עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רואה איך בנאדם יתקדם בצורה רציפה חצי שנה ב SS.חלק יכולים אפילו חצי שנה ויותר
לא חייב רציפה. אבל בין לבין אם תעשה 2-3 ריסטים, תהפוך את התוכנית להתקדמות דו שבועית (אימון התאוששות באמצע שבוע) ותגביל את ההתקדמות בסקוואט/דד ל2.5 אז פתאום אתה יכול למשוך את זה הרבה יותר זמן. אני לא אומר שמישהו יתקדם חצי שנה עם הוספה של 15 קילו סקוואט בשבוע.לא רואה איך בנאדם יתקדם בצורה רציפה חצי שנה ב SS.
אני לא מכיר אותך. זה תלוי בהרבה פקטורים שציינתי מעל. אם אתה לא עומד בהם אז אולי תצטרך לעשות ריסט אחרי שבוע גם.ובלי ריסטים חודשיים שלוש ?
אם ככה זה יותר הגיוני ואפילו מומלץ לדעתי למשוך כמה שאפשר את התכנית.לא חייב רציפה. אבל בין לבין אם תעשה 2-3 ריסטים, תהפוך את התוכנית להתקדמות דו שבועית (אימון התאוששות באמצע שבוע) ותגביל את ההתקדמות בסקוואט/דד ל2.5 אז פתאום אתה יכול למשוך את זה הרבה יותר זמן. אני לא אומר שמישהו יתקדם חצי שנה עם הוספה של 15 קילו סקוואט בשבוע.
אף אחד לא יכול להגיד לך. קודם כל תקפיד על הדברים שטנק ציין (תזונה, שינה טכניקה). חוץ מזה יש את עניין הגנטיקה. יש כאלה שמגיעים למשל לסקוואט 140 ב SS ויש כאלה שמגיעים ל 180+ובלי ריסטים חודשיים שלוש ?
ויש גם כאלה שמגיעים לסקוואט 100 וגם כאלה שמגיעים לסקוואט 80. רק רציתי לציין את זה שפותח האשכול לא יחשוב ש140 סקוואט זה משקל לגיטימי לכל אחד לסיום SS 😃אם ככה זה יותר הגיוני ואפילו מומלץ לדעתי למשוך כמה שאפשר את התכנית.
אף אחד לא יכול להגיד לך. קודם כל תקפיד על הדברים שטנק ציין (תזונה, שינה טכניקה). חוץ מזה יש את עניין הגנטיקה. יש כאלה שמגיעים למשל לסקוואט 140 ב SS ויש כאלה שמגיעים ל 180+
אם הוא שומר על תזונה, שינה וטכניקה אני לא רואה סיבה שהוא יתקע ב 80-100ויש גם כאלה שמגיעים לסקוואט 100 וגם כאלה שמגיעים לסקוואט 80.
אני לא רוצה שיחשוב ש 80 סקוואט זה משקל לגיטימי לסיום SSרק רציתי לציין את זה שפותח האשכול לא יחשוב ש140 סקוואט זה משקל לגיטימי לכל אחד לסיום SS 😃
אולי 80 זה לא משקל לגיטימי, אבל 100 זה כבר משקל כן לגיטימי במיוחד אם מדובר בתלמיד תיכון עם מבנה אקטומורפי במשקל 50-60 קילואני לא רוצה שיחשוב ש 80 סקוואט זה משקל לגיטימי לסיום SS
לא מסכים. וגם משקל גוף 50-60 זה לא משקל גוף לגיטימי לסיום SS, אלא אם מדובר במישהו נמוך במיוחד.אולי 80 זה לא משקל לגיטימי, אבל 100 זה כבר משקל כן לגיטימי במיוחד אם מדובר בתלמיד תיכון עם מבנה אקטומורפי במשקל 50-60 קילו
נכון. בעולם אידיאלי כל אחד שיתחיל SS על 50 קילו יסיים תוך חצי שנה על 80 עם 140 סקוואט. רק חבל שבעולם האמיתי זה לא עובד...לא מסכים. וגם משקל גוף 50-60 זה לא משקל גוף לגיטימי לסיום SS, אלא אם מדובר במישהו נמוך במיוחד.
לא דיברתי על עליה של 30 קילו בחצי שנה. אבל כן, לסיים SS על מ.ג של 50 קילו זה אומר שלא באמת עשית את התכנית, אלא אם אתה בגובה של איזה 1.40נכון. בעולם אידיאלי כל אחד שיתחיל SS על 50 קילו יסיים תוך חצי שנה על 80 עם 140 סקוואט. רק חבל שבעולם האמיתי זה לא עובד...