הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיית נדנודי שינה

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
מישהו מכיר איזה תוסף שאמור למנוע בעיה זאת ?
בזמן האחרון זה מתחיל לקרות לי , ממש ממש מעצבן ויוצא שאני ישן בגלל זה כמה שעות ספורות בלילה וקם לעבודה וחוזר חלילה .
אבל משהו לא רצחני בבקשה !
תודה מראש .

בארץ זה עם מרשם.
באינטרנט אין גבולות..
תקנה 3 גרם של אופטימום/now .
למה לקפוץ ישר לחומרים, זה לפעמים יכול להיות מיותר

פותח האשכול נסה לשמור על שגרה..לך לישון בשעה מסוימת ותקום בשעה מסוימת רוב השבוע, כשאתה הולך לישון אל תחשוב על הדאגות שלך בחיים זה יכול להוביל אותך לשעתיים של שכיבה במיטה ומחשבה על דברים מסוימים, פשוט תנסה להיזכר במשהו שקרה לך בעבר.
בדרך כלל אתה תירדם
בכל מקרה אבץ ומגנזיום יכולים לעזור להרפיית שרירים + אל תצרוך כל חומר מעורר אחרי השעה 6 בערב בערך
תדאג שהפעילות גופנית שאתה עושה תיהיה שעתיים ויותר לפני זמן השינה

מניסיון אישי, גם אני רציתי להזמין מלטונין כי לא נרדמתי, הייתי נשכב במיטה ועסוק בדאגות שלי במקום לישון
במקרה שלך אתה טוען שאתה מתעורר? אם אתה מתעורר מתוך שינה תקפיד מאוד שהפעילות הגופנית לא תיהיה בסמוך לשינה + ממריצים למינהם לברר מה זמן מחצית החיים שלהם ולדאוג שהרמה שלהם בדם בשעת השינה שלך תיהיה נמוכה. קיצור, אם זה קפאין עדיף שלא תקח אחרי 6-8 בערב אם אתה הולך לישון בשעה ממוצעת

אם כל זה לא עוזר, הייתי שוקל לקנות מלטונין באמת

למה לקפוץ ישר לחומרים, זה לפעמים יכול להיות מיותר

פותח האשכול נסה לשמור על שגרה..לך לישון בשעה מסוימת ותקום בשעה מסוימת רוב השבוע, כשאתה הולך לישון אל תחשוב על הדאגות שלך בחיים זה יכול להוביל אותך לשעתיים של שכיבה במיטה ומחשבה על דברים מסוימים, פשוט תנסה להיזכר במשהו שקרה לך בעבר.
בדרך כלל אתה תירדם
בכל מקרה אבץ ומגנזיום יכולים לעזור להרפיית שרירים + אל תצרוך כל חומר מעורר אחרי השעה 6 בערב בערך
תדאג שהפעילות גופנית שאתה עושה תיהיה שעתיים ויותר לפני זמן השינה

מניסיון אישי, גם אני רציתי להזמין מלטונין כי לא נרדמתי, הייתי נשכב במיטה ועסוק בדאגות שלי במקום לישון
במקרה שלך אתה טוען שאתה מתעורר? אם אתה מתעורר מתוך שינה תקפיד מאוד שהפעילות הגופנית לא תיהיה בסמוך לשינה + ממריצים למינהם לברר מה זמן מחצית החיים שלהם ולדאוג שהרמה שלהם בדם בשעת השינה שלך תיהיה נמוכה. קיצור, אם זה קפאין עדיף שלא תקח אחרי 6-8 בערב אם אתה הולך לישון בשעה ממוצעת

אם כל זה לא עוזר, הייתי שוקל לקנות מלטונין באמת
אתה בברור לא מבין איך מלטונין עובד.

אתה בברור לא מבין איך מלטונין עובד.
אני יודע איך הוא עובד.
ואני יודע כמה הוא יעיל
אבל בראבק, ברוב המקרים נדודי שינה זה דבר פסיכולוגי ולא משהו שדורש טיפול
מלטונין זה אחלה ועל אמת עוזר והיה לי אפילו מרשם לקפסולה עם מלטונין בשחרור מושהה וזה ממש עוזר אבל לא כולם צריכים את זה וחבל על הכסף

אני יודע איך הוא עובד.
ואני יודע כמה הוא יעיל
אבל בראבק, ברוב המקרים נדודי שינה זה דבר פסיכולוגי ולא משהו שדורש טיפול
מלטונין זה אחלה ועל אמת עוזר והיה לי אפילו מרשם לקפסולה עם מלטונין בשחרור מושהה וזה ממש עוזר אבל לא כולם צריכים את זה וחבל על הכסף
חבל על הכסף? זה זול מאוד.

טוב, תדפוק את הראש הקיר במקום ללכת לישון בראש שקט.
עזוב נו, אתה לא רציני
בן אדם אומר שיש לו נדודי שינה משהו שיכול לקרות מדברים קטנים כמו שתיית כוס קפה בערב או רעש מהסביבה אפילו
העיקר מלטונין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית