סרטון Deadlift 290kg!!+Beltless Deadlift 277.5kg!!

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
מהלך הדדליפט:
217.5 4X4 ללא
247.5 1X2 ללא
277.5 1X1 ללא
290 1X1
217.5 1X8 ללא

277.5 ללא:

290:

כמו שאפשר לראות נכשלתי בניסיון הראשון, אבל ניסיתי שוב ועלה 😃
משקל גוף 82-3 צריך להשקל בקרוב.
מאושר עד הגג ..
אני אנסה לנסח את זה באופן שלא יפגע במתחרים :
בהזדמנות זו אני גם חוגג "מקבץ שיאים לא ברצף בשלושת התרגילים ללא תנאי תחרות וללא שיפוט" של 700 ק''ג 😃

נערך לאחרונה:
בהזדמנות זו אני גם חוגג "מקבץ שיאים לא ברצף בשלושת התרגילים ללא תנאי תחרות וללא שיפוט" של 700 ק''ג 😃
כל הכבוד לך, שיאים מרשימים מאוד אלברו, מעבר לזה קיימת את המטרה שלך שתעקוף את מארק ריפטו בדדליפט, ואכן עשית זאת!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם,
מקווה להמשיך לשבור שיאים..

כל הכבוד לך, שיאים מרשימים מאוד אלברו, מעבר לזה קיימת את המטרה שלך שתעקוף את מארק ריפטו בדדליפט, ואכן עשית זאת!
תודה 😃
המטרה העיקרית בדדליפט מעולם לא הייתה לעקוף את ריפטו, קבעתי לעצמי כמה מטרות עד סוף 2016 שקשה לי להאמין שאצליח לעמוד בכולן..

• פותח/ת השרשור
אה יפה לא ידעתי. תעדכן מדי פעם מה אתה עושה בחיים אני בטוח שהרבה מתעניינים. בעיקר כי בתור סטודנט קשה מאוד לאכול ולהתאמן כמו שצריך ואתה עוד מרים 290 מהרצפה 😄
הפלטות על המוט מעניינות, כל השאר לא 😵‍💫🥊

אה יפה לא ידעתי. תעדכן מדי פעם מה אתה עושה בחיים אני בטוח שהרבה מתעניינים. בעיקר כי בתור סטודנט קשה מאוד לאכול ולהתאמן כמו שצריך ואתה עוד מרים 290 מהרצפה 😄

האמת שמצאתי פיתרון (גם אני סטודנט).
מלא מלא מלא פסטה, קל להכנה, קל לאכול וים קלוריות.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא מתחרה?

מה הבעיה לבוא לתחרות לעשות שם איזה סט ואז לחזור להתאמן בבית?
האמת ששואלים אותי את השאלה הזו די הרבה, ולא רק בפורום.
אני מאוד נהנה ומסופק מהאימונים, ולא מרגיש שום צורך להתחרות.
ובוודאי שלא אתחרה בשביל להוכיח לכמה ספקנים שהפלטות שלי אמיתיות.
כשהייתי קצת יותר צעיר הייתי נפגע מהחוסר אמונה במשקלי עבודה שלי, היה כואב לי שאני עובד קשה, ואז מגיע מישהו השייך לתחום ויודע כמה זה קשה להגיע להישגים מרשימים, ורושם תגובות מזלזלות כמו "פלטות מזוייפות" או "אין מצב שזה אמיתי".
אפילו יצא ששקלתי את הפלטות בשביל להוכיח לאחרים שלא מדובר בזיוף.
כיום אני דווקא קצת מוחמא כשלא מאמינים, אם זה לא היה מרשים אז כנראה זה לא היה מגיע לתגובות כאלו 😃

*ברור שלא התכוונתי אלייך ספציפית, כן?
*והאמת אני נתקל בהרבה תמיכה בפורום, והרבה פרגון ומודה לכולם על זה .
@Tank כמו ש @mars כתב, אני עובד כטבח, ככה שהאוכל נגיש.

כשהייתי קצת יותר צעיר הייתי נפגע מהחוסר אמונה במשקלי עבודה שלי, היה כואב לי שאני עובד קשה, ואז מגיע מישהו השייך לתחום ויודע כמה זה קשה להגיע להישגים מרשימים, ורושם תגובות מזלזלות כמו "פלטות מזוייפות" או "אין מצב שזה אמיתי".
כיום אני דווקא קצת מוחמא כשלא מאמינים, אם זה לא היה מרשים אז כנראה זה לא היה מגיע לתגובות כאלו 😃

אני יודע שאולי אתה לא צריך את הסיפוק הזה, אבל סתם, פעם אחת לנסות, למה לא? להכיר את כל התומכים והמעריצים שלך מקרוב.
חוץ מזה לדעתי אם תתן אפילו תחרות אחת זה יתרום מאוד להתקדמות הקהילה ויעלה להרבה מתחרים את המוטיבציה. אני אישית, גם בתור צופה וגם בתור מתחרה לעתיד הייתי מאוד שמח לראות אותך נותן תחרות טובה ושובר כמה שיאי איגוד 😃

תסלח לי על השפה אבל תפסיק עם השטויות! אתה חייב להתחרות. עוד כמה שנים כשתיהיה אחרי השיא שלך או שחס וחלילה תפצע אתה תצטער על זה תאמין לי. זו הזדמנות להראות לכולם ולעצמך את הפירות של העבודה שלך. נראה גם שאתה יכול לשבור שיא ישראל.

זה מסוג הדברים שעושים כדי לספר לילדים ולנכדים שלך אחר כך וזה משהו שלא ידרוש ממך יותר מאמץ ממה שאתה משקיע כבר עכשיו.

תסלח לי על השפה אבל תפסיק עם השטויות! אתה חייב להתחרות. עוד כמה שנים כשתיהיה אחרי השיא שלך או שחס וחלילה תפצע אתה תצטער על זה תאמין לי. זו הזדמנות להראות לכולם ולעצמך את הפירות של העבודה שלך. נראה גם שאתה יכול לשבור שיא ישראל.

זה מסוג הדברים שעושים כדי לספר לילדים ולנכדים שלך אחר כך וזה משהו שלא ידרוש ממך יותר מאמץ ממה שאתה משקיע כבר עכשיו.
שהוא יוכל להגיד "כשהייתי צעיר הרמתי 300 בדדליפט" אבל עם הוכחות. 😃

אני די בטוח שאותם ספקנים לא מצליחים לעשות rm1 עם חלק ממשקלי החימום שלך.
ועכשיו ברצינות, אם מתישהו תרצה להתחרות אז אפשר להתארגן ביחד ולנסוע (לא מהצפון הרחוק כמוך, אבל עדיין צפון)
אנשים רוצים לראות אותך מושך 300 בלייב! 😍

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית