- פותח/ת השרשור
בדיוק, את הכניסה השלישית אני משאיר ל-PRים חדשיםחזק!!
אלה המטרות לכניסה שניה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק, את הכניסה השלישית אני משאיר ל-PRים חדשיםחזק!!
אלה המטרות לכניסה שניה?
הכנה לתחרות שבוע 6 - שבוע התאוששות
אימון התאוששות 1:
בנצ' 5X60 5X70 5X80 5X90 5X100
דדליפט 5X80 5X90 5X100 5X110
* דפיציט 5X90
מתח מ.ג 2X10
אז השבוע הזה יהיה מוקדש בעיקרו להתאוששות מלאה מהתכנית, עשיתי את האימון ב-45 דקות, היה קליל והרגיש טוב.
שיהיה שבוע טוב 😃
אימון התאוששות 2:
פרס 5X40 5X45 5X50 5X55 5X60
פאוורקלין 3X40 3X50 3X55 3X60 3X65
סקוואט ולאנג'ים קלילים + פייספולס
היה אימון קליל, הפרס והפאוורקלין הרגישו קל, אני מרגיש שאני מתאושש טוב, בהתאם לזה, אולי אעשה בנצ' 120 לחמישיה בסוף השבוע, מה שנכשלתי בו שבוע שעבר.
במקרה היום סידרתי קצת לקראת פסח, ומצאתי את הסרט מדידה למדידת היקפים, אמרתי שיהיה מעניין לראות כמה גדלתי 😃 בסוף החיטוב שלי סיימתי עם היקף יד של 38, מדדתי היום בצהרים, ויש לי היקף 41, זה אומר שעליתי 3 ס"מ בהיקף יד בלי לעשות שום תרגיל פשוט לידיים כל המסה הזאת, מעניין מה מפתחי גוף יגידו על הנתון הזה, טוב כנראה זה מה שקורה שהבנצ' עולה ב-30 קילו.
אני חושב ש @stitch ישמח לשמוע מהנתון הזה "שונא מבודדים יחיה!" 📢
רק סוף החיטוב הזה יגיד כמה מהעליה היא שומן וכמה מסה רזה.הכל שומן.
אימון נפח קליל: (עד 85% בנצ', עד 70% דדליפט)
בנצ' 5X80 5X90 5X100 5X110
דדליפט 5X80 5X100 5X110 5X120
מתח 5X20
החלטתי לעשות אימון נפח יחסית קליל היום, ראשון ושלישי יהיו אימונים מאוד קלים לקראת התחרות, משהו כמו 50% רק בשביל להזרים דם.
שיהיה שבת שלום!
הכנה לתחרות שבוע 7 - שבוע התחרות
אימון קל:
- קרוסטריינר 10 דקות - קצב קל.
- בנצ' 10x20 5x40 3x60
- פשיטת ירך בכיסא רומי 2x15
- מתח מ.ג. 2x5
- מתיחות סטטיות.
אימון קל מאוד, נטו בשביל להזרים את הדם. כרגע המטרה העיקרית היא לאכול טוב ולהתאושש כראוי, אז נראה לי שזה בהחלט יעשה את העבודה:
צפה בקובץ המצורף 33829
המבורגר 440 גרם עם ביצת עין 🍿
שיהיה שבוע טוב!
עם הביצה זה עובר את ה-500 😛מתחת ל500 זה לא גברי, אבל נסלח.
גם אני על 40.5 / 41, אבל אצלי בדוק יש מלא נוזלים ושומן 😛בכל אופן חיטוב שעבר ההיקף יד שלי ירד בס"מ בודד, לפי אותה מגמה אסיים חיטוב עם היקף 40
זה ביומנגס,, יש צ'אלנג' של 2 קילו, רוצה? 🤣גם אני על 40.5 / 41, אבל אצלי בדוק יש מלא נוזלים ושומן 😛
שמע ההמבורגר שלך עשה אותי רעב 🤬
בחמישי אני אסתפק ב 440 🤣זה ביומנגס,, יש צ'אלנג' של 2 קילו, רוצה? 🤣
יומנגס עדיין טובים כמו פעם או שהם התקלקלו? לא יצא לי לאכול שם בערך שנה ושמעתי מחברים שזה כבר לא אותו הדבר, הנחמה שפותחים עכשיו סניף בצפון ולא צריך לעשות את הנסיעה לרופין/כפר סבא כל פעםזה ביומנגס,, יש צ'אלנג' של 2 קילו, רוצה? 🤣
יש שם מלא סוגים, אני אישית לקחתי את הצרפתי ולא התלהבתי במיוחד, היה טעים סך הכל אבל אכלתי טובים יותר.בחמישי אני אסתפק ב 440 🤣
אגב איך הוא? אמרו לי שזה 440 אחרי צלייה + כל מה שהם זורקים בפנים.. ככה שהקציצות אמורות להיות ענקיות
זאת פעם ראשונה שאכלתי שם אז אני לא יודע איך הם היו פעם 😃יומנגס עדיין טובים כמו פעם או שהם התקלקלו? לא יצא לי לאכול שם בערך שנה ושמעתי מחברים שזה כבר לא אותו הדבר, הנחמה שפותחים עכשיו סניף בצפון ולא צריך לעשות את הנסיעה לרופין/כפר סבא כל פעם
אני אלך על הפיני + 2 מזרקים של מייפל ובייקון+גבינה 🍽️🥹יש שם מלא סוגים, אני אישית לקחתי את הצרפתי ולא התלהבתי במיוחד, היה טעים סך הכל אבל אכלתי טובים יותר.
האמת לא הלהיב אותי הפיני עם המזרק מייפל, המבורגר מתוק לא נשמע משהו, אבל לא ניסיתי (עדיין) אז אני לא יכול לתת ביקורת 😃אני אלך על הפיני + 2 מזרקים של מייפל ובייקון+גבינה 🍽️🥹
אם כבר ארוחת שחיתות אחרונה במסה אז שיהיה משהו טוב.
שנה שעברה אחרי התחרות הלכנו לאכול באיזה מקום בת"א, 2 המבורגרים עם המון גבינה ובייקון.. חתיכת שחיתות. אבל המבורגר לא להיט.
מה הבעיה? לך תאכליופי, עכשיו אני רעב.
אבל שמעתי אוכל זה משמין. 😭😭מה הבעיה? לך תאכל
מה פתאום רק שומן זה משמיןאבל שמעתי אוכל זה משמין. 😭😭
אה, פיו, נרגעתי.מה פתאום רק שומן זה משמין