עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אפשרי במקרים מסוימים שהמתאמן הוא מתחיל ובעל מסת שריר נמוכה, אבל ברוב המקרים זה לא אפשרי.כמו שהכותרת שואלת,האם אפשר לגדול בשריר בניטרלי לטווח הארוך?
אתה צריך להבדיל בין "אין אנרגיה"=הבן אדם מת, לבין נמצא בניטרלי.אפשר בבקשה הסבר מאיפה צצה לה הטענה שמתאמן מתחיל הוא מוטציה גנטית שיכולה לגדול ללא אנרגיה?
הדבר הנכון היחיד שאפשר להגיד על מתאמן מתחיל הוא שבהתחלה בגלל פוטנציאל הגדילה הגדול שלו הוא מסוגל לעלות במסת השריר בצורה מספיק מהירה ונקיה שתגרום לאפקט של ירידה באחוזי השומן (עליה נקיה תגרום לכך שכמות השומן תגדל פרופורציונלית פחות מכמות השריר ובכך האחוז יקטן).
כל הטענות בסגנון של "מתאמן מתחיל יכול לגדול במסת השריר גם בחיטוב או בנייטראלי כי הוא מתאמן מתחיל" שגויות מיסודן.
הגוף לא עושה בחירה שתתאים לצרכים שלך בתור מרים משקולות. לא אכפת לו ממך ומהרצון שלך לגדול במסת השריר. מאזן נייטראלי=כמות הקלוריות שעל הגוף שלך לקבל על מנת שהוא לא יצטרך לרוקן את מאגרי הגליקוגן, מאגרי השומן ומאגרי חרום אחרים בגוף כדי, פשוטו כמשמעו, לשרוד. הגוף יכול לבנות מסת שריר רק בתנאי אחד, שבו הוא נמצא במאזן קלורי חיובי. ההבדל בין מתאמן מתחיל למתקדם הוא שבאותו מאזן קלורי חיובי מתאמן מתחיל יוכל לעלות X מסת שריר על כל עליה של קילו במשקל גוף, ומתאמן מתקדם יעלה Y מסת שריר על כל קילו, כאשר X גדול מY.אתה צריך להבדיל בין "אין אנרגיה"=הבן אדם מת, לבין נמצא בניטרלי.
יש אנרגיה לגוף בשביל לבנות מסת שריר, השאלה אם הגוף מעדיף להשתמש בה כדי לבנות את המסת שריר או בשביל דברים אחרים שחשובים לו יותר...
אתה טועה. גם מתאמן מתחיל וגם מתאמן שחוזר להתאמן יכולים לשרוף שומן ולהעלות מסת שריר בו זמנית, לא רק בנייטרלי אלא אפילו בשלילי.הגוף יכול לבנות מסת שריר רק בתנאי אחד, שבו הוא נמצא במאזן קלורי חיובי.
אתה יוצא מהרבה נקודות הנחה שאומנם נראות ונשמעות הגיוניות, אך ממש לא מוכחות מדעית בשום צורה.הגוף לא עושה בחירה שתתאים לצרכים שלך בתור מרים משקולות. לא אכפת לו ממך ומהרצון שלך לגדול במסת השריר. מאזן נייטראלי=כמות הקלוריות שעל הגוף שלך לקבל על מנת שהוא לא יצטרך לרוקן את מאגרי הגליקוגן, מאגרי השומן ומאגרי חרום אחרים בגוף כדי, פשוטו כמשמעו, לשרוד. הגוף יכול לבנות מסת שריר רק בתנאי אחד, שבו הוא נמצא במאזן קלורי חיובי. ההבדל בין מתאמן מתחיל למתקדם הוא שבאותו מאזן קלורי חיובי מתאמן מתחיל יוכל לעלות X מסת שריר על כל עליה של קילו במשקל גוף, ומתאמן מתקדם יעלה Y מסת שריר על כל קילו, כאשר X גדול מY.
כי לגוף יש סדר עדיפויות.איך תוכל לקבוע האם לגוף חשוב יותר בנייה
יש לי הרגשה שאתה מטריל אותי.אתה טועה. גם מתאמן מתחיל וגם מתאמן שחוזר להתאמן יכולים לשרוף שומן ולהעלות מסת שריר בו זמנית, לא רק בנייטרלי אלא אפילו בשלילי.
על סמך מה אתה מבסס את השלילה של כל הטענות הללו ?כל הטענות בסגנון של "מתאמן מתחיל יכול לגדול במסת השריר גם בחיטוב או בנייטראלי כי הוא מתאמן מתחיל" שגויות מיסודן.
אתה רוצה שאני אביא לך מקור שמוכיח שהטענה הלא הגיונית שלפיה אפשר לגדול במסת השריר במחסור קלורי לא נכונה? זה כמו לבקש מבנאדם חילוני להביא הוכחה שאלוהים לא קיים. למה שאתה לא תביא לי מקור שטוען שאפשר לגדול במסת השריר במחסור קלורי?על סמך מה אתה מבסס את השלילה של כל הטענות הללו ?
מקור ?
חובת ההוכחה היא על שני הצדדים.על סמך מה אתה מבסס את השלילה של כל הטענות הללו ?
מקור ?
אתה יכול לכתוב שלדעתך זה לא נכון.אתה רוצה שאני אביא לך מקור שמוכיח שהטענה הלא הגיונית שלפיה אפשר לגדול במסת השריר במחסור קלורי לא נכונה? זה כמו לבקש מבנאדם חילוני להביא הוכחה שאלוהים לא קיים. למה שאתה לא תביא לי מקור שטוען שאפשר לגדול במסת השריר במחסור קלורי?
נכוןחובת ההוכחה היא על שניה הצדדים.
מורן. יש משהו שכולנו מסכימים לגביו. מתאמן שהוא לא מתאמן מתחיל יכול לגדול במסת השריר רק במאזן קלורי חיובי.אתה יכול לכתוב שלדעתך זה לא נכון.
איפה טענתי משהו כזה?אתם אלה שבאים בהצהרות
התייחסתי בעיקר ל @shahar18 .איפה טענתי משהו כזה?
נכון, אבל מה זה קשור לדיון?מתאמן שהוא לא מתאמן מתחיל יכול לגדול במסת השריר רק במאזן קלורי חיובי.