הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הילד שרוצה לגדול

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/1/16
  • פותח/ת השרשור
עידו246 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הילד שרוצה לגדול״:

עדכון לוג: 29/03/16

אוקיי עליות כוח היה לא ממש טוב אבל עשיתי שניים הראשון היה בלי תנופה השני היה עם תנופה
מתח-4 סטים 5 חזרות 14 קילו היה קשה אבל הצלחתי,אימון הבא מעלה סוף סוף ל-16 קילו
דדליפט-ניסיתי 80 קילו,הצלחתי ל-5 אבל הגב התעגל אז הורדתי משקל ועשיתי 70 קילו 5 חזרות גב ישר אני מעלה עכשיו סרטון טכניקה
פרס-new PR עשיתי 42.5 קילו ל-5 חזרות 3 סטים,סט שלישי הגעתי לכשל אז עשיתי חזרה אחרונה עם תנופה מהרגליים
פרונט-לא בדקתי זמן אבל יש לי הרגשה שהחזקתי 20-25 שניות סט ראשון

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
גם אם אימון לא הולך טוב כל כך אין סיבה לא לעדכן, ככה לומדים להשתפר

• פותח/ת השרשור
גם אם אימון לא הולך טוב כל כך אין סיבה לא לעדכן, ככה לומדים להשתפר
האמת שהגב תחתון היה תפוס וכואב לי מהדדליפט אז לא עשיתי מקבילים עם משקל ולא עשיתי לג פרס ופיסטולים
והבנץ היה פשוט גרוע גם כי הייתי חלש וגם כי הספוטר היה טמבל וסט אחד אמרתי למישהו שיעזור לי להוציא את המוט ואז הוא גם המשיך איתי את החזרות ואמרתי לו שאני מצליח לבד והוא הלך אז פחדתי שיפול עלי סט שני הספוטר לא עזב את המוט וסט שלישי עשיתי בלי ספוטר והמוט נפל עלי ונתקעתי לאיזה חצי דקה עד שמישהו בא לעזור לי חחחח

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/04/16

אחרי טיול שנתי שפספסתי אימון,עליתי 2-3 קילו אבל אני אוריד את זה מהר.
עליות כוח-1 מדד אנג עם בעיטה,2 הראשון מדד אנג עם בעיה השני כמעט מדד אנג עם בעיטה
בנץ-סט ראשון 65 קילו 4 חזרות סט שני 62.5 קילו 5 חזרות סט שלישי 62.5 קילו 4 חזרות
מקבילים-3 סטים 24 קילו 8 חזרות היה קשה בטירוף אבל הצלחתי
לג פרס-סט אחרון 170 קילו 8 חזרות
גמישות-ממש קרוב להצליח שפגט בנים אני אתן פוש קטן על גמישות ונגיעה לזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/04/16

המכון היה סגור היום אז עשיתי אימון סטריט
עליות כוח על מתח רגיל לא הלך טוב כי המתח שם גרוע אז הצלחתי רק אחת
מתח משקל גוף-new PR סט ראשון 12 חזרות(סוף חזרה 11 הייתה בעיטה קטנה) סט שני 8 חזרות סט שלישי 7
שאר האימון היה במתכונת של סטריט
פרונט-היום גיליתי שאני לא עושה אדבנס נכון ואני צריך ליישר עוד,החזקתי 25 שניות. אני מעכשיו מתחיל ליישר עוד את הרגליים למצב של אדבנס

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/04/16

אימון מצויין!
עליות כוח-4 עליות כוח(האחרונה הייתה יד יד,העליייה הראשונה הייתה מדד אנג עם תנופה קלה ובעיטה וכל השאר לא היו מדד אנג אבל היו כמעט ישרות עם בעיטה בכל החזרות)
בנץ-סט ראשון 62.5 קילו 5 חזרות היה קליל אז העלתי ל-65 קילו סט שני 5 חזרות סט שלישי גם 65 קילו 5 חזרות+חזרה שישית עם עזרה מהספוטר
מקבילים-3 סטים 8 חזרות 26 קילו new PR
פיסטול סקוואט-2 סטים 5 חזרות כל רגל עם 5 קילו ירידה ass to grass
לג פרס-סט אחרון 175 קילו 8 חזרות הייתי מת אחרי זה
גמישות-כמעט שפגט בנים בערך 10 סנטימטרים מהרצפה אני ממש קרוב להצליח

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/04/16

עליות כוח-3 חזרות קצת פחות תנופה מפעם שעברה אבל פחות חזרה
מתח-3 סטים 5 חזרות עם 16 קילו סט רביעי 4 חזרות עם 16 קילו
דדליפט-סט אחרון 77.5 קילו 5 חזרות
פרס-גרוע בטירוף,3 סטים 3 חזרות 47.5 קילו
שכיבות שמיכה בעמידת ידיים-גרוע הייתה בעיה בטכניקה
פרונט-עשיתי אדבנס לכמה שניות אני לא יודע אם זה נחשב אדבנס אני אצלם ואבדוק

אימון גרוע

קרא את שאר עדכון הלוג...

חשבת אולי לנסות איזה תבנית אחרת?
משהו בסגנון של:
עבודה על תרגיל סטריט מרכזי (נניח עמידת ידיים או עליות כוח) 15-20 דקות
ואז עבודת כוח שתכלול משהו כמו SS עם משהו שלא יפגע, או יפגע פחות מהסטריט (ביום של עמידת ידיים תלחץ חזה, ביום של עליות כוח תלחץ כתפיים).
ולבסוף עבודה על תרגיל סטריט נוסף (נגיד לברים או פיסטול).

השילוב של כוח וסטריט יכול מאוד להפריע להתקדמות, אל תלחץ אם אתה מתקדם לאט.. הכי חשוב שאתה מתמיד.

• פותח/ת השרשור
חשבת אולי לנסות איזה תבנית אחרת?
משהו בסגנון של:
עבודה על תרגיל סטריט מרכזי (נניח עמידת ידיים או עליות כוח) 15-20 דקות
ואז עבודת כוח שתכלול משהו כמו SS עם משהו שלא יפגע, או יפגע פחות מהסטריט (ביום של עמידת ידיים תלחץ חזה, ביום של עליות כוח תלחץ כתפיים).
ולבסוף עבודה על תרגיל סטריט נוסף (נגיד לברים או פיסטול).

השילוב של כוח וסטריט יכול מאוד להפריע להתקדמות, אל תלחץ אם אתה מתקדם לאט.. הכי חשוב שאתה מתמיד.
אני חושב להתחיל SS בשילוב עם הסטריט,העניין הוא שכל תרגיל בסטריט הוא שונה בצורת העבודה וכדי להצליח אותו צריך להשקיע הרבה עליו.
כשאני אסיים את החיטוב המזדיין הזה חחח ואעבור למסה אני אתחיל כנראה SS בשילוב עם סטריט
הבעיה היא שסטריט ולפטינג זה שילוב קשה כי כדי להצליח בסטריט צריך להתאמן רק בסטריט או לשלב את זה עם פארקור\פריראן... ופחות נוח לשלב את זה עם סטריט ובילדינג אז חלק מזה קשה

תתמקד בלהתחזק, תהיה לזה השפעה גדולה על הרבה מהדברים האחרים (האנדסטנד פושאפש, מאסל אפס, פלאנץ').
זה נכון שתצטרך לעבוד על זה גם הרבה בנפרד, ככה זה בכל ספורט, אבל להתחזק באופן כללי יעזור לך המון.

בכל מקרה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תתמקד בלהתחזק, תהיה לזה השפעה גדולה על הרבה מהדברים האחרים (האנדסטנד פושאפש, מאסל אפס, פלאנץ').
זה נכון שתצטרך לעבוד על זה גם הרבה בנפרד, ככה זה בכל ספורט, אבל להתחזק באופן כללי יעזור לך המון.

בכל מקרה, בהצלחה!
תודה,אתה גם מתאמן סטריט?
ואתה חושב שפרס עובד באותו עיקרון כמו שכיבות שמיכה בעמידת ידיים?

אני לא מתמקד במשהו ספציפי, מנסה להיות All Around כזה. כרגע משלב הרבה סטרונגמן.

פרס ושכיבות סמיכה בעמידת ידיים לא 100% אותו דבר, אבל התחזקות באחד תעזור לאחר (תקף על שניהם).

אומנם יהיה לך יותר קל להתחזק בפרס, מאחר והמשקל משתנה ותלוי בך (מוט) ולא במשקל הגוף שלך, אבל כדאי לך לשלב את שניהם מאחר ושניהם תרגילים מאוד טכניים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתמקד במשהו ספציפי, מנסה להיות All Around כזה. כרגע משלב הרבה סטרונגמן.

פרס ושכיבות סמיכה בעמידת ידיים לא 100% אותו דבר, אבל התחזקות באחד תעזור לאחר (תקף על שניהם).

אומנם יהיה לך יותר קל להתחזק בפרס, מאחר והמשקל משתנה ותלוי בך (מוט) ולא במשקל הגוף שלך, אבל כדאי לך לשלב את שניהם מאחר ושניהם תרגילים מאוד טכניים.
כן,זו הבעיה אחי שקשה לשלב

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/04/16

משקל גוף(בוקר)-62 קיו
עליות כוח-5 עליות כוח:crazy:(החמישית הייתה יד יד)
בנץ-סט ראשון 3 חזרות 65 קילו(כשל) סט שני 4 חזרות 62.5 קילו סט שלישי התעצבנתי שהולך גרוע והצלחתי מהעצבים 5 חזרות 62.5 קילו+2 חזרות עם עזרה
מקבילים עם משקל-3 סטים 8 חזרות 26 קילו היה בינוני אימון הבא מעלה ל-28 קילו,מתקרב למטרה של 30 קילו:drOfzb0GcH:
לג פרס-סט אחרון 180 קילו 6 חזרות (היום בדקתי והבנתי שהפלטה של הלג פרס היא 30 קילו וחשבתי שהיא עשרים אז היום עשיתי יותר משקל 180 קילו
פיסטול-2 סטים כל רגל 5 חזרות עם 6.25 קילו
פרונט סקוואט-ניסיתי לעשות היום ויש לי בעיה עם השורש כף יד...
סקוואט רגיל-ניסיתי פעם ראשונה אחרי חצי שנה שלא נגעתי בזה ועשיתי סוג של לואו באר,אני צריך ללמוד את הטכניקה שוב ועשיתי 60 קילו 5 חזרות ואז ניסיתי 70 קילו הצלחתי 2 חזרות

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/04/16

עליות כוח-4 חזרות 2 העליות הראשונות היו ממש מתפרצות.
מתח-סט ראשון 16 קילו 5 חזרות סט שני ושלישי 16 קילו 4 חזרות
דדליפט-80 קילו 3 סטים 5 חזרות
פרס-לא יודע למה אני יורד הרבה בפרס,סט ראשון 4 חזרות 45 קילו סט שני 5 חזרות 42.5 קילו סט שלישי 4 חזרות 42.5 קילו
שכיבות שמיכה בעמידת ידיים-סט ראשון התחרבש בגלל טכניקה סט שני 5 חזרות סט שלישי 4 חזרות
פרונט-אני חושב שהפעם זה היה כבר אדבנס אבל הגב שלי נופל למטה כזה החזקתי רק 10 שניות במצב הזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/04/16

אוקיי היום ואתמול אכלתי כמו סוס פחמימות,שומן,סוכר,שוקולד וחלבון.
רציתי לתת היום PR בבנץ וזה מה שעשיתי למרות שמאתמול עליתי 2.5-3 קילו כמובןנ שחלק נוזלים אבל עדיין טחנתי בטירוף רק בשביל לעשות את הבנץ.
אז עליות כוח לא ציפיתי למשהו ועשיתי רק 2 הייתי יכול 3 אבל רציתי לשמור כוח לבנץ
בנץ-עבדתי בפרמידה עולה 5 סטים(כל הסטים חוץ מסט 5 היו 5 חזרות),30*5, 40*5, 50*5, 60*5, 70*4
new PR הצלחתי 4 חזרות עם 70 קילו+חזרה חמישית עם קצת עזרה מהספוטר!!!!!!!!

ואז ניסיתי 80 קילו ולא הצלחתי חזרה אחת אפילו,אני שמח מה-70 קילו בטירוף!!!!!!!!!!!!!
מקבילים-2 סטים ראשונים 26 קילו סט שלישי 28 קילו 6 חזרות
לג פרס-סט אחרון 185 קילו 6 חזרות
סקוואט-אני מתרגל טכניקה,עשיתי סט ראשון 50 קילו 6 חזרות סט שני 55 קילו 5 חזרות סט שלישי-חמישי 60 קילו 5 חזרות,לא צילמתי טכניקה נצלם אימון הבא.
גמישות-כמעט שפגט מלא נשאר ממש קצת לרדת
סה"כ אימון טוב מאוד מבחינת בנץ,השאר היה סבבה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/04/16

עליות כוח-4 עליות(כשהעליה השלישית התחילה ממצב של יישור מרפקים)
מתח עם משקל-4 סטים 5 חזרות 16 קילו היו מידי פעם בעיטות,אימון הבא נעלה משקל ונעבוד כנראה עם בעיטות
דדליפט-3 סטים 5 חזרות 82.5 קילו(מעלה עכשיו סרטון טכניקה כדי להיות סגור עליה)
פרס-סט ראשון וסט שני 5 חזרות 42.5 קילו סט שלישי 45 קילו 5 חזרות
פרונט-עדיין לא מצליח אבנס כמו שצריך
הרמות לפרונט-הייתה עלייה אחת בסט השני שהייתי עוד שנייה מגיע לפרונט ישר
שכיבות שמיכה בעמידת ידיים-היה גרוע,וגם הייתה בעיה אז לא רושם בשביל לא לבלבל אותי

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/04/16

עליות כוח-5
בנץ-סט ראשון 65 קילו 5 חזרות סט שני 65 קילו 4 חזרות וסט שלישי 62.5 קילו 5 חזרות
מקבילים-סט ראשון 28 קילו 8 חזרות סט שני 28 קילו 6 חזרות סט שלישי 26 קילו 8 חזרות
לג פרס-סט אחרון 190 קילו 8 חזרות
סקוואט-65 קילו סט אחרון 5 חזרות(עובד על טכניקה,אעלה סרטון בקרוב)

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/04/16

עליות כוח-PR חדש! 6 עליות כוח(החמישית הייתה יד יד אבל ממש מהירה והשישית יד יד שנתקעתי על יד אחת)
מתח עם משקל-סט ראשון 18 קילו 5 חזרות סט שני 18 קילו 3 חזרות סט שלישי 16 קילו 3-4 חזרות
דדליפט-3 סטים 5 חזרות 85 קילו(הגבהה יותר גבוהה כי מישהו אמר לי להגביה עוד את המוט)
פרס-3 סטים 5 חזרות 45 קילו
פרוננט-החזקתי אדבנס 6 שניות אבל התחת נופל למטה צריך לעבוד על זה
קיצרתי את האימון פרונט ובטן כי מיהרתי אז וויתרתי על כמה תרגילים

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית