הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 20/04/16

אימון קל

סקוואט 5x40 5x50 5x60

בנצ' בשיפוע 5x40 5x50 5x60

פאוורקלין 3x50 3x55 3x60

חזרתי להסקביט! הברך מרגישה בסדר ולא היו כאבים, אחרי שסיימתי עם הסקוואט ועשיתי בנצ בשיפוע, הרמתי את אחת הפלטות לשים על המוט ואז ----> נתפס לי ההמסטרינגס משהו נוראי, עצרתי לרגע לעשות קצת מתיחות בתקווה שהכאבים יוקלו ואני לא אאלץ לותר על הפאוורקלין, והם באמת הוקלו, סיימתי עם הפאוורקלין, חזרתי הביתה, ועכשיו אני בקושי מתכופף, ממש תפוסים ברגל שמאל, מקווה שאלך לישון וזה יעבור 😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 22/04/16

מ.ג. הבוקר 93.8

בנצ' 5x60 5x70 5x80 5x92.5 5x102.5 5x115

דדליפט 5x85 5x100 5x115 5x125 5x140belted

מתח 3x30 3x5x20

בקושי ישנתי האמת (בערך 5 שעות) וזה הורגש באימון, הבנצ' היה בגריינד למרות שזה משקל שאני מעיף בלי בעיה, החלטתי לנסות את החגורה החדשה בדדליפט וזה בכלל לא נוח לחמישיות, אני אשתמש בה בעיקר לסינגלים או לפיארים רציניים יותר.

השבוע היה לא קל על נייטרלי, אבל הכרחי, החלטתי החיטוב הזה לבצע דיאטה קטוגנית מחזורית עם העמסת פחמימות פעם בשבועיים, זאת אומרת שכבר ביום ראשון אני חותך פחמימות, אם אני יראה שזה פוגע משמעותית באימונים אני אעלה פחמימה ל-100-150 על חשבון השומן.

עדכון חשוב

מאז יום שלישי עם ה-60 סקוואט המסכן, הברך שלי כואבת בדיוק מעל המניסקוס המדיאלי, החלטתי סופית להוריד את הסקוואט לגמרי, לפחות לשנה הקרובה אני לא מתקרב לתרגיל, באימון הקל אעשה אירובי קל ומתיחות במקום, ואשאיר כרגיל את הפאוורקלין והבנצ' בשיפוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הייתי בתזונה "קטגונית" עם העמסות, זה פגע בי אחרי חודש וחצי-חודשיים באופן די רציני במשקלי עבודה.. לדעתי אם אתה יורד לתזונה קטוגנית תוותר על ההעמסות.
שהגוף ינצל את גופי הקטון לאנרגיה זמינה, כך תוכל לשרוד בלי בעיה.

הייתי בתזונה "קטגונית" עם העמסות, זה פגע בי אחרי חודש וחצי-חודשיים באופן די רציני במשקלי עבודה.. לדעתי אם אתה יורד לתזונה קטוגנית תוותר על ההעמסות.
שהגוף ינצל את גופי הקטון לאנרגיה זמינה, כך תוכל לשרוד בלי בעיה.
האמת רציתי לוותר על ההעמסות, אבל לא ידעתי כל כך כמה זה יהיה טוב, תודה על העצה, סיכוי גדול שאאמץ אותה.

עם העמסות זה לא בדיוק תזונה קטוגנית, כי הגוף מנצל את מאגרי הגליקוגן ולא נכנס לקיטוזיס
באופן כללי לא נראה לי שדיאטה דלת פחמימות זה טוב למתאמני כוח.

עם העמסות זה לא בדיוק תזונה קטוגנית, כי הגוף מנצל את מאגרי הגליקוגן ולא נכנס לקיטוזיס
בדיוק.

למרות שבחודש וחצי הראשונים ישמספיק מאגרי גליקוגן ולוקח זמן עד שהם מתרוקנים.
ולמרות ההעמסות הייתי מרגיש יותר אנרגטי בתזונה של 15 גרם פחמימה ביום.
אבל אם מחליטים קטוגני - לוותר על העמסות.

דל פחמימה רגיל של 50+ זה כבר סיפור אחר

אה ואם באמת תהיה בקיטוזיס תתכונן (או שמי שלידך יתכונן) שיהיה לך ריח רע מהפה.

למרות שבחודש וחצי הראשונים ישמספיק מאגרי גליקוגן ולוקח זמן עד שהם מתרוקנים.
ולמרות ההעמסות הייתי מרגיש יותר אנרגטי בתזונה של 15 גרם פחמימה ביום.
כן, גם אצלי חודש-חודש וחצי חשבתי שדל פחמימה זה הדבר הכי טוב שעשיתי ואז פתאום הבנתי שלא.

לא הייתי מוותר על ההעמסות.
נו בטח אתה שמן איך תוותר
נכון זה למה היא מחזורית
באופן כללי לא נראה לי שדיאטה דלת פחמימות זה טוב למתאמני כוח.
הרע ביותר למתאמני סבולת, לכוח זה דווקא פחות נורא, המאגרי גליקוגן לא מתרוקנעם משמעותית באימון כוח
כן, גם אצלי חודש-חודש וחצי חשבתי שדל פחמימה זה הדבר הכי טוב שעשיתי ואז פתאום הבנתי שלא.
בגלל זה כתבתי שאם אני יראה שזה פוגע משמעותית באימונים אני יוסיף פחמימות, אבל כרגע אני ינסה, זה יכול דווקא להיות אופציה לא רעה, הכמות חלבון והשומן גבוהים.
דל פחמימה רגיל של 50+ זה כבר סיפור אחר
50 פחמימה זה עדיין יביא לקיטוזיס אני מאמין.

מה הנתונים העכשווים גובה ומשקל ? ומה המטרה?
משתמש בשורפי שומן למינהם ?
קרא קצת את הלוג ותתעדכן, נשקלתי הבוקר 93.8 על גובה 1.80, מתכנן לרדת ל-80 ככה.
ולא משתמש בשום חומרים מכל סוג שהם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית