עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך לפזיו שיאבחן אותך , כאבים בריצה זה דבר מורכב עם הרבה משתניםלי יש כאבים ממש קלים בזמן ריצה אחרי 15-20 דקות שאני רץ... ממש החיבור של המפשעה והארבע ראשי אבל יותר לכיוון הארבע ראשי(החיבור) מאשר לכיוון המפשעה.
בדיוק המיקום שצוין בתמונה, גם פה הבעיה היא מוביליטי? בסקוואט אין כאבים
שלום
אני עושה סקוואטים קבוע ותמיד יש לי כאב בשריר (הקפתי בתמונה) רק ברגל שמאל
לא משנה מה המשקל ברגע שאני מתחיל לשבור מקביל אני מרגיש מתיחה שם (מזכיר קצת כמו שלא מתאמנים חודש ואז שחוזרים להתאמן השריר נתפס)
זה קורה רק בזמן הסקוואטים
סקוואט HB
אני ממש גמיש אין מצב שגמישות היא הבעיהכדאי לנסות אותם , אם לא עוזר לפנות לפזיו אולי הבעיה יותר מורכבת מהגבלה בטווחי תנועה וגמישות
במידה ולא מדובר בעמידה יחסית רחבה (לא חייב משהו קיצוני), אין מנגנון אנטומי שגורם לכאב בכופפי הירך כשהברכיים בחוץ, למעט גלישת ברכיים, שאין סיבה שהתרחשה כשהברכיים בחוץ אבל לא כשהן בפנים.במקרה שלי פתיחת ברכיים אם כבר גרמה לכאב ולא לריפויו.
הברכיים שלי באמת נכנסות פנימה שאני עושה סקוואטהבעייה נוצרת מטכניקה לא טובה מספיק.
יש לך בעייה זהה לשלו: ייעוץ - לא יכול להמשיך עם SS עקב פציעה - מה לעשות?
קרא מה הוא כתב ומה הגבתי (קרא עד הסוף).
בנוסף,
ממליץ ללמוד על חשיבות מיקום הברכיים.
בהצלחה
זה בגלל שאתה חם, לא כי טכניקה לקויה עדיפה.הברכיים שלי באמת נכנסות פנימה שאני עושה סקוואט
אבל הקטע שגם בסטים של החימום לצורך הדוגמא סט של 40 קילו חימום משקל שקל לי והברכיים במקום הנכון והטכניקה טובה זה עדיין כואב
ודווקא שבסטים הכבדים שהברכיים שלי קורסות ואני יורד קצת פחות נמוך זה לא כואב
עוד שאלה שהייתי עושה סקוואט LB הייתי עושה 90 קילו ל5 חזרות ובחיים לא היה לי בעיה שמיקום של הברכיים (אולי ממש בקטנה)זה בגלל שאתה חם, לא כי טכניקה לקויה עדיפה.
סביר להניח שאתה צריך לשנות רוחב עמידה (בדרך כלל להצר) ולהוציא ברכיים יותר החוצה.
בלי וידאו אני לא יכול להגיד הרבה מעבר לכך שבלי קשר זו החלטה גרועה לעבור מ-LB ל-HB.עוד שאלה שהייתי עושה סקוואט LB הייתי עושה 90 קילו ל5 חזרות ובחיים לא היה לי בעיה שמיקום של הברכיים (אולי ממש בקטנה)
שאני עושה HB תמיד הברכיים של קורסות, גם במשקל בינוני
למה זה?
אם אני אספר לך אני אצטרך להרוג אותך.ושאלה חשובה מאוד, מאיפה אתה כל פעם מביא את הקישורים האלה
יעלה מחרבלי וידאו אני לא יכול להגיד הרבה מעבר לכך שבלי קשר זו החלטה גרועה לעבור מ-HB ל-LB.
אם אני אספר לך אני אצטרך להרוג אותך.
יתכן שהיא כבר צרה מידי בשביל לאפשר לברכיים לצאת מספיק החוצה. במקרה כזה, צריך להרחיב עמידה.ולגבי להצהיר עמידה , אני עומד ברוחב כתפיים יותר צר מזה זה כבר רגליים ממש צמודות