נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
לוטם, באימון ההכנה, גם בדדליפט אתה מתכוון לעבוד 5x1 ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, באותה מתכונת כמו הבנצ'לוטם, באימון ההכנה, גם בדדליפט אתה מתכוון לעבוד 5x1 ?
אימון עצימות אחרון לטקסס:
פרס 65x1F 65x1F
דדליפט 155x1F
מתח 30x3PR 2x25x5 15x6
טוב אימון נוראי, לא באמת התאוששתי, אני כבר שלושה ימים יושן מאוחר, שותה אלכוהול וחוגג את סוף הסמסטר אז כן אלו התוצאות, לא ציפיתי אחרת.
טוב משבוע הבא אני מתחיל את התכנית הכנה לתחרות שפירסמתי לפני כמה ימים, עושה ריסט למשקלי עבודה, ומתחיל לאכול כמו @Matty.
שיהיה שבת שלום 😃
🍿לאכול כמוני זה הכי חשוב. מבטיח PRים כל אימון. 🤩
כן החלטתי שבחודש וחצי הקרובים התזונה הולכת להיות קפדנית, בלי אלכוהול, הרבה חלבון והרבה עוגות בראוניס 🍿לא נורא.. קורה.
תתאושש ותחזור לעצמך מהר!
אחרי הסמסטר המתיש הזה הייתי צריך את זה 😃החגיגות יותר חשובות ויועילו לך יותר:79nb:
מה יש לך בברך?
אחרי הסמסטר המתיש הזה הייתי צריך את זה 😃
לגבי הברך, יש לי כאב באיזור המניסקוס המדיאלי שלא עוזב אותי בברך ימין, התייאשתי לגמרי מהסיפור 🫤
איזה סוג של כאבים?לוטם אני סבלתי מכאבי ברכיים המון זמן ורק עכשיו אחרי טיפול אצל פיזיו הבנתי מה זה
(עד שהגעתי אליו טופלתי ללא הצלחה אצל פיזוטרפיסטים אחרים)
אצלי הוא גילה מאוד מהר דלקת בגיד הפיקה..
אני לא יודע בדיוק מה יש לך בברך אבל אני יכול להפנות אותך אליו מאמין שהוא ימצא בקלות את הבעיה..
אגב זה מישהו שמטפל גם במייק והוא מגיע בגלל מהעולם הזה של אימוני כוח..
שבוע 1 - הכנה לתחרות
אימון נפח:
בנצ' 5X70 5X80 5X90 5X100 5X110
הוק-גריפ דדליפט 5X95 5X105 5X115 5X125 5X135
מתח מ.ג 6 8 10
היה אימון מצוין!
הבנצ' היה סופר קל, הייתי בכיף יכול עם ה-110 לעשות 5X5 אקרוס, בדדליפט חתכתי יחסית יותר את משקלי העבודה, בגלל הכשלים האחרונים בטקסס, אז היה קליל גם, קצת כואבת האגודל מהאחיזה אבל זה יעבור על מחר 😃
החלטתי לגלות סודות אימון:
בסופש האחרון התעצבנתי על הכשלים האחרונים, ומעבר ליותר מחצי קילו עוף ביום אכלתי עוגת בננה ציפס ביתית, עוגת שמרים, שוקולד מריר משובח, ועוד כל מיני ופלים, לא יודע כמה קלוריות דחפתי אבל אני מרגיש סוס, @White Walker אנחנו צריכים לאמץ את הג'אנק הזה לתפריט הקבוע שלנו אחרי כשלים!
אתה לא באמת מצטט, אתה בונה ציטוט. כפתור הכי שמאלי בתבנית עם הסמיילים.תגיד איך מצטטים מתוך העדכון לוג? 😃
תודה 😃גם אתה לא פראייר בבנץ' 😃 וגם לא בשאר
הבנתי את כאילו כותב את זה: "[/QUOTE]"אתה לא באמת מצטט, אתה בונה ציטוט. כפתור הכי שמאלי בתבנית עם הסמיילים.
"[/QUOTE]הבנתי את כאילו כותב את זה: "