איך המשקלי עבודה ביחס למשקל גוף?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
מ.ג 65kg
גובה 165

אלה משקלי שיא אחרי ירידה של 6kg (כרגע בחיטוב חודש וחצי)

ירדתי 5 קילו בדדליפט אבל שאר המשקלים או נשארו אותו דבר או עלו אפילו...
מכוון לבילדינג ולא ליפטינג אבל רוצה חוות דעת על המשקלים ביחס למ.ג...
כי אני רואה הרבה strenght standarts באינטרנט שמגדירים אותך מתי אתה מתאמן בינוני , מתחיל או מתקדם... אבל אני מאמין שזה תלוי מ.ג...

בנץ פרס:
80kg ל-4 חזרות
75kg לשישיות

פרס:
50kg לשישיות

דדליפט:
135kg x4

Bor:
83kg לשישיות

סקוואט:
101kg לחמישיות
104kg לרבעייה

(חלק מהמספרים מוזרים כי אני משתמש גם בליברות וגם בkg)

סינגלים אין לי מושג... אף פעם לא בדקתי
אני רוצה לרדת עוד קצת בא.ש תוך כדי שמירה על אותם משקלים ואז להיכנס ל5/3/1 ולקחת תקופה של כמה חודשים בשביל להתחזק עוד לפני שאני ממשיך עם הבילדינג

למי אכפת כמה אתה מרים ביחס למשקל גוף שלך? אתה מנסה לשבור שיא ישראל/עולם? פשוט תעבוד על להרים יותר וזה הכל, די עם כל החארטות האלה

אנשים רוצים להיות מודעים לגוף שלהם. אם אתה שוקל 90 ונותן 70 אוברהד זה אותו דבר כמו בחור ששוקל 70 ונותן 70? לא. אתה תעריך את זה בצורה שונה. נכון בסופו של דבר בשני המקרים עפו 70 קילו לאוויר אבל היחס השתנה, זה כמו שאריה יחפש ג'וק בתור טרף...אתה מצפה ממנו ליותר 🏋️😅

בסדר גמור ואף מכובדים למשקלך (למרות שאם אתה מתאמן חובב אני פחות מסכים עם הראייה של הרטיו ברוב המקרים...)
בכל מקרה תמיד יש לאן לשאוף

זה באמת משנה איזה טייטל נצמיד למספרים שלך?
אני נמצא בסקאלה די גבוהה בחלק מהמדדים, אבל כל עוד יש הרבה חבר׳ה שחזקים ממני משמעותית בתחרויות שאני מתחרה - אני מתמקד בלהתקדם עוד יותר.

המדד ה״אמיתי״ היחידי שיכול להיות לא סובייקטיבי, תעריך את המשקלים שלך לסינגל סקוואט/בנץ׳/דדליפט ותבדוק בOPEN POWERLIFTING באיזה אחוזון אתה בקטגוריית משקל שלך.

זה באמת לא מעניין מתחיל/בינוני/מתקדם/אליט כי יש ככ הרבה להתקדם מעבר לזה...

זה באמת משנה איזה טייטל נצמיד למספרים שלך?
אני נמצא בסקאלה די גבוהה בחלק מהמדדים, אבל כל עוד יש הרבה חבר׳ה שחזקים ממני משמעותית בתחרויות שאני מתחרה - אני מתמקד בלהתקדם עוד יותר.

המדד ה״אמיתי״ היחידי שיכול להיות לא סובייקטיבי, תעריך את המשקלים שלך לסינגל סקוואט/בנץ׳/דדליפט ותבדוק בOPEN POWERLIFTING באיזה אחוזון אתה בקטגוריית משקל שלך.

זה באמת לא מעניין מתחיל/בינוני/מתקדם/אליט כי יש ככ הרבה להתקדם מעבר לזה...
וואלה חפשתי בOPEN POWERLIFTING ולא מצאתי כלום יש מצב לקישור?

ומה אתה חושב על מחשבוני RM1?

וואלה חפשתי בOPEN POWERLIFTING ולא מצאתי כלום יש מצב לקישור?

ומה אתה חושב על מחשבוני RM1?
Rankings

הם בולשיט, אנשים מאוד שונים אחד מהשני ביחס בין חזרות לסינגלים, זה גם תלוי בטכניקה, דברים כמו רוחב אחיזה / עמידה, משקל גוף ועוד הרבה פרמטרים שלא נכנסים למחשבון.

Rankings

הם בולשיט, אנשים מאוד שונים אחד מהשני ביחס בין חזרות לסינגלים, זה גם תלוי בטכניקה, דברים כמו רוחב אחיזה / עמידה, משקל גוף ועוד הרבה פרמטרים שלא נכנסים למחשבון.
אין פה איך לראות איזה אחוזון אני..

אין פה איך לראות איזה אחוזון אני..
תעשה פילטר עפ״י (דוגמא)
ללא רצועות עד 67.5 ק״ג כל האיגודים
נגיד הטוטאל ההיפוטתי שלך הוא 300
תבדוק איזה מקום ממוקם מי שעשה טוטאל 300
תבדוק מתוך כמה מתחרים
תוציא אחוזון מתוך זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית