הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

שימוש בחומר הזה בבקבוקים הוא אסור.

עד כמה שידוע לי לא מצאו עדיין את הגורם לסרטן, אבל נחמד שאתה כבר מצאת.

עוד לא מצאו את הגורם לסרטן?
חחח

Damn boy, thats a good one!
גם עוד לא נחתו על הירח, וחלב זה בריא ומעשיר את הגוף בסידן -.-

אני לא נגד מריחואנה, להפך אני דווקא בעד לגיליזציה, אגב מריחואנה הראתה יתרונות בריאותיים
לגבי אלכוהול, זה הבריאות הנפשית שלנו, בוודאי שאני לא נגד

שאיפת העשן של המריחואנה לא הראה פגיעה בריאות כמו סיגריות, יש המון מחקרים על זה

מריחואנה הראתה יתרונות בריאותיים, מה עם השלילים ?
ואלכוהול זה בריאות נפשית ?
קיצור לא בקטע רע אחי, אבל להגיד "אני דוגל בבריאות" עד שזה מגיע לאלכוהול שאתה מתרץ בבריאות הנפש מפיל את כל הטענה שלך שאתה דוגל בבריאות.

אתה בטוח בזה? יש רפרנס כלשהו?
כן, קלן בשימוש ארוך אפילו עם קטוטפין יכול לגרום לנזקים.
אפדרין לא
ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")
ציטוט :"לפי מספר מחקרים שנעשו על בני אדם, אפדרין בטוח לשימוש של מספר שנים במינונים שהם גם יחסית גבוהים ממה שבדרך כלל ממליצים (שוב, לא לעבור את ה 75 מ"ג. אל תחשבו שכמה שיותר טוב יותר משובח, אתם לא תרדו יותר במשקל).
למידע נוסף: שימוש לטווח הארוך באפדרין"

סם זה לא כל מה שלא חוקי, למשל אלכוהול, ניקוטין וקפאין הם גם סמים.

מעולה, אז כנראה שכולנו צורכים סמים כאלה ואחרים.

אשמח לראות את המחקרים הללו.
העלתי ב-pdf אתה מוזמן לקרוא
מריחואנה הראתה יתרונות בריאותיים, מה עם השלילים ?
ואלכוהול זה בריאות נפשית ?
קיצור לא בקטע רע אחי, אבל להגיד "אני דוגל בבריאות" עד שזה מגיע לאלכוהול שאתה מתרץ בבריאות הנפש מפיל את כל הטענה שלך שאתה דוגל בבריאות.
הטענה ממש לא נופלת, יש הבדל בין ללכת להרביץ בקבוק וודקה לבין לשתות כוס ויסקי או בקבוק בירה ולהנות מהמשקה.
וגם אם אתה הולך ומשתכר באיזה לילה זה לא גורע מהבריאות שלך בשום צורה, אלו ערבים שנעשים פעם בתקופה ולא בצורה פרוגרסיבית לאורך זמן.

קבצים מצורפים

• otago014778.pdf
    KB 86 · צפיות: 64
  • 42.full.pdf
    KB 266.8 · צפיות: 134
העלתי ב-pdf אתה מוזמן לקרוא

הטענה ממש לא נופלת, יש הבדל בין ללכת להרביץ בקבוק וודקה לבין לשתות כוס ויסקי או בקבוק בירה ולהנות מהמשקה.
וגם אם אתה הולך ומשתכר באיזה לילה זה לא גורע מהבריאות שלך בשום צורה, אלו ערבים שנעשים פעם בתקופה ולא בצורה פרוגרסיבית לאורך זמן.

ייתכן ועדיין יש השפעה שלילית גם אם זה פעם ב..., פשוט היא מינורית ולא מורגשת.
גם בנאדם שיעשה את זה תקופה לא ידע שזה משפיע לרעה עד שזה באמת ישפיע.
גם שימוש בשורפי שומן לא נעשה באופן מתמיד אלא לתקופות של שבועות בודדים למשל 8-12 +-.

בכל אופן יאללה חיטוב לריבועים 😃

ייתכן ועדיין יש השפעה שלילית גם אם זה פעם ב..., פשוט היא מינורית ולא מורגשת.
גם בנאדם שיעשה את זה תקופה לא ידע שזה משפיע לרעה עד שזה באמת ישפיע.
גם שימוש בשורפי שומן לא נעשה באופן מתמיד אלא לתקופות של שבועות בודדים למשל 8-12 +-.
אני באמת לא מבין אותך, איך אתה יכול להשוואות בין שתייה חד פעמית באיזה ערב לסייקל מתמשך של כמה שבועות, באמת שאני לא מבין.

אני באמת לא מבין אותך, איך אתה יכול להשוואות בין שתייה חד פעמית באיזה ערב לסייקל מתמשך של כמה שבועות, באמת שאני לא מבין.

אכילת אוכל מקולקל חד פעמית יכולה לגרום לקלקול קיבה.
מי קבע שסייקל של 10 שבועות של שורף שומן פוגע פחות משתיה של פעם בשבוע למשך שנים?

אכילת אוכל מקולקל חד פעמית יכולה לגרום לקלקול קיבה.
מי קבע שסייקל של 10 שבועות של שורף שומן פוגע פחות משתיה של פעם בשבוע למשך שנים?
1. אני לא שותה פעם בשבוע, יותר בקטע של פעם בחודשיים-שלוש, בעיקר בהופעות גדולות או באירועים.
2. אתה מתעסק בטפל, אני לא יודע איך להסביר דברים ברורים, אם אתה לא מבין מה ההבדל בין שתיה חד פעמית לטובת הנאה רגעית לעומת חומרים שכל מטרתם לשנות והשפיע בצורה כזו או אחרת במערכות פנימיות בגוף שלך, אז אין לי דרך להסביר לך את זה ברור יותר, זה כבר התעסקות בשטויות.

1. אני לא שותה פעם בשבוע, יותר בקטע של פעם בחודשיים-שלוש, בעיקר בהופעות גדולות או באירועים.
2. אתה מתעסק בטפל, אני לא יודע איך להסביר דברים ברורים, אם אתה לא מבין מה ההבדל בין שתיה חד פעמית לטובת הנאה רגעית לעומת חומרים שכל מטרתם לשנות והשפיע בצורה כזו או אחרת במערכות פנימיות בגוף שלך, אז אין לי דרך להסביר לך את זה ברור יותר, זה כבר התעסקות בשטויות.

אבל השתיה לא באמת חד פעמית, היא קורת בתדירות מסויימת.
לא זכור לי מחקר שבדק תדירות שתיית אלכוהול ונזקים מצטברים.
אין לי מושג איך אני מתעסק בטפל, אני רק בא ומציג עובדות.

בנוסף מה זה חומרים שמשנים את הדברים הפנימיים ? מצטער אני לא מבין את המושג הזה.
אקמול/אנטיביוטיקה ועוד מלא "תרופות" כן משנים דברים בגוף על מנת לעזור לו, אומנם בטיפול במחלה ולא בשומן.

אוהד טוען שבגלל שאני שותה אלכוהול מידי פעם אז הטענה שאני דוגל בבריאות נופלת

הטענה המדוייקת שלי, היא שלדגול בבריאות זה מושג מאוד מאוד גדול. ולעקם אותו לטובת דברים מסויימים זה לא תופס.

בכל אופן אסכם את זה, שברור שעדיף להיות טבעי לחלוטין אפילו מחלבון(עקב התהליך שהוא עובר בעיבוד).
אך יש להבדיל בין סטרואידים אנאבוליים לבין שורפי שומן למיניהם.

אבל השתיה לא באמת חד פעמית, היא קורת בתדירות מסויימת.
בתדירות נמוכה מידי כדי לפגוע, עד כה מחקרים מראים על יעילות של אתנול (אלכוהול) בשיפור תפקוד המערכת הקרדיו-וסקולרית, זאת אומרת אפילו טוב במידה מסויימת.
לא זכור לי מחקר שבדק תדירות שתיית אלכוהול ונזקים מצטברים.
אין לי מושג איך אני מתעסק בטפל, אני רק בא ומציג עובדות.
יש המון מחקרים בתחום, המון.
הטענה המדוייקת שלי, היא שלדגול בבריאות זה מושג מאוד מאוד גדול. ולעקם אותו לטובת דברים מסויימים זה לא תופס.
אין פה שום עיקום, אתה פשוט קיצוני בדעות שלך, גם אנשים שמקדמים בריאות לא חיים לפי הספר ומתרוצצים סביב בריאות כל היום, כן שותים, כן מעשנים לפעמים, אין פה שום עיקום של שום דבר, עדיין יש הבדל עצום בין חומרים משפרי ביצועים/שורפי שומן למיניהם לבין שתיית אלכוהול, זה דיון טפל מאוד.
בנוסף מה זה חומרים שמשנים את הדברים הפנימיים ? מצטער אני לא מבין את המושג הזה.
אקמול/אנטיביוטיקה ועוד מלא "תרופות" כן משנים דברים בגוף על מנת לעזור לו, אומנם בטיפול במחלה ולא בשומן.
1. אני לעולם לא לוקח אקמול/דקסמול/אופטלגין/איבופן וכל הזבל הזה שמוכרים לנו כדי "לשכך כאבים" אבל זה עיניין אישי שלי.

להשוואות את זה לאנטיביוטיקה זו באמת בעיה השכלתית, כי אנטיביוטיקה לא נועדה לטפל בתסמינים, היא נועדה לטפל בבעיה, וזאת הגדולה שלה בעולם הרפואה, ובלי תרופות אנטיביוטיות חלקנו היינו מתים מדלקת גרון

בתדירות נמוכה מידי כדי לפגוע, עד כה מחקרים מראים על יעילות של אתנול (אלכוהול) בשיפור תפקוד המערכת הקרדיו-וסקולרית, זאת אומרת אפילו טוב במידה מסויימת.

יש המון מחקרים בתחום, המון.

אין פה שום עיקום, אתה פשוט קיצוני בדעות שלך, גם אנשים שמקדמים בריאות לא חיים לפי הספר ומתרוצצים סביב בריאות כל היום, כן שותים, כן מעשנים לפעמים, אין פה שום עיקום של שום דבר, עדיין יש הבדל עצום בין חומרים משפרי ביצועים/שורפי שומן למיניהם לבין שתיית אלכוהול, זה דיון טפל מאוד.

1. אני לעולם לא לוקח אקמול/דקסמול/אופטלגין/איבופן וכל הזבל הזה שמוכרים לנו כדי "לשכך כאבים" אבל זה עיניין אישי שלי.

להשוואות את זה לאנטיביוטיקה זו באמת בעיה השכלתית, כי אנטיביוטיקה לא נועדה לטפל בתסמינים, היא נועדה לטפל בבעיה, וזאת הגדולה שלה בעולם הרפואה, ובלי תרופות אנטיביוטיות חלקנו היינו מתים מדלקת גרון

המון מחקרים? אז אני אשמח להשוואה בין אלכוהול לשורפי שומן לטוב ולרע.

1. לגבי האנטיביוטיקה, היכן אתה רואה כאן בעיה השכלתית? מי דיבר על תסמינים?
דלקת גרון=נפתרת על ידי אנטיביוטיקה.
עליה של 5% בחילוף החומרים ודיכוי תאבון=נפתר על ידי אפדרין.

ואני לא קיצוני 😃 פשוט הייתי חייב להגיב על המריחואנה שרשמת שזה טוב לבריאות הנפש חחח...
גם להוריד שומן עיקש טוב לאנשים מסויימים 😃

אבל עזוב נו 😃 בסה"כ גם אני בדרך שלך, נמנע מהרבה דברים כאלו... אבל שוקל שימוש באפדרין בעתיד 😃

המון מחקרים? אז אני אשמח להשוואה בין אלכוהול לשורפי שומן לטוב ולרע.
הכוונתי הרבה מחקרים שנעשו על אלכוהול, תרומתו לבריאות, וחסרנו בשתיה מופרזת.
1. לגבי האנטיביוטיקה, היכן אתה רואה כאן בעיה השכלתית? מי דיבר על תסמינים?
דלקת גרון=נפתרת על ידי אנטיביוטיקה.
עליה של 5% בחילוף החומרים ודיכוי תאבון=נפתר על ידי אפדרין.
דלקן גרון יכולה להרוג אותך, כמה אחוזי שומן לא יהרגו אותך
ואני לא קיצוני 😃 פשוט הייתי חייב להגיב על המריחואנה שרשמת שזה טוב לבריאות הנפש חחח.
לא רשמתי שמריחואנה טובה לבריאות הנפש, רשמתי בהומור שאלכוהול חשוב לנפש כי צריך להנות בחיים, כנראה שלא הבנת את הסאב טקסט
אבל עזוב נו 😃 בסה"כ גם אני בדרך שלך, נמנע מהרבה דברים כאלו... אבל שוקל שימוש באפדרין בעתיד
לפי מה שאני מכיר חוץ מקלן שום חומר לא נמצא יעיל מחקרית לירידה בא.ש. אולי אני טועה לא בדקתי את זה.

הכוונתי הרבה מחקרים שנעשו על אלכוהול, תרומתו לבריאות, וחסרנו בשתיה מופרזת.

דלקן גרון יכולה להרוג אותך, כמה אחוזי שומן לא יהרגו אותך

לא רשמתי שמריחואנה טובה לבריאות הנפש, רשמתי בהומור שאלכוהול חשוב לנפש כי צריך להנות בחיים, כנראה שלא הבנת את הסאב טקסט

לפי מה שאני מכיר חוץ מקלן שום חומר לא נמצא יעיל מחקרית לירידה בא.ש. אולי אני טועה לא בדקתי את זה.

אפדרין נמצא מדכא תיאבון=עזרה בחיטוב, נותן לך אנרגיה(כדי שתוכל לעשות יותר אירובי)=עליה בגירעון הקלורי.

אחוזי שומן בהחלט יכולים להרוג אנשים מסויימים כתוצאה מהתקף לב וכו' 😃

סורי על החפירה בלוג שלך 😃 לפחות הוא ניהיה פופולארי ומתחרה בלוג של המהלך הלבן (אוטוטו יהיה החטוב הלבן).

חח אוהד אתה חם על חומרים אה? ☝️
הנה התשובה לשאלתך:
אפדרין נמצא מדכא תיאבון=עזרה בחיטוב, נותן לך אנרגיה(כדי שתוכל לעשות יותר אירובי)=עליה בגירעון הקלורי.

אחוזי שומן בהחלט יכולים להרוג אנשים מסויימים כתוצאה מהתקף לב וכו' 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית