עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא לא נשכח את הדרייב הפסיכי שאתה יכול לתת מהאגן בחזרה הראשונה
יותר משתלם להשתמש בבאונס מהחזה ובפחות זמן אנדר טנשן. בחזרה הראשונה פותרים את הנחיתות של ייצור הכוח ממצב 0 על ידי האגן. זו הסיבה גם שהסינגל שלי היה גבוה כ"כ ביחס למשקל העבודה לחזרות.אתה אמור לתת אותו בכל חזרה. אני למשל, עוד לא ממש מצליח ליצר את הדרייב הזה.
יותר משתלם להשתמש בבאונס מהחזה ובפחות זמן אנדר טנשן. בחזרה הראשונה פותרים את הנחיתות של ייצור הכוח ממצב 0 על ידי האגן. זו הסיבה גם שהסינגל שלי היה גבוה כ"כ.
תעביר ל-04:20 ותתחיל משם.
יותר משתלם להשתמש בבאונס מהחזה ובפחות זמן אנדר טנשן. בחזרה הראשונה פותרים את הנחיתות של ייצור הכוח ממצב 0 על ידי האגן. זו הסיבה גם שהסינגל שלי היה גבוה כ"כ.
110. מניח שיכולתי 120. בכל אופן מאז ירדתי 20 קילו ונחלשתי די הרבהכמה יש על המוט? זה לא נראה כמו סינגל, היה לך קל מידי.
התכוונתי ביחס למשקל שעשיתי לחזרות, לא שהייתי חזק בזירת הפרס. חחחתעביר ל-04:20 ותתחיל משם.
110. מניח שיכולתי 120. בכל אופן מאז ירדתי 20 קילו ונחלשתי די הרבה
התכוונתי ביחס למשקל שעשיתי לחזרות, לא שהייתי חזק בזירת הפרס. חחח
השיאים לפרס עומדים על 100 קילו ויותר צפונה
נראה טוב (אתה,לא הפרס)
מעדיף את הגרסה החטובה יותר, אבל אם אתה מחפש נחמה בין הצמיגים שלי, אתה תמיד מוזמןנראה טוב (אתה,לא הפרס)
שתוק קנאיתפסיק להטריד !
הקדמת אותי עם ההצעה..(שלי זה מישלן)מעדיף את הגרסה החטובה יותר, אבל אם אתה מחפש נחמה בין הצמיגים שלי, אתה תמיד מוזמן
שתוק קנאי
הקדמת אותי עם ההצעה..(שלי זה מישלן)
בדיוק חושב על מחמאה מסוגננת בפוסט חיטוב שלךמודה :/ לי אף פעם לא החמאת.
בדיוק חושב על מחמאה מסוגננת בפוסט חיטוב שלך