נק' מוניטין:
0
- 223
- 29
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה קורא את המחקרים לפני שאתה שולח?העלתי ב-pdf אתה מוזמן לקרוא
"Cannabis was associated with evidence of hyperinflation and increased large airway resistance, with little evidence of airflow obstruction or impairment of gas transfer"
but given the limited time frame over which observations were made, the trend suggests
Subjects using cannabis on 900 or more occasions had mean FEV1/VC values that were 7.2%, 2.6% and 5.0% less than nonusers at ages 18, 21 and 26 respectively
😭😭😭😭😭תסבלו בחיטוב, אני בנתיים במסה 😃
אז בעצם הם אומרים שישנה השפעה רעה על הבריאות, אבל היא לא כזאת גדולה. (אגב, גם לא אמרתי שהיא כזאת גדולה)
אני לא מבין. אתם כאילו בהכחשה שהוא כן משפיעה לרעה ?לא קראתי את המחקר הזה ספציפית (מודה, אין לי זמן כרגע אני אקרא אותו כשאהיה בבית), אבל במחקרים רבים מירב ההשפעות השליליות, אם כי לא כולן, היו מעצם העישון, ולא מהחומר.
וזה מה שאמרתי בהתחלה.היו מעצם העישון
אני לא מבין. אתם כאילו בהכחשה שהוא כן משפיעה לרעה ?
יש לזה השפעות שליליות. כן יש גם כנראה השפעות חיוביות. אבל להגיד שזה תרופת קסם ללא השפעות שליליות זה פשוט שקר או בורות.
אני מסכים שאם מוכרים סיגריות ואלכוהול אז גם קנאביס צריך. פשוט כמו שדברים האלו מזיקים לבריאות גם על זה צריך לכתוב אותו דבר.א. תקרא שוב את מה שכתבתי. ציינתי במפורש שיש (אומנם מעט) השפעות שליליות.
ב. כשהתרופות שכיום נותנים לחולים רבים הן אופיאטים, אני חושב שאפשר להתייחס להשפעות השליליות של קנאביס כאפסיות לעומת ההשפעות השליליות של האופיאטים.
לא אמרתי שמריחואנה דבר "בריא" אמרתי שעשן שלה לא משפיע כמו סיגריות, אתה התעקשת שזה עדיין עשןאתה קורא את המחקרים לפני שאתה שולח?
כי זה כן.אתה התעקשת שזה עדיין עשן
ועדיין אם תריץ חיפוש על איזה יתרונות בריאותיים נמצאו בקנאביס תגלה שיש לה ערך מוסף.
יש לזה השפעות שליליות. כן יש גם כנראה השפעות חיוביות. אבל להגיד שזה תרופת קסם ללא השפעות שליליות זה פשוט שקר או בורות.
אז אתה אומר שכל עשן ישפיע אותו דבר, ואני אומר שוב, אתה יכול לומר, אבל המחקרים מראים אחרת.כי זה כן.
איפה? במחקרים ששלחת?אז אתה אומר שכל עשן ישפיע אותו דבר, ואני אומר שוב, אתה יכול לומר, אבל המחקרים מראים אחרת.
האם זה חיובי לאדם הנורמטיבי אני מסכים שזה לא חיוני ולא נחוץ, האם זה הכרחי זה כבר מכניס אותנו לדיון אחר בעצם למה כדאי להפוך את זה לחוקי, ופוליטיקה לא בלוג הזה 😛אני לא רואה את המריחואנה כדבר חיובי לאדם הנורמטיבי. לא אומר שלא הייתי מעשן בעצמי אם היה לי בהשג יד, אבל זה לא הכרחי בשיט.
זה צריך להיות חוקי, ומי שחושב שלא יכול לדחוף את הפשיזם שלו אתה יודע לאן.האם זה חיובי לאדם הנורמטיבי אני מסכים שזה לא חיוני ולא נחוץ, האם זה הכרחי זה כבר מכניס אותנו לדיון אחר בעצם למה כדאי להפוך את זה לחוקי, ופוליטיקה לא בלוג הזה 😛
התשת אותי.. אתה חופר פה כמה זה חרא ועכשיו אתה דוגל בהכנסה של זה לחוקזה צריך להיות חוקי, ומי שחושב שלא יכול לדחוף את הפשיזם שלו אתה יודע לאן.
גם אתה נפלת לזהאני מרגיש עכשיו קורבן בספאם מתי 🤒
איפה אתה? אני עכשיו יוצא להצטרף אליךנראה לי אני אלך לעשן משהו להרגע
אני בא.איפה אתה? אני עכשיו יוצא להצטרף אליך