- פותח/ת השרשור
חחח אכן יצאת 😆הפוך גוטה, הפוך 🤣
או שלא, ואז יצאתי דביל. 📢
כן סיבים עוזרים, במידה ושותים מספיק מים, אחרת זה מחמיר את המצב.מה הפוך? סיבים עוזרים לא?
ואל תדאג, אני מקפיד על צריכה נאותה 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח אכן יצאת 😆הפוך גוטה, הפוך 🤣
או שלא, ואז יצאתי דביל. 📢
כן סיבים עוזרים, במידה ושותים מספיק מים, אחרת זה מחמיר את המצב.מה הפוך? סיבים עוזרים לא?
חדו"א יותר דופק את השכל, תשאל את יבגני הוא כבר עבר את זה בתואר שלוהכל בגלל שירדתי לניטראלי.
המוח שלי לא מקבל מספיק גלוקוז 😣
😵חדו"א יותר דופק את השכל
יותר מפעם אחת 🙁תשאל את יבגני הוא כבר עבר את זה בתואר שלו
תודה על התמיכה 😲😵
יותר מפעם אחת 🙁
אני לא דוגמה. לא ישבתי על זה מספיק (בפעם הראשונה שלקחתי את זה) לכן נאלצתי לחזור עליותודה על התמיכה 😲
לאסיבים יגרמו לו לעצירות.
צודק.
זה היה מהרצודק.
כי התבלבל לי קצת ההגיון שכסיבים מוסיפים נפח לצואה זה מחמיר את העצירות.זה היה מהר
מה ההבדל?דיבורים על צואה או דיבורים על חדו"א
לחרבן זה יותר כיףמה ההבדל?
1+לחרבן זה יותר כיף
🤒מעניין מה לוטם מעדיף בלוג שלו, דיבורים על צואה או דיבורים על חדו"א
בגלל שהרפואה בארץ פח, אני יאלץ ללכת לאורטופד שישלח אותי לאלף צילומים שלא ימצאו כלום ואז ישלח אותי למומחה לתור בעוד חצי שנה, ואז המומחה ישלח אותי גם לבדיקה שאני יחכה כמה חודשים אליה ואז בסוף יגלו שזה כבר עבר לי, אז אני חוסך מעצמי את שירותי הבריאות הנפלאים במדינה.לוטם יש לי שאלה..
למה אתה לא הולך להיבדק לבדוק מה יש לך ברגל?
גם לי משהו דומה ואני הופך את העולם ולא מצליח לעלות על הבעיה
בגלל שהרפואה בארץ פח, אני יאלץ ללכת לאורטופד שישלח אותי לאלף צילומים שלא ימצאו כלום ואז ישלח אותי למומחה לתור בעוד חצי שנה, ואז המומחה ישלח אותי גם לבדיקה שאני יחכה כמה חודשים אליה ואז בסוף יגלו שזה כבר עבר לי, אז אני חוסך מעצמי את שירותי הבריאות הנפלאים במדינה.
אגב עברתי את זה כבר פעם אחת עם פציעה אחרת שיש לי מריצות למרחקים, "chronic compartment syndrome" טירטרו לי את החיים בשביל להגיד לי שאני צריך ניתוח, העדפתי לא לעשות אותו, לפחות לא בתקופה הזו בחיים שלי.
יכול להיות שאני אשקול את זה בעתיד, מה שבטוח שמה שיש לי עובר אחרי מנוחה ארוכה, והוא בא בתקופות.אין ספק שהמצב פה פח..
אבל אולי פיזיו טוב יוכל לכוון אותך פחות או יותר?