הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

זה בדיוק היעד שלי בפאוורקלין!
אבל קודם כל היעד הקרוב זה 100, בוא נגיע אליו קודם 😃
כמה יעדים יש לך? 🤯
זה כמו שאכתוב שהיעד שלי בבנץ' הוא 140 אבל לפני כן תן להגיע ל 120 🤣

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 05/02/16

אימון עצימות:
בנצ' 5X115 PR
פאוורקלין 3X70
מתח 5X27.5 3X27.5 5X20 5X20

היה אימון מצויין! בבנצ' אני לא יודע אם הספוטר עזר לי בחזרה האחרונה או לא, הוא אומר שהוא בא לעזור וראה שאני יכול אז הוריד ישר את היד, בכל אופן צילמתי את הבנצ' והפאוורקלין, אני יעלה אותם עכשיו לפורום POWERLIFTING אתם מוזמנים לצפות!

ספאם:
היום ערבי בן **נה שרט לי את האוטו בצומת, אמרתי לו שיעצור בצד והבנז*** ברח, צריך לשרוף את הז** הזה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

סחטיין על ה PR !!!!! 🤩🤩🤩🤩
אתה מתכוון להמשיך כמה שאפשר עם התוכנית עד לתחרות עצמה? או להפסיק במשקל מסויים ואז להתחיל להתאמן עם עצירה תחרותית?
ובלי קשר, יפה מאוד. בחור חזק 😃

יאללה תעלה לפורום.

סחטיין על ה PR !!!!! 🤩🤩🤩🤩
אתה מתכוון להמשיך כמה שאפשר עם התוכנית עד לתחרות עצמה? או להפסיק במשקל מסויים ואז להתחיל להתאמן עם עצירה תחרותית?
ובלי קשר, יפה מאוד. בחור חזק 😃

יאללה תעלה לפורום.
כרגע אני רוצה למשוך את התכנית עד דדליפט 160, לאחר מכן התכנון שלי להתחיל תכנון אימונים חדש, הכולל עבודה עם עצירות, וירידה לנייטרלי

כרגע אני רוצה למשוך את התכנית עד דדליפט 160, לאחר מכן התכנון שלי להתחיל תכנון אימונים חדש, הכולל עבודה עם עצירות, וירידה לנייטרלי
אחלה, קודם כל שיהיה בהצלחה.
אתה מתכוון להגיע ל 160 לחזרות בדד, כן?

תומך בירידה לניטראלי.. אבל אני אישית הרגשתי שהניטראלי קצת החליש אותי (ולא חשבתי שכך יהיה)
אולי שווה להיות על פלוס של 100, להשאיר מעט קלוריות עבור ההתאוששות המינימלית.

אחלה, קודם כל שיהיה בהצלחה.
אתה מתכוון להגיע ל 160 לחזרות בדד, כן?

תומך בירידה לניטראלי.. אבל אני אישית הרגשתי שהניטראלי קצת החליש אותי (ולא חשבתי שכך יהיה)
אולי שווה להיות על פלוס של 100, להשאיר מעט קלוריות עבור ההתאוששות המינימלית.
כן 160 לחמישיה זה התכנון

עדכון לוג: 07/02/16

אימון נפח:
פרס 5X5X57.5
הוק-גריפ דדליפט 3X5X127.5
מתח מ.ג 6 9 12

רציתי לעשות גם סקוואטים אבל הברכיים לא היו כל כך בעד אז ויתרתי, סך הכל אימון טוב, הכל הלך חלק הסט האחרון בפרס היה משמעותית קל מה-4 לפניו (מוזר) לאחר מכן המתח אחרי הדדליפט רצח לי את האמות, וקיבלתי פאמפ חזק 🏋️

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/02/16

עדכון מיום שלישי, היה לי מבחן ולכן לא עדכנתי

אימון התאוששות:
סקוואט קל 5X40 5X50 5X60 5X70 5X80
בנצ' 3X5X105
פאוורקלין 3X3X62.5

האימון היה בסדר גמור, אני מרגיש שהברכיים מתאוששות והכאבים נעלמים, מעבר לזה הבנצ' היה קל, והפאוורקלין הלך חלק,
הסתכלתי שוב על סרטוני הפאוורקלין שלי ואני הצלחתי למצוא כמה בעיות עיקריות בטכניקה בזכות @StarDust :
1. ברגע הקפיצה הכתף לא נמצאת בדיוק מעל המוט אלא מקדימה לה, מה שמכניס אותי לחסרון מכאני, שכנראה נגרם הגלל הסטאפ של ריפטו.
2. לאחר הקפיצה, אני לא נכנס אל המוט נכון ואני מושך אותו אלי.

אני יתחיל לתקן את הבעיות האלו, תודה אלעד!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמח שהברך משתפרת, לא כולם היו עושים את מה שעשית- להוריד משקל ולתת לברך להתאושש. באמת כל הכבוד!
ואיך היה המבחן?

שמח שהברך משתפרת, לא כולם היו עושים את מה שעשית- להוריד משקל ולתת לברך להתאושש. באמת כל הכבוד!
ואיך היה המבחן?
תודה! והמבחן היה בסדר 😃
למה אתה מקשיב לו?
אתה מתכוון לאלעד? הטענות שלו מספיק טובות כדי שאני יקבל אותם, מעבר לכך, הוא תותח ואפשר ללמוד ממנו המון

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית