הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

למה??? עכשיו אני אוכל את זה וזה יתפוס לי 40% מהתפריט 🤬
אני אקנה מחרתיים 🤯
אז תיקח רק כפית-שתיים של גן עדן ביום, זה לא יגרע יותר מידי מהתפריט 😛
נשמע כל כך טוב 🤤

מחר אחרי הבגרות אני בוזז את ניצת הדובדבן
לך לך תבזוז, לא תתחרט 😃
אני הכי לא fan boy, זה באמת טעים.
על טעם ועל ריח - אין מה להתווכח.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 17/05/16

מ.ג. 90.0

אין לי מושג איך אני יורד באמת, כנראה בגלל שהתחלתי לאכול שוקולד מריר 85% אומרים שזה "שורף שומנים" 🙄

בכל אופן בחיטוב שנה שעברה לפי החישובים שעשיתי שחושבו ע"פ קצב הירידה, ה-BMR שלי עמד על איזור ה-2600 קק"ל ליממה, היום אני שוקל 10 קילו יותר, יכול להיות שהוא אפילו גבוה יותר, ואין סיכוי שאני מגיע לכמות קלוריות כזאת ביממה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/05/16

מ.ג. 90.0
הייתי אתמול בצפון ברפטינג וטיול ריינג'רים, אז אכלתי ארטיק וגם סלט שהיה בו סויה, אז לדעתי כן ירדתי במשקל, פשוט עליתי נוזלים.

האימון היום:

בנצ' 3x70 3x80 3x92 3x102.5 3x115

דדליפט 3x85 3x100 3x110 3x125 3x140Belted

פולאובר 2x10x32.5

היה אימון טוב, קליל יחסית, התרגלתי ממש כבר למחסור בפחמימות, אני ימשיך ככה עד שאני אעצר במשקל, לאחר מכן (אם אעצר) אני יתחיל לספור קלוריות, המעבר לשלשות באימון הכבד יתן לי לעבוד עם משקלים גבוהים יותר, ויקל על ההתאוששות לאימון הבא.
אני מעריך שבתכנית החדשה אני יצליח להתאושש כראוי, לעבוד כבד, ולשמר מקסימלית את המשקלי עבודה, הייתי צריך זמן כדי באמת להתאים תכנית נכונה , הייתי רגיל להתאושש מהר 😃

עוד לא עדכנתי את התכנית בגלל שלא היה לי זמן להכנס לפורום יותר מידי השבוע, הייתי עמוס, אעדכן בהמשך.

שתהיה שבת שלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/05/16

מ.ג. 89.7
סה"כ ירידה של 4.3 ק"ג בחודש הראשון, אם 2 קילו הם נוזלים, אני יורד בערך חצי קילו לשבוע, שזה מצויין, אני לאט לאט יכול ללבוש עוד בגדים בארון 😃

התכנית החדשה:

עדיין במתכונת של Medium-Light-Heavy בפירמידות אחוזים.

Medium Day

אוברהד פרס 5x3-5, בפירמידה עד 100% מ-RM3-5
פאוורקלין 5x3, בפירמידה עד 100% מה-RM3
מתח במיד-פוזישן 3x5, אקרוס

Light Day

לאנג'ים 2x10
מקבילים 2xMAX / לחיצה בשיפוע עם דאמבלים 2x10
צ'ין אפס 2xMAX / פייספולס 2x10
אירובי + מתיחות ארוכות

Heavy Day

בנצ' 5x3-5, בפירמידה עד 100% מה-RM3-5
דדליפט 5x3, בפירמידה עד 100% מה-RM3
פולאובר 2x10, אקרוס

טיפול בכשלים והתקדמות:
בלחיצות (פרס, בנצ') אני מתקדם בחמישיות כרגיל, כשאני מגיע לכשל, אני עדיין מוסיף משקל ועובר לשלשות, כשאני נעצר אני מוריד משקל וחוזר לחמישיות במקום בו נכשלתי, וכן האלה..
במשיכות (דדליפט, פאוורקלין) אני עובד בשלשות, בכשל אני עושה ריסט ל-90%-95% ועולה חזרה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/05/16

פרס 5x37.5 4x42.5 3x50 3x55 3x62.5

פאוורקלין 3x40 3x45 3x52.5 3x57.5 3x65

מתח 3x5x25

ביחס לעייפות שהגעתי למכון היה אימון מצויין, הפרס היה בגריינד עצבני, נלחמתי חזק שיעלה ואכן עלה, הטכניקה בפאוורקלין הרגישה מאוד טוב, וה-65 היה קל, המתח גם היה קליל יחסית, אז אפשר לסכם כאימון טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כי אתה לא אוכל חמאת אגוזי לוז 😛

האמת עשיתי מתכון קטוגני חזק במיוחד:

לוקח שתי קוביות שוקולד מריר 86% וקוצץ דק, קולה אגוזי פקאן וחותך אותם דק, שם על הפקאן והשוקולד חמאת אגוזי לוז, ממערבב וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.

יותר מהנוטלה של @Matty

ואיך שהוא אחרי שאני מכין לעצמי את זה אני חצי קילו פחות יום אחרי, הפסקתי להבין את ההגיון של המשקל 😕

לוקח שתי קוביות שוקולד מריר 86% וקוצץ דק, קולה אגוזי פקאן וחותך אותם דק, שם על הפקאן והשוקולד חמאת אגוזי לוז, ממערבב וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.

🤤🤤🤤🤤

I see the light

הולך לנסות עכשיו 😆

יותר מידיי עבודה.. 😃

🤤🤤🤤🤤

I see the light

הולך לנסות עכשיו 😆
תנסה זה חזק, אגב אפשר את אותו מתכון עם חמאת בוטנים, גם יוצא טעים.

יותר מידיי עבודה.. 😃
קליית האגוזי פקאן על המחבת - 2 דקות.
חיתוך השוקולד והפקאן - דקה.
לשים הכל בצלחת קעורה ולערבב עם חמאת אגוזי לוז - דקה.

סה"כ - 4 דקות הכנה.

אגב אתה האשם העיקרי בכך שויתרתי על הצ'יט מילס! אז מצאתי פתרונות קטוגנים למשהו טעים מעבר לבשר וביצים 🤣

לוטם לפי מה שאני מבין וויתרת על הסקוואט (החלטה מבורכת לטעמי) איך אתה מתכוון להמשיך לאמן רגליים? (מלבד דדליפט)
מכונות גורמות לכאב גם?
מכרע בולגרי? (גם אני סובל מהברכיים קרוב לשנה, נסיתי את המכרע הבולגרי חייב להגיד שהתאהבתי!)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית