הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

ראיתי הרבה סרטונים נגד חלב, אבל זה בוודאות אחד הגרועים. 🤣🤣
לא אומר שחלב בכמויות אסטרונומיות ביום יום זה טוב, כמו שום דבר זה לא טוב, אבל זה פשוט אוסף של שטויות.
והד"ר שמסביר התקשר הקשר בין צריכת חלב לבין סרטן. אלוהים ישמור, מי נתן לו להיות ד"ר?

העלתי ב-pdf אתה מוזמן לקרוא
אתה קורא את המחקרים לפני שאתה שולח?
"Cannabis was associated with evidence of hyperinflation and increased large airway resistance, with little evidence of airflow obstruction or impairment of gas transfer"

"קנאביס זה בריא"

but given the limited time frame over which observations were made, the trend suggests

הם היו מוגבלים בזמן והם יכולים רק להניח.

Subjects using cannabis on 900 or more occasions had mean FEV1/VC values that were 7.2%, 2.6% and 5.0% less than nonusers at ages 18, 21 and 26 respectively

אז בעצם הם אומרים שישנה השפעה רעה על הבריאות, אבל היא לא כזאת גדולה. (אגב, גם לא אמרתי שהיא כזאת גדולה)

אז בעצם הם אומרים שישנה השפעה רעה על הבריאות, אבל היא לא כזאת גדולה. (אגב, גם לא אמרתי שהיא כזאת גדולה)

לא קראתי את המחקר הזה ספציפית (מודה, אין לי זמן כרגע אני אקרא אותו כשאהיה בבית), אבל במחקרים רבים מירב ההשפעות השליליות, אם כי לא כולן, היו מעצם העישון, ולא מהחומר.

לא קראתי את המחקר הזה ספציפית (מודה, אין לי זמן כרגע אני אקרא אותו כשאהיה בבית), אבל במחקרים רבים מירב ההשפעות השליליות, אם כי לא כולן, היו מעצם העישון, ולא מהחומר.
אני לא מבין. אתם כאילו בהכחשה שהוא כן משפיעה לרעה ?
יש לזה השפעות שליליות. כן יש גם כנראה השפעות חיוביות. אבל להגיד שזה תרופת קסם ללא השפעות שליליות זה פשוט שקר או בורות.

אני לא מבין. אתם כאילו בהכחשה שהוא כן משפיעה לרעה ?
יש לזה השפעות שליליות. כן יש גם כנראה השפעות חיוביות. אבל להגיד שזה תרופת קסם ללא השפעות שליליות זה פשוט שקר או בורות.

א. תקרא שוב את מה שכתבתי. ציינתי במפורש שיש (אומנם מעט) השפעות שליליות.

ב. כשהתרופות שכיום נותנים לחולים רבים הן אופיאטים, אני חושב שאפשר להתייחס להשפעות השליליות של קנאביס כאפסיות לעומת ההשפעות השליליות של האופיאטים.

א. תקרא שוב את מה שכתבתי. ציינתי במפורש שיש (אומנם מעט) השפעות שליליות.

ב. כשהתרופות שכיום נותנים לחולים רבים הן אופיאטים, אני חושב שאפשר להתייחס להשפעות השליליות של קנאביס כאפסיות לעומת ההשפעות השליליות של האופיאטים.
אני מסכים שאם מוכרים סיגריות ואלכוהול אז גם קנאביס צריך. פשוט כמו שדברים האלו מזיקים לבריאות גם על זה צריך לכתוב אותו דבר.

אתה קורא את המחקרים לפני שאתה שולח?
לא אמרתי שמריחואנה דבר "בריא" אמרתי שעשן שלה לא משפיע כמו סיגריות, אתה התעקשת שזה עדיין עשן
ועדיין אם תריץ חיפוש על איזה יתרונות בריאותיים נמצאו בקנאביס תגלה שיש לה ערך מוסף. מעבר לסתם סטלה.

נא לא לדון על חלב בלוג שלי! דיון חרוש בפורום נמאס לשמוע ממנו

בכל אופן זה לוג של קרניבור אז אפשר לדבר על בשר 😃

אתה התעקשת שזה עדיין עשן
כי זה כן.
ועדיין אם תריץ חיפוש על איזה יתרונות בריאותיים נמצאו בקנאביס תגלה שיש לה ערך מוסף.

אני לא מבין אותך, אתה רוצה להראות לי שיש לזה השפעות שליליות? אני יודע את זה, זה עדיין לא גורע מהיתרונות שיש בזה.
גם לאנטיביוטיקה יש יתרונות בריאותיים ויש גם חסרונות.

אתה או לכאן או לכאן, אני מנסה שתסתכל על המכלול
אז אתה אומר שכל עשן ישפיע אותו דבר, ואני אומר שוב, אתה יכול לומר, אבל המחקרים מראים אחרת.

אז אתה אומר שכל עשן ישפיע אותו דבר, ואני אומר שוב, אתה יכול לומר, אבל המחקרים מראים אחרת.
איפה? במחקרים ששלחת?

אני לא רואה את המריחואנה כדבר חיובי לאדם הנורמטיבי. לא אומר שלא הייתי מעשן בעצמי אם היה לי בהשג יד, אבל זה לא הכרחי בשיט.

אני לא רואה את המריחואנה כדבר חיובי לאדם הנורמטיבי. לא אומר שלא הייתי מעשן בעצמי אם היה לי בהשג יד, אבל זה לא הכרחי בשיט.
האם זה חיובי לאדם הנורמטיבי אני מסכים שזה לא חיוני ולא נחוץ, האם זה הכרחי זה כבר מכניס אותנו לדיון אחר בעצם למה כדאי להפוך את זה לחוקי, ופוליטיקה לא בלוג הזה 😛

האם זה חיובי לאדם הנורמטיבי אני מסכים שזה לא חיוני ולא נחוץ, האם זה הכרחי זה כבר מכניס אותנו לדיון אחר בעצם למה כדאי להפוך את זה לחוקי, ופוליטיקה לא בלוג הזה 😛
זה צריך להיות חוקי, ומי שחושב שלא יכול לדחוף את הפשיזם שלו אתה יודע לאן.

זה צריך להיות חוקי, ומי שחושב שלא יכול לדחוף את הפשיזם שלו אתה יודע לאן.
התשת אותי.. אתה חופר פה כמה זה חרא ועכשיו אתה דוגל בהכנסה של זה לחוק
אני מרגיש עכשיו קורבן בספאם מתי 🤒
נראה לי אני אלך לעשן משהו להרגע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית