הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

• פותח/ת השרשור
לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 22/12/15

אימון התאוששות:
סקוואט 2X5X85
פרס 3X5X52.5
הוק-גריפ דדליפט 1X5X115

הכתף כואבת לי משום מה, כנראה בגלל מחסור בשינה, אבל זה לא השפיע לי על הפרס היה קליל מאוד כמו שאמור להיות, מקווה שהכאבים האלו לא ימשיכו ליום עצימות כי אמור להיות PR בבנצ'

סך הכל אימון קליל, אימון הבא:
בבנצ' אני חוזר על ה-107.5 כי הרגשתי שהספוטר עזר לי בחזרה האחרונה פעם שעברה ואני לא מקבל את זה! ואם זה יעלה כמו שצריך אז אני ילך על ה-110 לחמישיה.
בפאוורקלין אני הולך על 70, אם יעלה בקלות אני יוסיף 😃.

קרא את שאר עדכון הלוג...
הולך להגמר לי המגנזיום, מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין במחירים טובים?

• פותח/ת השרשור
ברור שיש להם.
זה ציוד חובה למטפסים ולמטיילים רציניים.
וואלה אם ככה אני יכנס לשם בהזדמנות, תודה!
למה אתה עובד בהוק גריפ אגב? נוח ?
אני דוגל בגריפ חזק, אחיזה משולבת רק תפגע במטרות שלי, מעבר לזה שיש לזה יתרונות במניעת פציעות בביספס וזה נותן יותר קרי אובר לפאוורקלין

אני דוגל בגריפ חזק, אחיזה משולבת רק תפגע במטרות שלי, מעבר לזה שיש לזה יתרונות במניעת פציעות בביספס וזה נותן יותר קרי אובר לפאוורקלין
דוגל במקצועיות....דוגל בגריפ חזק...
במה עוד אתה דוגל? 😆

שכחת את הדד סטופ בפרס 😆.
🤣
שמע אני חושב שאני מתקרב לשלב שדד סטופ בפרס יהיה לי קשה מידיי..
כשאתה מסיים חזרה.. אתה לא מאבד בכל פעם עוד קצת ועוד קצת כיווץ במהלך הסט בגלל הדד סטופ?

🤣
כשאתה מסיים חזרה.. אתה לא מאבד בכל פעם עוד קצת ועוד קצת כיווץ במהלך הסט בגלל הדד סטופ?
מה הכוונה בדד סטופ? העצירה למטה?

• פותח/ת השרשור
🤣
גם אם אתה מאבד כיווץ במהלך הסט, אתה עוצר למטה לוקח נשימה עמוקה ומכווץ הכל בחזרה, הכל עיניין של שליטה לדעתי
מה הכוונה בדד סטופ? העצירה למטה?
כן

גם אם אתה מאבד כיווץ במהלך הסט, אתה עוצר למטה לוקח נשימה עמוקה ומכווץ הכל בחזרה, הכל עיניין של שליטה לדעתי
כן, זה מה שאני עושה (בהרבה מאוד כוח רצון.. כי זה לא תמיד קל)
העניין הוא שיש לי מן הרגשה שאני מאבד הרבה מן הכוח הפוטנציאלי בכל ההתעסקות הזאת למטה. (נכון, בשנייה או שתיים לכל היותר..)
אולי זה סתם בראש. 😃

העניין הוא שיש לי מן הרגשה שאני מאבד הרבה מן הכוח הפוטנציאלי בכל ההתעסקות הזאת למטה. (נכון, בשנייה או שתיים לכל היותר..)
אולי זה סתם בראש. 😃
למה לא לעצור למעלה?

• פותח/ת השרשור
אולי זה סתם בראש. 😃
אני חושב שזה רק בראש שלך 😃

זה התפקיד שלך להביא מקור להוכחה!!!!!!!!!!!!
😆
57413

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית