עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתרן=מלח (..?)העדיפות היא שככה אתה אוכל פחות נתרן ביום יום. שזה לא רע כי הרבה מוצרים מכילים נתרן וקל להגיע לכמויות גבוהות מדי של נתרן בתזונה, אז לפחות מהמלח שולחן תקבל פחות.
טוב אז מסתבר שטעיתי וזה לא נכון.העדיפות היא שככה אתה אוכל פחות נתרן ביום יום. שזה לא רע כי הרבה מוצרים מכילים נתרן וקל להגיע לכמויות גבוהות מדי של נתרן בתזונה, אז לפחות מהמלח שולחן תקבל פחות.
מוסיפים שם אשלגן אם אני לא טועה שיש לו טעם דומה למלח.נתרן=מלח (..?)
על כך אני כבר חשבתי, רציתי לדעת אם יש משהו מעבר.העדיפות היא שככה אתה אוכל פחות נתרן ביום יום. שזה לא רע כי הרבה מוצרים מכילים נתרן וקל להגיע לכמויות גבוהות מדי של נתרן בתזונה, אז לפחות מהמלח שולחן תקבל פחות.
תיזהר שלא נקרא ליוגב שידרוש שתגדיר מה זה לא בריא 😛או אולי אפילו שזה לא בריא
חסר לו. 😃תיזהר שלא נקרא ליוגב שידרוש שתגדיר מה זה לא בריא 😛
😡 אני שואל השאלה! אני אני מחפש עזרה.תן לעצמך bitch slap
דיון - מלח דל-נתרן
זאת התמכרות.. ממליץ לך להפסיק. אני לא מוסיף מלח לכלום למעט הסלט.אני קניתי מלח ים אטלנטי שהוא מעושר ביוד ודל נתרן בצבע אפרפר.
הבנתי שהוא בריא יותר תורם לחילוף החומרים כי היוד משפיע על פעילות בלוטת התריס ומכיל פחות נתרן כמובן ככה שברמה העיקרונית אמור לא להשפיע כל כך על עצירת נוזלים , אני מכורה למלח ממליחה הכל (גבינה לבנה/קוטג׳/טבעול) כלום לא מלוח לי והמלח הזול ועם כמויות גדולות של נתרן לי אישית יותר טעים ומלוח , אבל מנסה לשנות את ההרגל הזה כי אני צוברת ככה המון המון נוזלים וכמובן מזיקה לכליות (עודף נתרן עלול לגרום לאבנים בכליות אם לא שוטפים את זה היטב עם המון מים)
ולכל הממורמרים, תאכלו תמרים.אם לא טוב לך, יום טוב לך!
מלח זה תרכובת של מתכת ואל מתכת. במקרה של מלח שולחן - זה נתרן וכלור.טוב אז מסתבר שטעיתי וזה לא נכון.
"1 גרם מלח שווה לכ- 400 מ"ג נתרן."
מעניין מה שאר הרכיבים?
או, מישהו יודע פה טיפה כימיה.מלח זה תרכובת של מתכת ואל מתכת. במקרה של מלח שולחן - זה נתרן וכלור.
לא יכלתי לקרוא את המשפט הזה ולא להגיב מתי,נתרן זה לא מלח, נתרן זה מרכיב אחד בתוך המלח.
נו? ולמה התכוונתי?כשאומרים מלח, מתכוונים בד"כ למלח שולחן שמכיל ברובו נתרן.