עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים1מלטונין! 😍
מלטונין! 😍
תזמין מחולאני ממש שוקל את זה עכשיו ... זה במרשם שאפשר לקנות את זה ככה ?
בארץ זה עם מרשם.אני ממש שוקל את זה עכשיו ... זה במרשם שאפשר לקנות את זה ככה ?
למה לקפוץ ישר לחומרים, זה לפעמים יכול להיות מיותרבארץ זה עם מרשם.
באינטרנט אין גבולות..
תקנה 3 גרם של אופטימום/now .
אתה בברור לא מבין איך מלטונין עובד.למה לקפוץ ישר לחומרים, זה לפעמים יכול להיות מיותר
פותח האשכול נסה לשמור על שגרה..לך לישון בשעה מסוימת ותקום בשעה מסוימת רוב השבוע, כשאתה הולך לישון אל תחשוב על הדאגות שלך בחיים זה יכול להוביל אותך לשעתיים של שכיבה במיטה ומחשבה על דברים מסוימים, פשוט תנסה להיזכר במשהו שקרה לך בעבר.
בדרך כלל אתה תירדם
בכל מקרה אבץ ומגנזיום יכולים לעזור להרפיית שרירים + אל תצרוך כל חומר מעורר אחרי השעה 6 בערב בערך
תדאג שהפעילות גופנית שאתה עושה תיהיה שעתיים ויותר לפני זמן השינה
מניסיון אישי, גם אני רציתי להזמין מלטונין כי לא נרדמתי, הייתי נשכב במיטה ועסוק בדאגות שלי במקום לישון
במקרה שלך אתה טוען שאתה מתעורר? אם אתה מתעורר מתוך שינה תקפיד מאוד שהפעילות הגופנית לא תיהיה בסמוך לשינה + ממריצים למינהם לברר מה זמן מחצית החיים שלהם ולדאוג שהרמה שלהם בדם בשעת השינה שלך תיהיה נמוכה. קיצור, אם זה קפאין עדיף שלא תקח אחרי 6-8 בערב אם אתה הולך לישון בשעה ממוצעת
אם כל זה לא עוזר, הייתי שוקל לקנות מלטונין באמת
אני יודע איך הוא עובד.אתה בברור לא מבין איך מלטונין עובד.
חבל על הכסף? זה זול מאוד.אני יודע איך הוא עובד.
ואני יודע כמה הוא יעיל
אבל בראבק, ברוב המקרים נדודי שינה זה דבר פסיכולוגי ולא משהו שדורש טיפול
מלטונין זה אחלה ועל אמת עוזר והיה לי אפילו מרשם לקפסולה עם מלטונין בשחרור מושהה וזה ממש עוזר אבל לא כולם צריכים את זה וחבל על הכסף
גם אם זה עולה 5 שקל, אם לא צריך את זה אין סיבה לקחתחבל על הכסף? זה זול מאוד.
טוב, תדפוק את הראש הקיר במקום ללכת לישון בראש שקט.גם אם זה עולה 5 שקל, אם לא צריך את זה אין סיבה לקחת
עזוב נו, אתה לא רציניטוב, תדפוק את הראש הקיר במקום ללכת לישון בראש שקט.
למה רק עכשיו שמתי לב לזהנדנודי