הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט לחיטוב דל פחמימה

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
ארוחה מס 1:
חביתה מ2 ביצים + 250 גרם גבינה לבנה 9% שומן +מלפפון/עגבניה 1 + פרוסת גבינה צהובה 28%

ארוחה מספר 2:
1 סקופ חלבון + 50 גרם אגוזי מלך

ארוחה מספר 3:
סלט חזה עוף מרכיבים:
חסה עגולה, פלפל, עגבניה, בצל, כף חומץ, 2 כפות שמן זית, 200 גרם חזה עוף

ארוחה מספר 4:
קופסת טונה עם עגבינה/מלפפון ו2 פרוסות לחם אחיד פרוס קל

ערכים תזונתיים:
קלוריות: 2100
שומן: 116.38 גרם
פחמימות: 78.022 גרם
חלבון מה"חיי": 164.55 גרם

בקשר לפחמימות כרגע אני כמעט על 80 גרם הקטע שזה נוח להוריד את הלחם מארוחה מספר 4 כשארד במשקל ואז הפחמימה תרד ב27.181 גרם.
בקשר לחזה עוף יכול לקרות מצב של פעם בשבוע שבועיים שימאס לי מאותו חזה עוף או משהו בסגנון ואז אני ירצה משהו אחר לאכול במצב כזה אני מחליף אותו בהמבורגר מזרחי של זוגלובק לפי כמות קלוריות שווה בין השניים. הערכים הקלוריים שאני צריך זה כ2600 קלוריות.

מה דעתכם על התפריט? אשמח לעצות לשיפור :D

אתה במאזן שלילי מידיי מתחיל.
אתה צריך טופ הפרש בין נייטרלי לשלילי כ250-300 ק על מנת לא לאבד הרבה שריר

ארוחה מס 1:
חביתה מ2 ביצים + 250 גרם גבינה לבנה 9% שומן +מלפפון/עגבניה 1 + פרוסת גבינה צהובה 28%

ארוחה מספר 2:

ארוחה מספר 3:
סלט חזה עוף מרכיבים:

ארוחה מספר 4:

ערכים תזונתיים:

בקשר לפחמימות כרגע אני כמעט על 80 גרם הקטע שזה נוח להוריד את הלחם מארוחה מספר 4 כשארד במשקל ואז הפחמימה תרד ב27.181 גרם.
בקשר לחזה עוף יכול לקרות מצב של פעם בשבוע שבועיים שימאס לי מאותו חזה עוף או משהו בסגנון ואז אני ירצה משהו אחר לאכול במצב כזה אני מחליף אותו בהמבורגר מזרחי של זוגלובק לפי כמות קלוריות שווה בין השניים. הערכים הקלוריים שאני צריך זה כ2600 קלוריות.

אחי לא מומלץ על שומן גבוה בתפריט . כדי להתחטב צריך לשמור שומן במינימום ואם אתה בתחילת חיטוב תהיה על כמה שיותר פחמימה ותוריד לאט לאט

כדי להתחטב צריך לשמור שומן במינימום
אז זהו שלא, ואל תטעה אנשים סתם
לא ראיתי את הסרטון של דני ששמת, אבל אם מישהו עם גוף ממש טוב אומר משהו זה לא הופך את זה לנכון.
ארוחה מס 1:

ארוחה מספר 2:

ארוחה מספר 3:
סלט חזה עוף מרכיבים:

ארוחה מספר 4:

ערכים תזונתיים:

מבחינת הערכים סה"כ נראה בסדר חוץ מזה שזה לא ממש דל פחמימה. אגב למה דל פחמימה ולא להתחיל מחיטוב "רגיל"?

• פותח/ת השרשור
אתה במאזן שלילי מידיי מתחיל.
אתה צריך טופ הפרש בין נייטרלי לשלילי כ250-300 ק על מנת לא לאבד הרבה שריר
אני מתחזק יחסית ממש מהר ומסת שריר עולה בקצב סביר אנשים שרואים אותי מביא בכיף 142 דדליפט לא מאמינים שהייתי מביא 100 כי אני גם משמין ממש מהר אבל מצב שני אני כמעט ולא מעבד בכלל מסת שריר לפי התחושה והנראות (מה גם שכמעט תמיד המשקלים שלי עולים בחיטוב טיפה מדי פעם וגם אז לא כולם)
אחי לא מומלץ על שומן גבוה בתפריט . כדי להתחטב צריך לשמור שומן במינימום ואם אתה בתחילת חיטוב תהיה על כמה שיותר פחמימה ותוריד לאט לאט

זה טעות שצריך לשמור שומן במינימום בחיטוב... לפני שאתה עולה לבמה אתה צריך להמעיט בנתרן ובפחמימה מכיוון שהם אוגרים נוזלים ואתה לא יכול לאכול 100% חלבון במשך תקופה ארוכה גוף בלי חומרים יקבל דלקת או משהו לא יודע מה...

לא ראיתי את הסרטון של דני ששמת, אבל אם מישהו עם גוף ממש טוב אומר משהו זה לא הופך את זה לנכון.

מבחינת הערכים סה"כ נראה בסדר חוץ מזה שזה לא ממש דל פחמימה. אגב למה דל פחמימה ולא להתחיל מחיטוב "רגיל"?
למה זה לא ממש דל פחמימה? בגלל הלחם? כמו שאמרתי זה ההתחלה מצפה לי חיטוב דיי ארוך והלחם זה הדבר הראשון שירד לי מהתפריט כשהערכים הקלוריים ירדו פשוט לא רציתי לאכול עוד חלבון ושומן אני מוסיף כאגוזי מלך ואני רגיל לאכול את המנה היומית של 60 גרם מהמסה לפני השינה ולהוסיף לזה עוד סתם יציק לי... למה דל פחמימה? חשבתי לנסות משהו חדש עברתי הרבה חיטובים אתה יכול לראות באחד האשכולות הישנים שלי הורדתי 24 קילו... למשל) ואז היה לי דיי בעיה לאכול רק חלבון ושומן כי הייתי חייל כרגע כשכבר אין לי בעיה אני רוצה לנסות את זה לפחות כדי "להראות לעצמי משמעת עצמית" כי יהיה לי טיפה קשה לפחות בהתחלה בלי האורז וכל זה... מה גם שחשבתי לקראת האמצע סוף חיטוב אולי לנסות קלן אבל אני עדיין לא סגור על זה....

למה זה לא ממש דל פחמימה? בגלל הלחם?
כי דל פחמימה זה נחשב עד 50 ממה שידוע לי
עברתי הרבה חיטובים אתה יכול לראות באחד האשכולות הישנים שלי הורדתי 24 קילו...
אז למה לא לעשות חיטוב בשיטה שעשית ועבדה לך במקום לנסות משהו חדש?
שתבין, אני לא נגד דל פחמימה או משהו, פשוט מעניין אותי.
.

• פותח/ת השרשור
כי דל פחמימה זה נחשב עד 50 ממה שידוע לי

אז למה לא לעשות חיטוב בשיטה שעשית ועבדה לך במקום לנסות משהו חדש?
שתבין, אני לא נגד דל פחמימה או משהו, פשוט מעניין אותי.
.
חשבתי לנסות משהו חדש שאולי יעבוד יותר טוב בנוסף אני רוצה לנסות את זה לפחות כדי "להראות לעצמי משמעת עצמית" כי יהיה לי טיפה קשה לפחות בהתחלה בלי האורז וכל זה... מה גם שחשבתי לקראת האמצע סוף חיטוב אולי לנסות קלן והבנתי שעדיף דל פחמימה אבל אני עדיין לא סגור על זה....

