הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

סתם סקרן לדעת איך הם באמת עוזרים, זה שורפי שומן.
לא אנאבוליים שמשנים מאזן הורמונלי.
יותר כמו ממריצים.. נראה לי ההגדרה לשורפי שומן קצת מטעה במקרה הזה.
מגבירים מטאבוליזם בהימצא גירעון קלורי (שזה תכלס דבר שלא אמור לקרות טבעית לרוב האנשים..המטאבוליזם ניהיה איטי יותר)

יש לי תחושה שהוא לא אמר את זה ברצינות
הוא כן אמר ברצינות, כי יצא לי לקרוא על זה איפשהו.. לא זוכר איפה

לגבי כמה עולה, באיזור ה-1000 דולר כרטיס טיסה, ויש גם הוצאות לינה, אוכל וקניית נשק מאיים.
מעולה. מתי טסים? 😃

לדעתי בשביל לשמור על בריאות מוחלטת או לפחות לנסות כך, צריך להימנע מספורט מוגזם. (אשמח שמחקרים יוכיחו אחרת).
מסכים.

איך זה לא מקדם בריאות? הרי זה לא הוכח כמזיק לאנשים מסויימים.
שמע.. להתעורר בלילה עם דופק פי 3 יותר מהיר.. זה לא משהו שעובר סתם ככה בגוף ואינו גורם לנזק..אפילו לקטן ביותר.
כל הממריצים האלה אם אני לא טועה גורמים להיפרטרופיה בלב.. שאחכ בגיל מבוגר עלול להביא מחלות לב או דברים שלא רוצים.

איך זה לא מקדם בריאות?
איך זה כן??
הרי זה לא הוכח כמזיק לאנשים מסויימים.
ולשאר האנשים זה כן הוכח כמזיק? הצחקת אותי אחי
דיוק כמו הפחמימה שאתה אוכל, היא מקדמת בריאות ברמה מסויימת לא ? אך אם תיתן אותה לסוכרתי? מה יקרה שם
אין בכלל השוואה, סוכר הוא חלק מאבות המזון, זה שלחולי סכרת יש בעיה בספיגת הסוכר לא אומר שזה לא מרכיב מהתזונה הכוללת
אימונים בעצמם מקדמים בריאות, אבל לקחת את הגוף לקצה. זה מקדם בריאות ?
תשמע, השאלה היא איזה קצה, איפה מציבים את הגבולות, עבור אדם בריא להתחרות בפאוורליפטינג זה לפי עניות דעתי מצויין ואפילו כיף ומאתגר, לא רואה בזה דבר "לא בריא" לעומת זאת לקחת חומרים שנעשו בשביל להתערב במערכת המטאבולית זה סיפור אחר לגמרי, אני לא מבין איך אתה משווה
שלא נתייג את יוגב שידרוש ממך להגדיר "בריאות" 😃
למה היה דיון על זה? 😆
אני חושב שאני כבר דנתי על זה עם טל, ואני מוכן תמיד להסביר מהי בריאות (לפחות עבורי)

יותר כמו ממריצים.. נראה לי ההגדרה לשורפי שומן קצת מטעה במקרה הזה.
מגבירים מטאבוליזם בהימצא גירעון קלורי (שזה תכלס דבר שלא אמור לקרות טבעית לרוב האנשים..המטאבוליזם ניהיה איטי יותר)

הוא כן אמר ברצינות, כי יצא לי לקרוא על זה איפשהו.. לא זוכר איפה

מעולה. מתי טסים? 😃

מסכים.

שמע.. להתעורר בלילה עם דופק פי 3 יותר מהיר.. זה לא משהו שעובר סתם ככה בגוף ואינו גורם לנזק..אפילו לקטן ביותר.
כל הממריצים האלה אם אני לא טועה גורמים להיפרטרופיה בלב.. שאחכ בגיל מבוגר עלול להביא מחלות לב או דברים שלא רוצים.

אני דיברתי על אפדרין, אני אשמח לראות איפה ראית שהם גורמים להיפרטרופיה של הלב.

אני דיברתי על אפדרין, אני אשמח לראות איפה ראית שהם גורמים להיפרטרופיה של הלב.
התייחסתי יותר לקלן.
בכל אופן, אני גם נגד חומרים כרגע.. אפילו שלקחתי בעבר קלן. (וזה היה מיותר לגמרי)
מה ההבדל בין אפדרין\קלן\יהומבין ? הכל אותה גברת בשינוי האדרת.. הרי אין דבר כזה מתנות חינם או גלולות קסם. אתה בטח יודע את זה..
אחרת כולנו היינו מזריקים לטוסיק טסט והופכים לשיאני עולם 😆

איך זה כן??

ולשאר האנשים זה כן הוכח כמזיק? הצחקת אותי אחי

בהחלט, יש אנשים עם בעיות לבביות+לחץ דם שלהם זה כן יזיק.
אבל שמח שאתה צוחק 😃

אין בכלל השוואה, סוכר הוא חלק מאבות המזון, זה שלחולי סכרת יש בעיה בספיגת הסוכר לא אומר שזה לא מרכיב מהתזונה הכוללת

סוכר זה חלק מאבות המזון? יפה אמרת אבל איך זה קשור ?
הטענה של הפחמימה הייתה כדי להראות שדברים מסויימים יכולים להזיק לאחדים בעוד שלאחרים לא.

תשמע, השאלה היא איזה קצה, איפה מציבים את הגבולות, עבור אדם בריא להתחרות בפאוורליפטינג זה לפי עניות דעתי מצויין ואפילו כיף ומאתגר, לא רואה בזה דבר "לא בריא" לעומת זאת לקחת חומרים שנעשו בשביל להתערב במערכת המטאבולית זה סיפור אחר לגמרי, אני לא מבין איך אתה משווה

יש מקום גדול מאוד להשוואה.
כי כשאני לוקח חומר שמתערב ומשנה את המאזן של הגוף, הגוף ניהיה חזק בהתאם לא ככה ?
האם יש מחקר שהוכיח שאנשים שהגיעו למשקלים יפים ללא חומרים בריאים יותר מבחינת מפרקים מאנשים שכן לקחו? וואלה אשמח לקבל סטטיסטיקה כזאת.

למה היה דיון על זה? 😆
אני חושב שאני כבר דנתי על זה עם טל, ואני מוכן תמיד להסביר מהי בריאות (לפחות עבורי)
התייחסתי יותר לקלן.
בכל אופן, אני גם נגד חומרים כרגע.. אפילו שלקחתי בעבר קלן. (וזה היה מיותר לגמרי)
מה ההבדל בין אפדרין\קלן\יהומבין ? הכל אותה גברת בשינוי האדרת.. הרי אין דבר כזה מתנות חינם או גלולות קסם. אתה בטח יודע את זה..
אחרת כולנו היינו מזריקים לטוסיק טסט והופכים לשיאני עולם 😆

מסכים, אבל ההבדל בין טסט לממריץ כזה או אחר הוא גדול מאוד.
העובדה שאפדרין עדיין חוקי בחלק מהמדינות.

ההבדל בין טסט לממריץ כזה או אחר הוא גדול מאוד
נכון, נתתי בכוונה דוגמא כוללת. אני מאמין שאם לקלן או אפדרין לא היו השלכות כלל וכלל אנשים לא היו חושבים פעמיים.
ובגדול זה סם, איך שלא תראה את זה. וזה משחק עם הרצפטורים בגוף.. גם אפדרין.. עכשיו בהנחה ואתה לוקח אפדרין לכמה חודשים רצוף, אתה מבין שיכול להיות נזק בלתי הפיך? איך משה אומר.. כזה שיצריך ממך כדורים לכל החיים.

כך שבריא זה לא.

נכון, נתתי בכוונה דוגמא כוללת. אני מאמין שאם לקלן או אפדרין לא היו השלכות כלל וכלל אנשים לא היו חושבים פעמיים.
ובגדול זה סם, איך שלא תראה את זה. וזה משחק עם הרצפטורים בגוף.. גם אפדרין.. עכשיו בהנחה ואתה לוקח אפדרין לכמה חודשים רצוף, אתה מבין שיכול להיות נזק בלתי הפיך? איך משה אומר.. כזה שיצריך ממך כדורים לכל החיים.

כך שבריא זה לא.

אפדרין ניתן לקחת לתקופות ממושכות מאוד, אם כבר משה התייחס לקלן.
זה סם כי ככה החוק קבע, בקנדה זה לא סם.

שאלה רצינית, איך אתה מתייחס לאלכוהול? ולמריחואנה?
אני לא נגד מריחואנה, להפך אני דווקא בעד לגיליזציה, אגב מריחואנה הראתה יתרונות בריאותיים
לגבי אלכוהול, זה הבריאות הנפשית שלנו, בוודאי שאני לא נגד
ברור ברור:bananaparty:

אבל ברצינות, לא נראה לי בריא לשאוף עשן כלשהו לריאות.
שאיפת העשן של המריחואנה לא הראה פגיעה בריאות כמו סיגריות, יש המון מחקרים על זה

אתה בטוח בזה? יש רפרנס כלשהו?

יש לך מושג כמה רעלים אתה מכניס לגוף כל יום?
הפלסטיק של הבקבוק מים שלך, מחדיר חומר מסרטן למים שנקרא bisphenol-A

פאקינג בקבוק פלסטיק.

יש כל כך הרבה חומרים רעילים בגוף שלך - כל כך הרבה...

עכשיו, הגוף שלך נלחם בחומרים האלה ומנצח....לרוב....
הקטע הוא שתאי סרטן מתפתחים כל יום אצל כולנו,
הגוף פשוט שוחט אותם עוד מלפני שקורה משהו.

ברגע שאתה מגיע לנקודה בריאותית, שבה לגוף אין כוח להלחם בתאים הסרטניים האלה,
משום שאתה מזניח את בריאות הגוף, התאים הסרטניים מתרבים וגדלים והגוף מחליט, כצעד חכם, לעטוף אותם בתאים חיים נורמלים,
וככה נוצר גידול.

התהליך הזה לוקח שנים על גבי שנים,
זה לא משהו שקורה ביום אחד, זה הזנחה בריאותית של שנים, לפעמים עשרות שנים.

לעשן, מגדיל את הסיכוי לסרטן בשל הסיבה הפשוטה שהוא מעמיס על מערכות ההגנה של הגוף,
מה שנותן מקום לסרטן.

אין פה בדיוק מקום לדיון,
עוד מעמסה - יותר סיכון.

מקור:
The truth about cancer, how it happens, who gets it, and how to help your body heal from cancer

אתה יודע איך מונעים סרטן?
מורידים מהעומס על הגוף.

לוקחים ויטמין סי,
ואומרים תפילה לאל הכל יכול - זאוס,
שעושה בנצ' 1000 קילו.

נערך לאחרונה:
יש לך מושג כמה רעלים אתה מכניס לגוף כל יום?
הפלסטיק של הבקבוק מים שלך, מחדיר חומר מסרטן למים שנקרא bisphenol-A
שימוש בחומר הזה בבקבוקים הוא אסור.

עד כמה שידוע לי לא מצאו עדיין את הגורם לסרטן, אבל נחמד שאתה כבר מצאת.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית