הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב דל פחמימה

אחי לא מומלץ על שומן גבוה בתפריט . כדי להתחטב צריך לשמור שומן במינימום ואם אתה בתחילת חיטוב תהיה על כמה שיותר פחמימה ותוריד לאט לאט
בחיטוב ככל שהפחמימה יורדת - כך השומן עולה.
אין כאן עניין של אינסולין גבוה שיגרום להשמנה עם כמויות גבוהות של שומן.. אתה בגירעון קלורי.
ואם אתה טוען שלא מומלץ, תספק רפרנסים נורמלים.

תביא לי הוכחה שדל פחמימה מומלצת יותר ?
אף אחד לא טען את זה.

אני מוכן להערב איתך שלא תגיע לתוצאה שלו גם על הסטרואידים הכי טובים בעולם ותזכה 3 פעמים מר יונברס ו 5 פעמים מר ישראל. טוב וכנרא הוא צדק פעם דיבר שפה מדברים שטויות אז כנראה שכן אין לי על מה להתווכח
טענה מיותרת.

בחיטוב ככל שהפחמימה יורדת - כך השומן עולה.
אין כאן עניין של אינסולין גבוה שיגרום להשמנה עם כמויות גבוהות של שומן.. אתה בגירעון קלורי.
ואם אתה טוען שלא מומלץ, תספק רפרנסים נורמלים.

אף אחד לא טען את זה.

טענה מיותרת.
החלבון עולה ולא השומן. לא צריך להעלות עד 115 גרם שומן כי הגוף צורך חלבון יותר כאנרגיה יותר משומן תתקן אותי אם אני טועה החלבון והפחמימה הגוף הכי משתמש בהם אחרי זה השומן אז אפשרי להעלות את החלבון במקום השומן . וראיתי פה בפורום ישר ממלצים למי שמתחי בחיטוב ומפרסמים תפריט תפחית פחמימה. אני לא טוען שלא מומלץ .מומלץ אבל בחודשים האחרונים בחיטוב לא מתחילת החיטוב . הרי דל פחמימה נועדה למי שרוצה להוריד נוזלים ולהיראות יבש ולא להמשיך בה כול החיטוב

• פותח/ת השרשור
החלבון עולה ולא השומן. לא צריך להעלות עד 115 גרם שומן כי הגוף צורך חלבון יותר כאנרגיה יותר משומן תתקן אותי אם אני טועה החלבון והפחמימה הגוף הכי משתמש בהם אחרי זה השומן אז אפשרי להעלות את החלבון במקום השומן . וראיתי פה בפורום ישר ממלצים למי שמתחי בחיטוב ומפרסמים תפריט תפחית פחמימה. אני לא טוען שלא מומלץ .מומלץ אבל בחודשים האחרונים בחיטוב לא מתחילת החיטוב . הרי דל פחמימה נועדה למי שרוצה להוריד נוזלים ולהיראות יבש ולא להמשיך בה כול החיטוב
למה לא? אפשרי לעשות מההתחלה בעיה שלי שאני רוצה לסבול ולא לאכול נגיד לחם אף אחד לא אמר לי לעשות את זה... אני בחרתי.... אתה לא יכול לתת לי לאכול נניח 400 גרם חלבון כשהמשקל גוף שלי 75 זה לא בריא יכול להיווצר דלקות (לפי מה שקראתי פעם תקנו אותי עם אני טועה)

תקשיב, אם אתה מביא כאן טענה מסויימת (כמו למשל "צריך להוריד שומן למינימום בחיטוב") תדאג לספק מקור כלשהו שמאשר שזה נכון, כמו מאמר, מחקר וכדומה. בנאדם שנראה טוב ו"כנראה הוא מבין על מה הוא מדבר" שאומר את מה שאתה טוען זה לא נקרא "מקור שמאשר שזה נכון", זה נקרא ברו-סיינס (או במילים אחרות "עחי עזוב מחקרים, מדע וזה, תקשיב לי יש לי יד ענקית אני יודע מה אני אומר"), וכאן בפורום לא מעודדים ברו-סיינס.
אם אתה חושב שמדברים כאן שטויות אף אחד לא מחזיק אותך בכוח.
אני יודיע שלא מעודדים . New Weight-Loss Study: High-Carb Diet Beats High-Fat
והנה מאמר
למה לא? אפשרי לעשות מההתחלה בעיה שלי שאני רוצה לסבול ולא לאכול נגיד לחם אף אחד לא אמר לי לעשות את זה... אני בחרתי.... אתה לא יכול לתת לי לאכול נניח 400 גרם חלבון כשהמשקל גוף שלי 75 זה לא בריא יכול להיווצר דלקות (לפי מה שקראתי פעם תקנו אותי עם אני טועה)
אני לא אומר לך לאכול 400 גרם אבל אתה יכול להעלות עד 2.5 בחיטוב

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אז זהו שלא, ואל תטעה אנשים סתם
לא ראיתי את הסרטון של דני ששמת, אבל אם מישהו עם גוף ממש טוב אומר משהו זה לא הופך את זה לנכון.

מבחינת הערכים סה"כ נראה בסדר חוץ מזה שזה לא ממש דל פחמימה. אגב למה דל פחמימה ולא להתחיל מחיטוב "רגיל"?
בסוף החלטתי לעבור למה שעובד כמו שאמרת אני סתם מרגיש חלש באימונים ובכללי ככה למרות שזה עובד וזה מרגיש קלן אפשר להשתמש גם על פחמימה יותר גבוהה? עם כן על כמה?

לגבי קלן אין לי מושג ותשאל עליו בפורום סטרואידים ותרופות לא בפורום מתחילים

Back
למעלה תחתית