הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

אני ביעוץ עם משה ואנחנו עובדים על ספירת קלוריות וזה עובד אחלה..
נכון אתה צודק שזה מגביל מאוד ואי אפשר לאכול בחוץ וצריך לבשל הכל יום קודם אבל אני משכנע את עצמי שזאת רק חודשיים שלוש וזה עובר ואחרי זה חוזרים בגדול למסה, חוץ מזה שיש לך ציט אחד לשבוע או משהו בסגנון אז אתה שובר את הבאסה של לא לאכול בחוץ
אני כבר עברתי את התהליך שנה שעברה, ספרתי קלוריות וירדתי יפה מאוד, הקושי של הספירה היה מעיק אז הפעם הזאת ניסיתי ללכת על דרך אחרת. סך הכל זה טוב להתנסות, אני לומד מזה 😃

אני אתן לך טיפה מהניסיון שלי
אני קודם כל קטוגני כדרך חיים ורק אחרי זה אני מתאמן בפווארליפטינג ומחטב\עולה במשקל. עליתי במסה על קטוגני ועכשיו אני בחיטוב.
אני לא אפרט יותר מידי אבל ירדתי באיזור ה10 ק''ג, לחיצות נחלשו קצת ודדליפט וסקוואט התחזקו. אבל זה לא העניין כי אני לא יודע אם זה היה קורה על דיאטה רגילה כי לא ניסיתי אף פעם.
העניין שאתה עושה את זה פעם ראשונה. כל אחד שמתחיל בזה יש תקופת הסתגלות, לאחד זה יקח יומיים של כאבי ראש ולשני חודש. כמובן שירידה באימונים היא כמעט ודאית. אתה גם עושה ההפסקות והעמסות שאולי משגעות את המערכת ואני לא בטוח שיש לזה יתרון למעט אולי פסיכולוגי בהרגשה העצמית.
חיטוב קטוגני זה כמו חיטוב רגיל. אולי יותר קל, כל אחד ומה שקל לו. אבל גם פה צריך לספור וגם צריך לעקוב. פחות כנראה מחיטוב רגיל כי גם יש לך פחות דברים לספור. חלבון נגיד 2 לכל ק''ג והשאר שומן עדיף מהחי ולמצוא את הנקודה שאתה מצליח לרדת במשקל 0.5 ק''ג למשקל גוף בשבוע בערך. אצלי זה בערך 300 גרם בשר\דגים\ביצים (3 ביצים=100 גרם בשר) בארוחה ל3 ארוחות. נשקל פעם בשבוע. יורד יותר מידי, מעלה אוכל, יורד פחות, מוריד אוכל. פשוט ולי עובד (ולא בפעם הראשונה). לאנשים עם עודף משקל קיצוני כנראה יהיה צורך רק להעיף פחמימות ולהוסיף שומן והמשקל יעוף. למי שלא, ולמי שיש שאיפות קצת יותר גבוהות מ"רק לרדת במשקל", גם בתזונה כזאת יצטרך להיות עם היד על הדופק.
שורה תחתונה זה שאתה נחלש זה הגיוני, הבעיה שהתחלת עם זה בחיטוב ובחיטוב משקל שיורד על המוט הרבה יותר קשה להחזיר. ראיתי גם שהתחלת מריסט שזה משהו שטיפה לא הבנתי, כנראה שאתה מבין בזה יותר ממני כי זאת העבודה שלך והקרדיט לך, אבל על עצמי ראיתי שבחיטוב משקל שיורד מהמוט הרבה יותר קשה להחזיר, אז אני נלחם על כל קילו.
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

אני אתן לך טיפה מהניסיון שלי
ראשית, אני מעריך את זה
כמובן שירידה באימונים היא כמעט ודאית
זה בדיוק בקטע, שבדיאטה רגילה, זה לא כזה וודאי, חיטוב שעבר הבנצ' שלי ירד ב 5-10 ק"ג במהלך 3חודשים, כרגע הבנצ' שלי ירד 7.5 ק"ג תוך פחות מחודש, השאלה מה יהיה בעוד שלושה חודשים.
שורה תחתונה זה שאתה נחלש זה הגיוני, הבעיה שהתחלת עם זה בחיטוב ובחיטוב משקל שיורד על המוט הרבה יותר קשה להחזיר. ראיתי גם שהתחלת מריסט שזה משהו שטיפה לא הבנתי, כנראה שאתה מבין בזה יותר ממני כי זאת העבודה שלך והקרדיט לך, אבל על עצמי ראיתי שבחיטוב משקל שיורד מהמוט הרבה יותר קשה להחזיר, אז אני נלחם על כל קילו.
נכון לעכשיו אני לא חושב שהמשקלים שלי באמת ירדו, אני פשוט מגיע יותר חלש לאימון, אם אני אוכל עכשיו יומיים-שלוש פחמימות כרגיל אני ירים כמו שהרמתי לפני, לפחות חושב שכך.

לדעתי הכל עניין של הסתגלות. 7.5 ק''ג בבנץ בחודש זה הרבה אז אולי באמת תוכל להחזיר לפחות חלק. בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד שיש יתרונות וחסרונות לקטוגני כמו לכל דבר אחר. תקופת הסתגלות בחיטוב זה קשה. דעתי שאם אתה חושב בכל זאת להמשיך תנסה לתת את התקופה עם כמה שפחות סוכר כדי לא לשגע את הגוף. תאכל יותר שומן מהחי אם אתה מרגיש צורך באנרגיה.
בבנץ' ירדתי ב3 חודשים מ103 לחמישיה ל102 לזוג-שלשה ביום טוב. פרס מ70 3X5 ל73 לשלשה. סקוואט ודד עלו ב15 ק''ג כל אחד (לראשונה התחלתי להשתמש בחגורה תוך כדי החיטוב אז זה מסביר חלק). במשקל גוף ירדתי כבר כ10 ק''ג. אבל באמת שכל זה רק מספרים כי יש עוד גורמים מעורבים מעבר לדיאטה, וגם כל מקרה לגופו. מאמין שכעושים את זה נכון, מדויק ומושקע אפשר להגיע לתוצאות טובות בכל תזונה גם מבוססת פחמימות וגם קיטו.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 16/05/16

האימון היום:

פרס 5x35 5x42.5 5x47.5 5x55 4x60belted

פאוורקלין 3x40 3x45 3x50 3x55 3x62.5

מתח 3x5x22.5

שיניתי את התכנית, עשיתי יותר התאמות אישיות שנכונות למצב, אני אעדכן את התכנית המלאה בהמשך.
הפרס נתקע, כבר 2 אימונים שאני לא סוגר 60 לחמישיה, כנראה שאני לא מתאושש מהבנצ' הכבד, ואין לי גם בררה אחרת, הבנצ' בעדיפות גבוהה יותר, בכל אופן הפאוורקלין והמתח היו קלילים מאוד, הם חוזרים לעצמם לאט לאט, שזה מצויין!

בכל אופן, תגלית ענקית --> חמאת אגוזי לוז!
זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי -> וואו!

אני ממליץ לחברי המועצה של הלוג שלי לטעום את הטעם האגדי הזה @White Walker @yujinius @Matty @THE BEAR

מורן תחשב את זה בקלוריות שלך, אני אומר לכם אתם לא תפסיקו לקנות את הדבר הזה. תקנו את החמאת אגוזי לוז הטבעית שעם 100% אגוזי לוז.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה יודע שמה שמייחד נוטלה זה אגוזי לוז?
בלי התוספת זה סתם היה דוחה.

אגב שכחתי לתייג את @Roco אני ממליץ גם לך 😃
אבל ממה ששמעתי אוכל נקי זה כמה שפחות שומן, אז לא מתאים לי.
זה שומן בריא אבל, הוא מאיץ שריפת שומנים בגוף 😛

זה שומן בריא אבל, הוא מאיץ שריפת שומנים בגוף 😛
אה אז זה משהו אחר, חשבתי זה כמו שומן של גבנ"צ, ביצים או בשר אדום שזה שומן משמין.

וברצינות, מוכרים את זה בסופרים רגילים? לא זכור לי שראיתי או שמעתי על זה אי פעם.

מבחינת ערכים דומה לחמאת בוטנים?
על הערכים של חמאת בוטנים אין עוררין, בחמאת אגוזי לוז יש 60% שומן, 15% חלבון, ו-15% פחמימה.
אבל הטעם אגדי, אי אפשר להסביר עד שלא טועמים.

אני מכיר את הממרח, זה טעים והכל, אבל נוטלה לוקח.
חמאת בוטנים לוקח נוטלה בענק, וחמאת אגוזי לוז לוקח חמאת בוטנים, מסקנה: חמאת אגוזי לוז טעים מנוטלה 😛

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית