הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ווייטליפטינג ופיתוח גוף?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שאלה שמעניינת אותי,
איך אימוני ווייטליפטינג ישפיעו מבחינה חיצונית על אנדומורף שמן בתחילת דרכו שצריך תקופת חיטוב?
האימונים יהיו בשילוב bjj וmma
חשוב לציין שלא מחפש להיות פיטנס ולא באדי בילדר, מחפש להראות מסיבי ולא משורטט יותר מדי, אני על גובה 180, מחפש לשקול 85~ על 12-14 א״ש, השאלה היא אם חוץ מתזונה ווייטליפטינג יתן לי את זה.
מכיר הרבה שמניפים ועם משקלים יפים, הבעיה שהם נראים כאילו הם לא מתאמנים בכלל, אבל אני גם לא יודע איך הם אוכלים אז זה לא דוגמא.

תודה.

שאלה שמעניינת אותי,
איך אימוני ווייטליפטינג ישפיעו מבחינה חיצונית על אנדומורף שמן בתחילת דרכו שצריך תקופת חיטוב?
האימונים יהיו בשילוב bjj וmma
חשוב לציין שלא מחפש להיות פיטנס ולא באדי בילדר, מחפש להראות מסיבי ולא משורטט יותר מדי, אני על גובה 180, מחפש לשקול 85~ על 12-14 א״ש, השאלה היא אם חוץ מתזונה ווייטליפטינג יתן לי את זה.
מכיר הרבה שמניפים ועם משקלים יפים, הבעיה שהם נראים כאילו הם לא מתאמנים בכלל, אבל אני גם לא יודע איך הם אוכלים אז זה לא דוגמא.

תודה.
פונקציה של תזונה בלבד, אם תהיה עליה במאסת שריר? תלוי תזונה בלבד. גירוי מספיק לפחות לרגליים גב וטרפז בהחלט יהיה, קצת מתח ובנצ' ואתה מסודר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית