הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר לאכול ארוחה גדולה בערך כרבע שעה לפני אימון

roihezki

משתמש מתחיל
157
1
נק' מוניטין:
237
157
1
זה בסדר לאכול ארוחה גדולה כרבע שעה לפני אימון פשוט אין לי זמן לאכול 2-3 שעות לפני כי אני בבצפר אז רק רבע שעה לפני זה בסדר
ועשיתי את זה כמה פעמים ולא הקאתי אז אל תגידו לי אתה תקיא
תודה מראש

נערך לאחרונה:
הדבר מאוד אינדבידואלי אם אתה מרגיש בסדר ואין לך תחושת כבדות, בחילה או עייפות ואין השפעה על הביצועים באימון אתה מוזמן להמשיך לאכול.

• פותח/ת השרשור
אמרו לי שזה יכול להגרם נזק בגלל שכאשר מפעילים שריר מזרימים כמות גדולה יותר של דם אל אותו שריר כדי לספק מספיק חמצן וגלוקוז וכל מה שצריך.
ושמערכת העיכול פועלת היא גם כמו שריר שפועל והיא צריכה כמות דם גדולה יחסית ואז הרבה מהאנרגיה הולכת אל העיקול ולא אל האימון
אז זה לא נכון?

נערך לאחרונה:
הקיבה באמת צריכה דם בשביל לעקל את האוכל, אבל זה אומר שאם יש חוסר אתה תרגיש כבד ולא יהיה לך הרבה כוח להתאמן, אם אתה מרגיש טוב זה אומר שהגוף מסתדר עם הארוחה והעומס.

אם יש לך רבע שעה, אז אל תאכל ארוחה גדולה! תאכל סנביץ' קטן עם גבינה או חומוס או כל ממרח אחר, ופרי אם תרצה, ולך תתאמן...

זה מאד אינדבידאולי אבל אני אם אני עושה באימון סקוואט-דדליפט אני לפחות מחכה שלוש שעות למה אחרת הטחינה עולה בגרון :bad:

זה נכון שהקיבה צריכה הרבה דם (זאת גם אחת הסיבות שבן אדם מרגיש ממש עייף אחרי ארוחה חזירית כי כל הדם מתרכז בקיבה ולא מגיע ממנו מספיק למוח ולשרירים)
אם תתחיל להתאמן זה יעשה את העיכול של האוכל חרא כי לא יהיה שם מספיק דם ו... לפי דעתי עדיף שלא, אם אין ברירה וזה לא מפריע לך אז סבבה אבל מומלץ שלא

אני לא אוהב לאכול שעה וחצי אפילו לפני אימון אלה אוכל שעתיים +, אם אני אוכל לפני אימון אני מרגיש עייפות (נפילת סוכרים) ומן תחושה מלאה כזו

אני מסוגל לטחון איזה קילו ולהתאמן ישר אחרי זה בלי ממש הרבה בעיות, כנראה זה באמת מאוד אינדיוידואלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית