הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השוואה בין תוכניות למתאמן חוזר

nadavfarr

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
שלום לכולם, להלן 2 תוכניות האחת FBW והשנייה תוכנית ה SS, הייתי שמח לשמוע חוות דעת מה יהיה יעיל יותר לניצול 3 ימי אימון שבועיים בצורה המקסימלית

קבצים מצורפים

• 20151229_135925.jpg
    20151229_135925.jpg
    KB 96.7 · צפיות: 169
  • 20151230_141738.jpg
    20151230_141738.jpg
    KB 39.9 · צפיות: 167
אם תשמור על תזונה נכונה, תאכל הרבה, תישן כמו שצריך ותעבוד בטכניקה טובה תוכל למשוך אותה הרבה זמן. חלק יכולים אפילו חצי שנה ויותר. תלוי בך ובכמה זמן הגוף שלך ירגיש שהוא מסוגל להתקדם מאימון לאימון

לא רואה איך בנאדם יתקדם בצורה רציפה חצי שנה ב SS.
לא חייב רציפה. אבל בין לבין אם תעשה 2-3 ריסטים, תהפוך את התוכנית להתקדמות דו שבועית (אימון התאוששות באמצע שבוע) ותגביל את ההתקדמות בסקוואט/דד ל2.5 אז פתאום אתה יכול למשוך את זה הרבה יותר זמן. אני לא אומר שמישהו יתקדם חצי שנה עם הוספה של 15 קילו סקוואט בשבוע.

לא חייב רציפה. אבל בין לבין אם תעשה 2-3 ריסטים, תהפוך את התוכנית להתקדמות דו שבועית (אימון התאוששות באמצע שבוע) ותגביל את ההתקדמות בסקוואט/דד ל2.5 אז פתאום אתה יכול למשוך את זה הרבה יותר זמן. אני לא אומר שמישהו יתקדם חצי שנה עם הוספה של 15 קילו סקוואט בשבוע.
אם ככה זה יותר הגיוני ואפילו מומלץ לדעתי למשוך כמה שאפשר את התכנית.
ובלי ריסטים חודשיים שלוש ?
אף אחד לא יכול להגיד לך. קודם כל תקפיד על הדברים שטנק ציין (תזונה, שינה טכניקה). חוץ מזה יש את עניין הגנטיקה. יש כאלה שמגיעים למשל לסקוואט 140 ב SS ויש כאלה שמגיעים ל 180+

אם ככה זה יותר הגיוני ואפילו מומלץ לדעתי למשוך כמה שאפשר את התכנית.

אף אחד לא יכול להגיד לך. קודם כל תקפיד על הדברים שטנק ציין (תזונה, שינה טכניקה). חוץ מזה יש את עניין הגנטיקה. יש כאלה שמגיעים למשל לסקוואט 140 ב SS ויש כאלה שמגיעים ל 180+
ויש גם כאלה שמגיעים לסקוואט 100 וגם כאלה שמגיעים לסקוואט 80. רק רציתי לציין את זה שפותח האשכול לא יחשוב ש140 סקוואט זה משקל לגיטימי לכל אחד לסיום SS 😃

ויש גם כאלה שמגיעים לסקוואט 100 וגם כאלה שמגיעים לסקוואט 80.
אם הוא שומר על תזונה, שינה וטכניקה אני לא רואה סיבה שהוא יתקע ב 80-100
רק רציתי לציין את זה שפותח האשכול לא יחשוב ש140 סקוואט זה משקל לגיטימי לכל אחד לסיום SS 😃
אני לא רוצה שיחשוב ש 80 סקוואט זה משקל לגיטימי לסיום SS

אולי 80 זה לא משקל לגיטימי, אבל 100 זה כבר משקל כן לגיטימי במיוחד אם מדובר בתלמיד תיכון עם מבנה אקטומורפי במשקל 50-60 קילו
לא מסכים. וגם משקל גוף 50-60 זה לא משקל גוף לגיטימי לסיום SS, אלא אם מדובר במישהו נמוך במיוחד.

לא מסכים. וגם משקל גוף 50-60 זה לא משקל גוף לגיטימי לסיום SS, אלא אם מדובר במישהו נמוך במיוחד.
נכון. בעולם אידיאלי כל אחד שיתחיל SS על 50 קילו יסיים תוך חצי שנה על 80 עם 140 סקוואט. רק חבל שבעולם האמיתי זה לא עובד...

נכון. בעולם אידיאלי כל אחד שיתחיל SS על 50 קילו יסיים תוך חצי שנה על 80 עם 140 סקוואט. רק חבל שבעולם האמיתי זה לא עובד...
לא דיברתי על עליה של 30 קילו בחצי שנה. אבל כן, לסיים SS על מ.ג של 50 קילו זה אומר שלא באמת עשית את התכנית, אלא אם אתה בגובה של איזה 1.40

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית