עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חייב להסכים. בתאוריה לפי נוסחה כזו או אחרת יכול להיות הרבה דברים, במציאות צריך להרים את המשקל כדי להגיד שיש לי את זה.אי אפשר להעריך כאלו דברים. עד שלא יעשה אין לו כלום
110בקשר ל5X5 זה יפה מאד מה המ.ג?
מקווה שיש לו באמת, אבל זו הערכה מאוד אופטימית לדעתי.
אפשר להעריך בוודאי ותמיד. בגלל זה אגב זה נקרא הערכה ולא ידיעה.
אני חושב שנפח עם משקל כזה כן יתן סינגל של 100.
אני עשיתי בחיטוב 115 לסינגל לא קשה במיוחד, כשהכי הרבה שעשיתי במסה זה 102X3X3
אתה לא דוגמא לכלום מצטער.
זה לא נכון שאין שום דרך להעריך RM1.
ההבדלים בד"כ הם לא כל כך גדולים בין האנשים ולמי שיש מספיק ניסיון יכול לתת הערכה טובה.
מסכים.יש אנשים שיותר טובים בנפח אבל בRM1 הם קורסים ויש אנשים שלא מסוגלים לעשות נפח גבוה אבל תמיד יהיו חזקים מאד בסינגלים וכו'..
יש אנשים שיותר טובים בנפח אבל בRM1 הם קורסים ויש אנשים שלא מסוגלים לעשות נפח גבוה אבל תמיד יהיו חזקים מאד בסינגלים וכו'..
אפשר להעריך רק אם אתה מכיר את המתאמן ואיך הוא מתפקד בין נפח לעצימות , או שאתה מכיר את עצמך.
(יש לי מספיק נסיון*)
גם אם יש סטייה לכאן או לשם ההבדלים לא גדולים ברמה קיצונית, בייחוד לא בתרגיל כמו פרס.
זה לא שאנחנו מנסים לשער פער של שלשה, אנחנו מנסים לשער פער של 5X5, בלי להכיר אותו אפשר להעריך שהפער בין ה RM1 ל 5X5 הוא גדול מאד.
זה @yujiniusיש גם הבדל בין תרגיל כמו פרס - אשר אינו משתמש באפקט המתיחה של השריר, לבין תרגיל כמו סקוואט, אשר מבוסס על המתיחה, כשיוצאים מהבור.
בפאס, בדומה לדדליפט, אתה מתחיל את התנועה בצורה אקספלוסיבית, ללא מתיחה מקדימה.
בפועל,בהחלט יתכן שמישהו יכול לתת עשיריה עם משקל X, אבל אין לו מספיק כוח מתפרץ כדי לדחוק משקל של X+10 (הינוח לניתוק מהרצפה בדדליפט).
לכן, הערכות בתרגילים כאלו (פרס ודדליפט) הרבה פחות אמינות מאשר בתרגילים כמו סקוואט ובנץ'.
ובכל מקרה, @yanivgoft אחלה טכניקה. זה היה נראה מעולה. הלוואי עלי הגמישות שיש לך בכתפיים.
רק שאלה, מה לעזעזל חשב לו אותו דביל שנכנס לך (בינך לבין החלון) בעיצומו של סט. כמעט נפגע מהמוט. ח"ח על שמירת ה"קוליות" שלך 😉
יש שם שקע ואנשים מטעינים טלפונים, ויש מטומטמים שלא מבינים לא לעבור קרוב למוט בתנועה.רק שאלה, מה לעזעזל חשב לו אותו דביל שנכנס לך (בינך לבין החלון) בעיצומו של סט. כמעט נפגע מהמוט. ח"ח על שמירת ה"קוליות" שלך
היה לך כבר 90 לא?טוב נפתח כאן דיון מעניין אני מרגיש צורך לעשות rm1 שבוע הבא ולפתור את העניין 😃