הרבה זמן. אין שומן שאי אפשר להוריד בכלל
אההה אוקיי תודה
גבר לא נראה לי שהבנת
הוא אומר שאכן יכול להיות הצטברות של שומן במקומות מסויימים
פשוט אנשים ״עצלנים״ קוראים לזה שומן עיקש כי יותר קצת יותר קשה להוריד אותו משומן רגיל אז אנשים חיפשו כביכול תירוץ וקראו לזה שומן עיקש
תודה אחי הבנתי אותך תודה

אתפוס טרמפ על הנושא:
נגיד הורדתי "שומן עיקש" שהכי בלט לי במותניים והגעתי לאחוז שומן נמוך, כעבור חודש אני מתחיל מאסה ועולה קצת בשומן מן הסתם, האם השומן שחוזר לי ראשון לגוף זה השומן העיקש שנגיד היה לי במותניים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית