עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח :confused001:זה הוא:חיפשתי עכשיו הרבה בגוגל למצוא אך לא הצלחתי.
מישהו ממש לא מזמן (חודש-3 חודשים אחורה) בפורום הזה (תזונה ותוספים) פרסם את סיפורו שהיה סובל מבולמוסים ונתן המלצה.
בגדול הוא המליץ על הזמנת אבקת חלבון בטעם נורא מתוק שעזרה לו אישית להעביר את הבולמוס.
תנס הלחפש את הפוסט, אני מקווה שתמצא ככה אולי גם תוכל לתקשר איתו
זאת הסיבה לבולמוסים מלכתחילההדבר היחיד שעובד אצלי, זאת הימנעות מוחלטת מדברים מחוץ למסגרת התפריט הקבוע והמאוד מוגבל (מבחינת גיוון).
אין צ'יטים, אין ממתקים, אין "לא מונע מעצמי שום דבר כל עוד זה נכנס בערכים".
זה מהר מאוד נגמר בבולמוס מטורף שאין לו סוף.
קשה, מבאס, אבל זה מה שעובד אצלי.
זאת הסיבה לבולמוסים מלכתחילה
אם היית מרשה לעצמך להתפנק בין ארוחות על משהו מתוק מדי יום לא היית עף על הממתקים בצורה כזאת אחי
פשוט תלמד לאזן את התזונה שלך, תלמד לא להרעיב את עצמך, לא עם אוכל בריא ולא עם מתוקים. אנשים נוטים לשכוח שלמרות שאימונים זו דרך חיים לא צריך לוותר על הנאות ...
לא קלישאות שחוקות גבר... מה שאתה עושה זו קלישאה שחוקה. כמה זמן אתה חושב שתחזיק על אורז עוף ומים?גבר, שקלתי בעבר הלא רחוק בכלל 145 קילו. לא מדובר פה על בן אדם שאכל שתי חבילות אוראו ומרגיש שמן. זאת הפרעת אכילה לכל דבר ועניין. בהתחשב בזה שפותח הת'רד דיבר על טיפולים פסיכולוגיים, אני מניח שגם הוא איפשהו באיזור הזה מבחינת ההפרעה.
אחזור שוב- לי, מה שעבד זאת הימנעות מוחלטת. מאז הירידה המאסיבית במשקל, כל פעם שניסיתי את אחת הקלישאות השחוקות שהצעת לעיל, זה נגמר רע מאוד.
הדבר היחיד שעובד אצלי, זאת הימנעות מוחלטת מדברים מחוץ למסגרת התפריט הקבוע והמאוד מוגבל (מבחינת גיוון).
אין צ'יטים, אין ממתקים, אין "לא מונע מעצמי שום דבר כל עוד זה נכנס בערכים".
זה מהר מאוד נגמר בבולמוס מטורף שאין לו סוף.
קשה, מבאס, אבל זה מה שעובד אצלי.
הכל טוב ויפה אבל פותח השרשור שוקל 60 ק"ג.
זה שזה עובד אצלך לא אומר שחייבים לעשות את זה, זה לא ריאלי לומר מעכשיו ועד בכלל אני לא אוכל X (במידה ואתה אוהב את X)
יש כאן עוד אנשים שירדו במשקל אחרי שהיו מפרקים מקררים כל שני וחמישי,להקפיד על תזונה כן אבל אין דבר כזה מניעה מוחלטת לטווח זמן ארוך.
לפות"ש השרשור אני חושב שכתבתי לך את זה בעבר, תנסה לתזמן את החריגות שלך, תתכנן לך צ'יט מיל שיספק את ה craves שלך.
אם תשמור על איזון (לא גרעון קלורי מטורף ומניעה מולחטת מכל מזון "טעים") ותכנון מראש של "נפילות" הסיכוי שתגיע לבולמוס נמוך יותר
מה המשקל שלך כרגע ?
הדרך שלך היא לגיטימית ואני מאחל לך בהצלחה אבל אני לא חושב שזה מחזיק מים לטווח ארוך (מהניסיון שלי)שים לב שהדגשתי שזה מה שעובד בשבילי. זה כמובן לא מחייב.
בכל מקרה, כתבתי כבר כמה פעמים שלא מדובר בבעיה שגרתית. התמכרות לאוכל היא התמכרות לכל דבר, וצריך לטפל בה כמו שמטפלים בכל התמכרות אחרת. לא הבנתי גם מאיפה הקביעה שזה "לא ריאלי לומר שמעכשיו לא אוכל X". עובדתית, זה ריאלי. רחוק מלהיות מצב אופטימאלי, אבל זאת דרך התמודדות לגיטימית לחלוטין.
הדרך שלך היא לגיטימית ואני מאחל לך בהצלחה אבל אני לא חושב שזה מחזיק מים לטווח ארוך (מהניסיון שלי)
מה זה עובדתית,כמה שנים לא נגעת במתוק לדוגמא?
גם אני בתחילת הדרך הייתי נמנע בצורה מוחלטת, אבל אחרי +- שנתיים כן הייתי נשבר ונקלע ליום לפחות של זלילה.שנה וחצי בערך. כשניסיתי להחזיר במידה לתפריט, כצ'יט, זה נגמר בכמה ימים של בולמוס מפחיד.
הפסיכולוגיה לא ממש יודעת להתמודד עם בולמוסי אכילה\התמכרות לאוכל כרגע לצערי. היא עושה עבודה הרבה יותר טובה עם הפרעות אכילה מהצד השני של המתרס. ברור לי שהדרך שלי היא קיצונית, אבל לא מצאתי אלטרנטיבה שעובדת בשבילי בינתיים.
גם אני בתחילת הדרך הייתי נמנע בצורה מוחלטת, אבל אחרי +- שנתיים כן הייתי נשבר ונקלע ליום לפחות של זלילה.
מה שלי עזר לצאת מזה היה לתחום גם את הנפילה הזו,כלומר גם את הנפילה אתה מתכנן.
מה שעוד עזר לי זה האימונים ולא בגלל הקלוריות ששרפתי אלא כי משום מה כל עוד
אני מתאמן זה גורם לי לאכול באופן יותר מאוזן, קצת מוזר אבל לי זה עבד.
עם הזמן תהיה מסוגל לקחת עוגיה ולעצור בזה..
5K בערב אחד בקלות 😃מקווה שזה שגם אני אהיה במקום הזה מתישהו.
וסתם בשביל לסבר את האוזן, כשאתה אומר "נקלע ליום של זלילה", על כמה קלוריות מדובר שם? 5000? 10000?
שואל בשביל להבין אם אנחנו באותה סירה פחות או יותר.