- פותח/ת השרשור
כן אבל אם אתה אוכל אחרי 7 בערב אז הכל נהפך ישר לשומן, אז תחכה למחר כבר.. פספסת את המועדאה, פיו, נרגעתי.
*רץ לזלול*
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל אם אתה אוכל אחרי 7 בערב אז הכל נהפך ישר לשומן, אז תחכה למחר כבר.. פספסת את המועדאה, פיו, נרגעתי.
*רץ לזלול*
כן אבל אם אתה אוכל אחרי 7 בערב אז הכל נהפך ישר לשומן, אז תחכה למחר כבר.. פספסת את המועד
טוב יאללה עשית אותי רעב הלכתי לאכול 😛
סוף תחרות ראשונה:
בנצ':
כניסה 1. 120
כניסה 2. 127.5
כניסה 3. 132.5 PR
דדליפט:
כניסה 1. 160
כניסה 2. 175
כניסה 3. 187.5 PR
סך הכל טוטאל P&P של 320 על מ.ג 94
שמחתי מאוד לראות את @White Walker @yujinius @Matty @DDT @berdan @Tank
הייתה אחלה חוויה, גם הישיבה ביומנגס אחר כך 😃
חייב לציין את ההישג של המתאמן שלי בראל חנוכה, שהביא טוטאל 400 במשקל גוף 64 בגיל 17.
אעלה בקרוב את הסרטונים לפורום powerlifting
הוא נסע עם האוטו שלו...האוטו סחב 4 ליפטרים שמנים בסוף?!😲
אתה מודע לזה שכביש 5 מפוצץ במצלמות? 🙄הוא נסע עם האוטו שלו...
אבל בהלוך נסענו אני,יבגני,יעקב ועידן.. והאוטו לא רק שסחב - גם הגעתי ל 160 😲
זה היה בכביש 6, וזה היה באיזה חלק בכביש שהיה ממש ריק.. לא להרבה זמן. כמה דקות אני מאמין 😃אתה מודע לזה שכביש 5 מפוצץ במצלמות? 🙄
אני לא נסעתי על 6 ידידי 🙄זה היה בכביש 6, וזה היה באיזה חלק בכביש שהיה ממש ריק.. לא להרבה זמן. כמה דקות אני מאמין 😃
עדכון תכנית והמשך מטרות:
מ.ג הבוקר: 93.6 ק"ג
סך הכל עליתי 20 ק"ג במסה האחרונה, כרגע מתכנן להתחיל חיטוב, הלוג יהפוך למעניין יותר, מעבר למשקלי עבודה, אני אעדכן גם מ.ג והיקפים במהלך כל החיטוב.
עד פסח אני רק מפחית במתוקים כדי להקל על המעבר לגרעון קלורי, ואת החיטוב אני יתחיל אחרי פסח
התכנית הקרובה תעבוד ע"פ המודל Medium-Light-Heavy בפירמידה עולה באחוזים:
Medium Day
1. פרס 5x5 - פירמידה
2. חתירה פנדלי 5x5 - פירמידה
3. פולאובר 2x10
Light Day
1. סקוואט 3x5
2. בנצ' בשיפוע 3x5
3. פאוורקלין 3x3
Heavy Day
1. בנצ' 5x5 - פירמידה
2. דדליפט 4x5 - פירמידה
3. מתח 3x5 - אקרוס
לדעתי כן, זה די ויותר בחיטובאהבתי את מודל הלחיצות, אז בעצם פעם אחת בשבוע עצימות בינונית תספיק לדעתך?
☝️מה זה כולם מתחילים חיטוב? בסוף אני אהיה השמן היחיד כאן 😆
שכחת את @Mattyבסוף אני אהיה השמן היחיד כאן
אל תחכה, אני לא מתכוון להגיע לזה, סך הכל מוריד עודפים מיותרים 😃מחכה לתמונות של ק1ב*!ת
תחכו לשלי, הן תמיד בחוץ בסוף החיטוב 🤘אל תחכה, אני לא מתכוון להגיע לזה, סך הכל מוריד עודפים מיותרים 😃
מה זה?חיטוב
פרס - 5X37.5 5X42.5 5X50 5X55 3X62.5
חתירה פנדלי 5X40 5X45 5X50 5X55 5X60
פולאובר 2X10X25
הפרס הרגיש כבד, כנראה שאני עוד לא התאוששתי כראוי מאז התחרות, בכל אופן הפנדלי הרגיש טוב, נראה שלהכניס אותו לרוטינה זה רעיון לא רע בכלל.
באימון הבא, אעשה סקוואט לראשונה מאז הפעם האחרונה לפני כמה חודשים, מקווה שאני יוכל לחזור עם משקלים נמוכים ללא כאבים.
בכל אופן, כנראה שלא אחזור לנפחים גבוהים בסקוואט, תמיד אשאיר את רוב הנפח למשיכות.
שיהיה המשך שבוע ניקיונות נעים 😃