הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תובנות + תמונה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
מי שזוכר עשיתי לי הזמנה נחמדה מ BB שתספיק לי לכמה חודשים הקרובים + רציתי לנסות גם הרבה דברים חדשים ולא שיגרתיים.
בנתיים ניסיתי רק את החמאת בוטנים ללא קלוריות וזה הדבר בין המגעילים שטעמתי מיימי, לא מבין איך מוכרים דבר כזה כנראה שדברים ללא קלוריות באמת ממש מגעילים את כל השאר אני פוחד לפתוח לבנתיים.
אבל, מה שכן, ה PROTEIN CHIPS ממש טעים ואני בהחלט אזמין לי עוד בתור חטיף, יש בכל שקית כזו
חלבון: 15 גרם
פחמימות: 28 גרם
שומן: 5 גרם

טעמתי גם חטיף אחד של SUPREME בקופסה הכתומה נחמד מאוד.

תמונה:
19102009129.jpg

זה לא 0, יש את זה בארץ, בגלל שזה פחות מ5 קלוריות למנת הגשה, הם מורשים לכתוב על זה 0 קלוריות - זה טריק שיווקי, בארה"ב עובדים לפי SERVING SIZE, בארץ אצלנו מציינים את הקלוריות, נגיד בסירופ שוקולד לכל הבקבוק 40 קלוריות, בקטשופ לכל הבקבוק 20 קלוריות..

אחי אתה לא שוקל איזה 30 קילו על 1.70? איפה אמא שלך? למה אתה עושה את זה לעצמך? ולמה אתה אוכל דברים שהם פחות מ 700 קלוריות ל100 גרם אתה לא יודע שזה לא בריא.

למה כל זה

למה קניתה כלכך הרבה protein chips ההייתה משקיע את זה על דברים יותר איכותיים ולא על סתם חטיפים.....
ולמה קנית שקית קטנה כזאת של הסופר פאמפ 250 למה זה יעזור לך לאימון אחד?

אחי אתה לא שוקל איזה 30 קילו על 1.70? איפה אמא שלך? למה אתה עושה את זה לעצמך? ולמה אתה אוכל דברים שהם פחות מ 700 קלוריות ל100 גרם אתה לא יודע שזה לא בריא.

אחי אני הייתי שוקל פעם 42 קילו על 1.75 עכשיו אני שוקל 68 על 1.79 שזה הרבה יותר סביר
הייתי רוצה לעלות עוד איזה 10 קילו 15 קילו 20 קילו אבל במסת שריר נקייה

לגבי החזרה לארץ..

מי שזוכר עשיתי לי הזמנה נחמדה מ BB שתספיק לי לכמה חודשים הקרובים + רציתי לנסות גם הרבה דברים חדשים ולא שיגרתיים.
בנתיים ניסיתי רק את החמאת בוטנים ללא קלוריות וזה הדבר בין המגעילים שטעמתי מיימי, לא מבין איך מוכרים דבר כזה כנראה שדברים ללא קלוריות באמת ממש מגעילים את כל השאר אני פוחד לפתוח לבנתיים.
אבל, מה שכן, ה PROTEIN CHIPS ממש טעים ואני בהחלט אזמין לי עוד בתור חטיף, יש בכל שקית כזו
חלבון: 15 גרם
פחמימות: 28 גרם
שומן: 5 גרם

טעמתי גם חטיף אחד של SUPREME בקופסה הכתומה נחמד מאוד.

תמונה:
19102009129.jpg

תגיד לא עשו לך בעיות עם הכל שחזרתה לארץ(מכס,וכדומה...)?איך הבאתה איתך את כל זה....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית