הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 03/04/16

הכנה לתחרות שבוע 6 - שבוע התאוששות

אימון התאוששות 1:

בנצ' 5X60 5X70 5X80 5X90 5X100

דדליפט 5X80 5X90 5X100 5X110
* דפיציט 5X90

מתח מ.ג 2X10

אז השבוע הזה יהיה מוקדש בעיקרו להתאוששות מלאה מהתכנית, עשיתי את האימון ב-45 דקות, היה קליל והרגיש טוב.

שיהיה שבוע טוב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/04/16

אימון התאוששות 2:

פרס 5X40 5X45 5X50 5X55 5X60

פאוורקלין 3X40 3X50 3X55 3X60 3X65

סקוואט ולאנג'ים קלילים + פייספולס

היה אימון קליל, הפרס והפאוורקלין הרגישו קל, אני מרגיש שאני מתאושש טוב, בהתאם לזה, אולי אעשה בנצ' 120 לחמישיה בסוף השבוע, מה שנכשלתי בו שבוע שעבר.

במקרה היום סידרתי קצת לקראת פסח, ומצאתי את הסרט מדידה למדידת היקפים, אמרתי שיהיה מעניין לראות כמה גדלתי 😃 בסוף החיטוב שלי סיימתי עם היקף יד של 38, מדדתי היום בצהרים, ויש לי היקף 41, זה אומר שעליתי 3 ס"מ בהיקף יד בלי לעשות שום תרגיל פשוט לידיים כל המסה הזאת, מעניין מה מפתחי גוף יגידו על הנתון הזה, טוב כנראה זה מה שקורה שהבנצ' עולה ב-30 קילו.

אני חושב ש @stitch ישמח לשמוע מהנתון הזה "שונא מבודדים יחיה!" 📢

קרא את שאר עדכון הלוג...

רק סוף החיטוב הזה יגיד כמה מהעליה היא שומן וכמה מסה רזה.

בכל אופן חיטוב שעבר ההיקף יד שלי ירד בס"מ בודד, לפי אותה מגמה אסיים חיטוב עם היקף 40

דווקא יהיה מעניין לראות כמה מהעלייה הייתה מסה רזה וכמה שומן

עדכון לוג: 08/04/16

אימון נפח קליל: (עד 85% בנצ', עד 70% דדליפט)

בנצ' 5X80 5X90 5X100 5X110

דדליפט 5X80 5X100 5X110 5X120

מתח 5X20

החלטתי לעשות אימון נפח יחסית קליל היום, ראשון ושלישי יהיו אימונים מאוד קלים לקראת התחרות, משהו כמו 50% רק בשביל להזרים דם.

שיהיה שבת שלום!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/04/16

הכנה לתחרות שבוע 7 - שבוע התחרות

אימון קל:

- קרוסטריינר 10 דקות - קצב קל.

- בנצ' 10x20 5x40 3x60

- פשיטת ירך בכיסא רומי 2x15

- מתח מ.ג. 2x5

- מתיחות סטטיות.

אימון קל מאוד, נטו בשביל להזרים את הדם. כרגע המטרה העיקרית היא לאכול טוב ולהתאושש כראוי, אז נראה לי שזה בהחלט יעשה את העבודה:

צפה בקובץ המצורף 33829

המבורגר 440 גרם עם ביצת עין 🍿

שיהיה שבוע טוב!

קרא את שאר עדכון הלוג...

בכל אופן חיטוב שעבר ההיקף יד שלי ירד בס"מ בודד, לפי אותה מגמה אסיים חיטוב עם היקף 40
גם אני על 40.5 / 41, אבל אצלי בדוק יש מלא נוזלים ושומן 😛

שמע ההמבורגר שלך עשה אותי רעב 🤬

זה ביומנגס,, יש צ'אלנג' של 2 קילו, רוצה? 🤣
בחמישי אני אסתפק ב 440 🤣

אגב איך הוא? אמרו לי שזה 440 אחרי צלייה + כל מה שהם זורקים בפנים.. ככה שהקציצות אמורות להיות ענקיות

זה ביומנגס,, יש צ'אלנג' של 2 קילו, רוצה? 🤣
יומנגס עדיין טובים כמו פעם או שהם התקלקלו? לא יצא לי לאכול שם בערך שנה ושמעתי מחברים שזה כבר לא אותו הדבר, הנחמה שפותחים עכשיו סניף בצפון ולא צריך לעשות את הנסיעה לרופין/כפר סבא כל פעם

בחמישי אני אסתפק ב 440 🤣

אגב איך הוא? אמרו לי שזה 440 אחרי צלייה + כל מה שהם זורקים בפנים.. ככה שהקציצות אמורות להיות ענקיות
יש שם מלא סוגים, אני אישית לקחתי את הצרפתי ולא התלהבתי במיוחד, היה טעים סך הכל אבל אכלתי טובים יותר.
יומנגס עדיין טובים כמו פעם או שהם התקלקלו? לא יצא לי לאכול שם בערך שנה ושמעתי מחברים שזה כבר לא אותו הדבר, הנחמה שפותחים עכשיו סניף בצפון ולא צריך לעשות את הנסיעה לרופין/כפר סבא כל פעם
זאת פעם ראשונה שאכלתי שם אז אני לא יודע איך הם היו פעם 😃

יש שם מלא סוגים, אני אישית לקחתי את הצרפתי ולא התלהבתי במיוחד, היה טעים סך הכל אבל אכלתי טובים יותר.
אני אלך על הפיני + 2 מזרקים של מייפל ובייקון+גבינה 🍽️🥹

אם כבר ארוחת שחיתות אחרונה במסה אז שיהיה משהו טוב.
שנה שעברה אחרי התחרות הלכנו לאכול באיזה מקום בת"א, 2 המבורגרים עם המון גבינה ובייקון.. חתיכת שחיתות. אבל המבורגר לא להיט.

אני אלך על הפיני + 2 מזרקים של מייפל ובייקון+גבינה 🍽️🥹

אם כבר ארוחת שחיתות אחרונה במסה אז שיהיה משהו טוב.
שנה שעברה אחרי התחרות הלכנו לאכול באיזה מקום בת"א, 2 המבורגרים עם המון גבינה ובייקון.. חתיכת שחיתות. אבל המבורגר לא להיט.
האמת לא הלהיב אותי הפיני עם המזרק מייפל, המבורגר מתוק לא נשמע משהו, אבל לא ניסיתי (עדיין) אז אני לא יכול לתת ביקורת 😃
יופי, עכשיו אני רעב.
מה הבעיה? לך תאכל

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית