- פותח/ת השרשור
גם אתה נפלת לזה
איפה אתה? אני עכשיו יוצא להצטרף אליך
בכיף אני בירושלים תבואואני בא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אתה נפלת לזה
איפה אתה? אני עכשיו יוצא להצטרף אליך
בכיף אני בירושלים תבואואני בא.
לא, אתה פשוט לא יודע לקרוא. 😕התשת אותי.. אתה חופר פה כמה זה חרא ועכשיו אתה דוגל בהכנסה של זה לחוק
אני מרגיש עכשיו קורבן בספאם מתי 🤒
נראה לי אני אלך לעשן משהו להרגע
רחוק...בכיף אני בירושלים תבואו
ירושלים קרובה לכל מקום 😃רחוק...
אם המטרה שלך היא היפרטרופיה תעבוד על טווחים של 8-12 חזרות לא פחות כמובן ההעדפה היא 10 חזרות. שם תוכל לקבל את התוצאות הטובות ביותר
קודם כל בחיטוב ההעדפה היא דווקא להוריד עצימות ולעבור לטווחי חזרות של 20-30 אתה לא חייב לעבור לאימוני רחוב גם לא הייתי ממליץ לך על זה.. תמשיך עבודה בחדר כושר בעצימות נמוכה יותר וזמני המתנה בין סט לסט נמוכים יותר. בהצלחה!
לכל אלו שחושבים ש-ss זו תכנית למסה אנא תשלחו לי תכנית אימונים אחת של מפתח גוף מוכר שיורד מ-6 חזרות לסט. או מכון מחקר אחד שבאמת תומך באימונים בעצימות גבוהה rm1-5 לעלייה משמעותית במסה.
די לזיין את המוח כל היום על ss סבבה אחלה תכנית כוח אבל חלאס זו לא הדרך היחידה לעלות במסת שריר
יא חתיכת חרא זה היה לפני יותר משנתיים! 🤬היה לי משעמם, ומצאתי כל מיני תשובות ישנות שלך בנושאי היפרטרופיה עחי.
🤡🤡
ייעוץ - מספר חזרות
מידע - עצימות נמוכה בחיטוב
ייעוץ - צריך תכנית אימונים
ייעוץ - אקטומורף מנופח
תודה שהשקעתי 🥰
חשבתי שתעריך את ההשקעה 🤩יא חתיכת חרא זה היה לפני יותר משנתיים! 🤬
למרות שטעיתי הייתי כותב ממש יפה האמת, בזה אתה חייב להודות 😁חשבתי שתעריך את ההשקעה 🤩
y u mad bro:P:
אתה לא נשוי ?היה לי משעמם, ומצאתי כל מיני תשובות ישנות שלך בנושאי היפרטרופיה עחי.
🤡🤡
ייעוץ - מספר חזרות
מידע - עצימות נמוכה בחיטוב
ייעוץ - צריך תכנית אימונים
ייעוץ - אקטומורף מנופח
תודה שהשקעתי 🥰
תכלס כן 😁למרות שטעיתי הייתי כותב ממש יפה האמת, בזה אתה חייב להודות 😁
כן, למה?אתה לא נשוי ?
אני מבין שחלוקת התפקידים בבית האישה מנקה מבשלת ואתה מנהל ב LBS ? 😃תכלס כן 😁
כן, למה?
אני עוזר בלהרים\להזיז דברים כבדים בבית 🏋️😅אני מבין שחלוקת התפקידים בבית האישה מנקה מבשלת ואתה מנהל ב LBS ? 😃
הבין שלא הולך לו עם נשים...כן, למה?
בואנה צריך להתארגן על כזה סידור גם.אני עוזר בלהרים\להזיז דברים כבדים בבית 🏋️😅
שכחתי לציין שזה לוג שובניסטי גם, חלק מהאידיאולוגיות של הלוג 😃אני מבין שחלוקת התפקידים בבית האישה מנקה מבשלת ואתה מנהל ב LBS ? 😃
*הסר מעקב*לוג שובניסטי
מלא אתה ספאמר, מלא אתה שמן, אבל פמיניסט?! אכזבת אותי מתי, חשבתי שיש בינינו חברות*הסר מעקב*