נ.ב. בהמשך זה יהפוך לבאמת דל פחמימה 47 חחח כשירד הלחם

תביא לי הוכחה שדל פחמימה מומלצת יותר ? ודל פחמימה עושים בסוף כדי לרדת בנוזלים ולא יותר אם הוא בסוף החיטוב ורוצה לרדת בנוזלים סבבה

תביא לי הוכחה שדל פחמימה מומלצת יותר ? ודל פחמימה עושים בסוף כדי לרדת בנוזלים ולא יותר אם הוא בסוף החיטוב ורוצה לרדת בנוזלים סבבה
איפה ראית אותי ממליץ על דל פחמימה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
הבידור הקבוע שלי.

תמיד כואב לי בלב כשליצן כל כך גדול משיג תוצאות בפיתוח גוף ואז כולם מקשיבים לו...

תמיד כואב לי בלב כשליצן כל כך גדול משיג תוצאות בפיתוח גוף ואז כולם מקשיבים לו...

אולי אם הוא משיג תוצאות כל כך טובות הוא מבין דבר או שניים?
אגיד לך מה אני לא בא להגן עליו ראיתי כמה סרטונים שלו ואכן הוא מדבר מלא שטויות אני פשוט מנסה להבין באמת ולא בציניות איך בן אדם כל כך חסר ידע או ליצן או כל דבר אחר מגיע לכאלה תוצאות? שאלה אמיתית לחלותין

אגיד לך מה אני לא בא להגן עליו ראיתי כמה סרטונים שלו ואכן הוא מדבר מלא שטויות אני פשוט מנסה להבין באמת ולא בציניות איך בן אדם כל כך חסר ידע או ליצן או כל דבר אחר מגיע לכאלה תוצאות? שאלה אמיתית לחלותין
כשאתה מוטציה על סטרואידים כל דבר יקדם אותך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שהוא מטומטם כמו בסרטונים אני מאמין שיש לו קצת יותר ידע מזה אבל א הוא לא נותן אותו לאף אחד אחר ב יש עניין גם של גנטיקה וחומרים

כשאתה מוטציה על סטרואידים כל דבר יקדם אותך.
אני מוכן להערב איתך שלא תגיע לתוצאה שלו גם על הסטרואידים הכי טובים בעולם ותזכה 3 פעמים מר יונברס ו 5 פעמים מר ישראל. טוב וכנרא הוא צדק פעם דיבר שפה מדברים שטויות אז כנראה שכן אין לי על מה להתווכח

אני מוכן להערב איתך שלא תגיע לתוצאה שלו גם על הסטרואידים הכי טובים בעולם ותזכה 3 פעמים מר יונברס ו 5 פעמים מר ישראל
תקרא את כל מה שציטטת חבר... אתה מתייחס לחצי. אם הייתי מוטציה גנטית ככל הנראה הייתי יכול להיות בודיבילדר מוצלח.

מישהו יכול להסביר לי למה הוא לא טורח לפחות לסדר טיפה את המיטה או לשנות את זוית הצילום?
שהטרפז שלך בעובי של קיר בטון, מראה המיטה איננו הדבר הרלוונטי. 😃

אני מוכן להערב איתך שלא תגיע לתוצאה שלו גם על הסטרואידים הכי טובים בעולם ותזכה 3 פעמים מר יונברס ו 5 פעמים מר ישראל. טוב וכנרא הוא צדק פעם דיבר שפה מדברים שטויות אז כנראה שכן אין לי על מה להתווכח
תקשיב, אם אתה מביא כאן טענה מסויימת (כמו למשל "צריך להוריד שומן למינימום בחיטוב") תדאג לספק מקור כלשהו שמאשר שזה נכון, כמו מאמר, מחקר וכדומה. בנאדם שנראה טוב ו"כנראה הוא מבין על מה הוא מדבר" שאומר את מה שאתה טוען זה לא נקרא "מקור שמאשר שזה נכון", זה נקרא ברו-סיינס (או במילים אחרות "עחי עזוב מחקרים, מדע וזה, תקשיב לי יש לי יד ענקית אני יודע מה אני אומר"), וכאן בפורום לא מעודדים ברו-סיינס.
אם אתה חושב שמדברים כאן שטויות אף אחד לא מחזיק אותך בכוח.

Back
למעלה תחתית