- פותח/ת השרשור
אני הבנתי את זה, התגובה הייתה בהומור 😃בלי קשר.
כמובן שאשמח אם תסביר את עצמך קצת יותר, מעבר ל"לא מסכים"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הבנתי את זה, התגובה הייתה בהומור 😃בלי קשר.
להעמסות יש השפעות חיוביות על הורמונים ובכללי על ההרגשה הכללית.אני הבנתי את זה, התגובה הייתה בהומור 😃
כמובן שאשמח אם תסביר את עצמך קצת יותר, מעבר ל"לא מסכים"
זו הסיבה למה אני מתלבט, מצד שני אומרים שהעמסות פוגעות בהסתגלות לתזונה הזו, אני בכל אופן משאיר תמיד אופציה לשינויים והתאמות אישיות במהלך החיטוב.להעמסות יש השפעות חיוביות על הורמונים ובכללי על ההרגשה הכללית.
חוץ מזה שאתה יכול לתזמן את האימונים הקשים יותר עם ההעמסות אתה גם בכללי תרגיש יותר טוב אחריהן.(לרוב, מרגישים שיט בדל פחמימה ונחלשים כמו ילדה)
עדיף לאכול כרגיל ולבצע העמסות פעם בשבועיים. אתה תרד כרגיל ולא תרגיש כולכך נורא.
אני לא עושה את זה מסיבה בריאותית, אלה מסיבות אסתטיות ובעיקר שמירה מקסימלית על כוח, חיטוב שעבר הייתי עם 150-200 פחמימה ונחלשתי הרבה, לכן אני מנסה ללכת בדרך אחרת, עם יותר חלבון ושומן.אני לא דוגל גדול של קטוגנית, לא אוהב את כל הרעיון של מחסור בפחמימות. לא אומר שצריך לאכול פחמימות בלי גבול ושזה חסר השפעות שליליות על הבריאות, אבל ההפך לא יותר טוב.
קרא קצת את הלוג ותתעדכן, נשקלתי הבוקר 93.8 על גובה 1.80, מתכנן לרדת ל-80 ככה.
ולא משתמש בשום חומרים מכל סוג שהם.
חח אוהד אתה חם על חומרים אה? ☝️לא שוקל קלן/אפדרין ?
ובהצלחה בדרך 😃
אין החכם מבעל הנסיון בדברים האלו, אני בעד לנסות ולראות איך התזונה הזאת תלך עבורי, מטעויות לומדים סך הכליש עוד מליון ואחד סיבות למה לא הלך לך בחיטוב הקודם.
אתה מוזמן לנסות דל-פחמימה, אבל לא רואה איך פחות פחמימה יניב לך יותר כוח.
לא, החומרים האלו נוגדים את הדרך חיים שלי, ואת האידאל שלי כמאמן.לא שוקל קלן/אפדרין ?
ובהצלחה בדרך 😃
מרגישים חרא כי הגוף רגיל להפיק אנרגיה מהפחמימות, ובגלל ההעמסות לא מאפשרים לו לשנות את ההרגל הזה, אבל בלי העמסות אתה נהיה KETO-ADAPTED אחרי כמה זמן (משהו כמו שבועיים אם אני לא טועה) ואז אתה מרגיש מצויין. אני לא אומר את זה מנסיון, זה מה שקראתי שקורה לכל אחד ואחד שנכנס לקיטוזיס, לכן אני לא יכול להגיד ב 100% שזה ככה.לרוב, מרגישים שיט בדל פחמימה ונחלשים כמו ילדה
מסכיםאני לא דוגל גדול של קטוגנית, לא אוהב את כל הרעיון של מחסור בפחמימות. לא אומר שצריך לאכול פחמימות בלי גבול ושזה חסר השפעות שליליות על הבריאות, אבל ההפך לא יותר טוב.
המון אנשים נכנסים לקיטוזיס ועדיין מרגישים נוראי. יש ויש, לא יודע איך ילך ללוטם.מרגישים חרא כי הגוף רגיל להפיק אנרגיה מהפחמימות, ובגלל ההעמסות לא מאפשרים לו לשנות את ההרגל הזה, אבל בלי העמסות אתה נהיה KETO-ADAPTED אחרי כמה זמן (משהו כמו שבועיים אם אני לא טועה) ואז אתה מרגיש מצויין. אני לא אומר את זה מנסיון, זה מה שקראתי שקורה לכל אחד ואחד שנכנס לקיטוזיס, לכן אני לא יכול להגיד ב 100% שזה ככה.
יכול להיות אז שלא שמעתי/קראתי את כל התמונה אלא רק את הצד הטוב.המון אנשים נכנסים לקיטוזיס ועדיין מרגישים נוראי.
מה זה "המון" אנשים? 10? 20? 50?המון אנשים נכנסים לקיטוזיס ועדיין מרגישים נוראי
תראה עקרונית עולם המחקר הגדול בתחום התזונה היום הולך לכיוון של תזונה מותאמת אישית על פי DNA, התחום מתפתח יחסית מהר לפי מה שהבנתי, אז נראה לי שאני פשוט יקפוץ לאיזה מכון מחקר אמריקאי שיגיד לי מה נכון בשביל ה-DNA שלי, נלך על בטוחהמון אנשים נכנסים לקיטוזיס ועדיין מרגישים נוראי. יש ויש, לא יודע איך ילך ללוטם.
איפה? מה? מתי?נראה לי שאני פשוט יקפוץ לאיזה מכון מחקר אמריקאי שיגיד לי מה נכון בשביל ה-DNA שלי, נלך על בטוח
אין החכם מבעל הנסיון בדברים האלו, אני בעד לנסות ולראות איך התזונה הזאת תלך עבורי, מטעויות לומדים סך הכל
לא, החומרים האלו נוגדים את הדרך חיים שלי, ואת האידאל שלי כמאמן.
מרגישים חרא כי הגוף רגיל להפיק אנרגיה מהפחמימות, ובגלל ההעמסות לא מאפשרים לו לשנות את ההרגל הזה, אבל בלי העמסות אתה נהיה KETO-ADAPTED אחרי כמה זמן (משהו כמו שבועיים אם אני לא טועה) ואז אתה מרגיש מצויין. אני לא אומר את זה מנסיון, זה מה שקראתי שקורה לכל אחד ואחד שנכנס לקיטוזיס, לכן אני לא יכול להגיד ב 100% שזה ככה.
מסכים
חח אוהד אתה חם על חומרים אה? ☝️
יש לי תחושה שהוא לא אמר את זה ברצינותאיפה? מה? מתי?
תן פרטים.. נשמע מעניין. יש בצפון? כמה עולה?
תראה עקרונית עולם המחקר הגדול בתחום התזונה היום הולך לכיוון של תזונה מותאמת אישית על פי DNA, התחום מתפתח יחסית מהר לפי מה שהבנתי, אז נראה לי שאני פשוט יקפוץ לאיזה מכון מחקר אמריקאי שיגיד לי מה נכון בשביל ה-DNA שלי, נלך על בטוח
טוב כל מה שקראתי או שמעתי על קיטוזיס היה על אנשים "רגילים", לא כאלה שהולכים למכון לשבור PRים וכאלה.לא, זה לא בדיוק נכון.
גם אחרי שהסתגלת לקיטוזיס, הדרך והזמן שיקח לשרירים להתרגל אליהם הוא רחוק מאוד.
ואין מה לעשות בהיעדר פחמימה הכוח מתפרץ שלך יהיה חלש יותר.
יש בצפון -> צפון אמריקה.איפה? מה? מתי?
תן פרטים.. נשמע מעניין. יש בצפון? כמה עולה?
חוקי או לא חוקי זה לא מעניין אותי, האידיאל שלי זה לקדם בריאות, וזה לא בדיוק עונה על הדרישה.מה הדרך חיים שלך כמאמן ?
ואיך אתה מגדיר חומר? כחוקי ? כי אם כן יש מדינות שהאפדרין חוקי בהם.
טוב כל מה שקראתי או שמעתי על קיטוזיס היה על אנשים "רגילים", לא כאלה שהולכים למכון לשבור PRים וכאלה.
יש בצפון -> צפון אמריקה.
כרגע עוד אין מחיר, צריך להסתנן לאיזה מכון מחקר אמריקאי ולאיים על אחד החוקרים שיבדוק אותנו ויתן לנו תשובות.
לגבי כמה עולה, באיזור ה-1000 דולר כרטיס טיסה, ויש גם הוצאות לינה, אוכל וקניית נשק מאיים.
חוקי או לא חוקי זה לא מעניין אותי, האידיאל שלי זה לקדם בריאות, וזה לא בדיוק עונה על הדרישה.
🤣🤣🤣וקניית נשק מאיים
שלא נתייג את יוגב שידרוש ממך להגדיר "בריאות" 😃האידיאל שלי זה לקדם בריאות