הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS ומתח

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
ממ אני כבר עושה SS יותר מחודש.. ומההתחלה היה לי את המתח במקום הפאוואר קלין, בגלל שהיה לי די ברור שאם אני עדיין מסתבך עם הטכניקה של הסקוואט הפאוואר קלין ממש עוד לא משהו שאני צריך להתעסק איתו.
בכל אופן. הגעתי למצב כבר שאני תולה על עצמי משקולות של 22.5 ק"ג ומצליח את המתח ל5 חזרות.. משמע אני עוד אמור לעלות במשקלים, ואני כבר די מגיע לגבול היכולת של כפות הרגליים שלי להחזיק משקולות.. ואין לי שום קומבינה אחרת לתלות את זה עליי בלי שזה יעשה לי נמק איפהשהוא XD
השאלה שלי אם יש גם תחליף הגיוני לזה? אולי pendlay rows ? =/ אין לי מושג ממש לעשות עם זה חחח כאילו אני מאמין שאני אצליח לסחוב עד ה30 ק"ג אם יהיה לי ממש מזל.. למישהו יש עצות?

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שעד שאני לא אשיג משהו שאפשר לצלם איתו אני מעדיף לא להתחיל ופשוט לעשות טעויות שלא יוכלו להעיר לי עליהן =/

גם עם הפאוור קלין לא הייתי מוותר על המתח, פשוט תוסיף חזרות עם המשקל הנוכחי, עד שתעשה 15 חזרות יכול להיות שתוכל כבר להחזיק יותר משקל עם הרגליים ואם לא, פשוט תמשיך להוסיף חזרות. אתה תתחזק כי משקל הגוף שלך יעלה גם כן. בפורום של ריפטו ראיתי שהוא ממליץ לעשות את התוכנית של עמוד 300-1 בספר (Onus Wunsler) הנה:

A

Squat
Press
Power clean/deadlift alternating

B

Squat
Bench Press
Back Extensions
Chin ups

אבל אפשר גם לעשות במתכונת המוכרת של התוכנית במקרה הזה, ברגע שתלמד את הפאוור קלין פשוט תמשיך להתקדם במתח עם המשקל המקסימלי שאתה יכול להחזיק, יש גם חגורות שאפשר לקשור אליהן פלטות והכל אבל אין לי מושג בזה.

לגבי הטכניקה של הפאוור קלין, תקרא את הספר, תראה את הDVD ופשוט תנסה ללמוד להרגיש את התנועה, אם תקרא ותראה טוב טוב ותתחיל לתרגל אחרי מספר אימונים אתה תתחיל להבין איך התנועה אמורה להרגיש, גם אני לומד אותו לבד ואני מרגיש שאני משתפר מפעם לפעם, חוץ מזה זה התרגיל הכי כיפי לדעתי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא אשקר גם שהתרגיל טיפה מפחיד אותי.. הכתפיים שלי גם ככה לא במצב הכי בריא שיש.. והתנועה הזאת לא יודע.. ניסיתי לבצע אותה עם מוט ריק (ובינינו, זה כמו דדליפט - אם אין משקל קשה לבצע את זה פרופר) ואני מרגיש כאילו עם טיפה עומס הכתף שלי תצעק הצילו =/.
יש לנו גם חגורות מעפנות כאלה בחדר כושר
אני בספק שאני אוכל לקשור משקולת אליי עם זה.. לא חגורות מוכשרות במיוחד.
וגם עד שאני אוכל ללמוד את הטכניקה פרופר של פאוואר קלין פשוט להמשיך עם המתח עד שאני אתקע?

אני לא אשקר גם שהתרגיל טיפה מפחיד אותי.. הכתפיים שלי גם ככה לא במצב הכי בריא שיש.. והתנועה הזאת לא יודע.. ניסיתי לבצע אותה עם מוט ריק (ובינינו, זה כמו דדליפט - אם אין משקל קשה לבצע את זה פרופר) ואני מרגיש כאילו עם טיפה עומס הכתף שלי תצעק הצילו =/.
יש לנו גם חגורות מעפנות כאלה בחדר כושר
אני בספק שאני אוכל לקשור משקולת אליי עם זה.. לא חגורות מוכשרות במיוחד.
וגם עד שאני אוכל ללמוד את הטכניקה פרופר של פאוואר קלין פשוט להמשיך עם המתח עד שאני אתקע?
לא צריך משקל ממש כבד בפאוור קלין כדי להרגיש את התנועה, באמת שאין בה שום דבר מפחיד ברגע שאתה מבין. אם תעשה את התנועה נכון אתה תרגיש אותה גם עם מוט ריק, ברגע שאתה מרגיש טוב עם התנועה רק עם המוט זו אינדיקציה טובה לזה שאתה מתחיל לתפוס את העניין. אבל בכל מקרה תמשיך לעשות מתח ותעלה חזרות, גם מתי שתצליח לעשות פאוור קלין.

• פותח/ת השרשור
אוקיי קיבלתי.. אני אתחיל להוסיף לכל האימונים טכניקה לPC ואעלה חזרות למתח.. טנקס :120ag:

קח חגורה , שרשרת ושאקל... ותוכל להעמיס מישקל כמה שבא לך ( פלטות כמובן)...

משהו בסיגנון.....
HBLeather-Dip-Belt-B.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית