הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה בחיטוב!

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
איך הגיוני שאני במאזן שלילי עם fbw ואירובי, תפריט טובה וכנ״ל שינה ולא יורד? אמנם עליתי רק 300 גרם משבוע שעבר אבל עדיין..

או שעלית בנוזלים או שאתה לא במאזן שלילי

• פותח/ת השרשור
או שעלית בנוזלים או שאתה לא במאזן שלילי
חישבתי bmr הכפלתי ב-1.2 וחסרתי 500 ולפי זה בניתי את התפריט
אירובי טוב יוריד את הנוזלים ואז לבדוק גם מחר?

או שה bmr שלך שונה ממה שאתה חושב
או שאכלת יותר מכמות הקלוריות שחשבת
או שאכלת הרבה פחמימות/נתרן ועלית בנוזלים

תעשה עוד שבוע עם אותו תפריט ותראה מה התוצאה

כמה זמן אתה אוכל את התפריט?

עושה אירובי?

כל כמה זמן נשקל?

עושה העמסות?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה אוכל את התפריט?

עושה אירובי?

כל כמה זמן נשקל?

עושה העמסות?
3 שבועות עם הורדה הדרגתית של פחמימות וקלוריות
120 דקות בשבוע אליפטיקל
כל שבוע
עוד לא עשיתי העמסה

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שאכלת בדיוק, תנסה עוד שבוע.
רק תבדוק שלא הוספת דברים נוספים שלא כללת, כמו חלב לקפה, פרוסת עוגה פעם בכמה זמן וכדומה
מה שרשום זה מה שאני אוכל. נגיד מדי פעם כן מחליף בין 2 פרוסות לחם לחלב או בחלבון, אבל לפי ערכים שהובאו לי בייעוץ אישי בזמנו

מה שרשום זה מה שאני אוכל. נגיד מדי פעם כן מחליף בין 2 פרוסות לחם לחלב או בחלבון, אבל לפי ערכים שהובאו לי בייעוץ אישי בזמנו
אז תעדכן בשבוע הבא. יש לפעמים סטיות לא ברורות

מסכים עם מה שחנן אמר, יכול להיות שלפני השקילה יןם או יומיים אכלת משהו עתיר בנתרן, וזה יכול לשבש. אין צורך להסתכל על זה בראיה צרה. כל עוד שלאורך זמן אתה יורד בקצב טוב זה בסדר

• פותח/ת השרשור
מסכים עם מה שחנן אמר, יכול להיות שלפני השקילה יןם או יומיים אכלת משהו עתיר בנתרן, וזה יכול לשבש. אין צורך להסתכל על זה בראיה צרה. כל עוד שלאורך זמן אתה יורד בקצב טוב זה בסדר
אתה יכול להגיד מה עשוי להיות עשיר בנתרן כדי שאוכל להימנע ונמצא בתפריט שלי? שכחתי לציין שאני אוכל עוד איזה 4 עגבניות שהן לא בתפריט

אתה יכול להגיד מה עשוי להיות עשיר בנתרן כדי שאוכל להימנע ונמצא בתפריט שלי? שכחתי לציין שאני אוכל עוד איזה 4 עגבניות שהן לא בתפריט
עגבניות זה לא הבעיה. יכול להיות הרבה דברים. חטיפים למיניהם ועוד הרבה דברים "רגילים" אין צורך להימנע באמת. נוזלים באים והולכים

• פותח/ת השרשור
עגבניות זה לא הבעיה. יכול להיות הרבה דברים. חטיפים למיניהם ועוד הרבה דברים "רגילים" אין צורך להימנע באמת. נוזלים באים והולכים
התפריט נקי מ"חטיפים"
בכל מקרה אוריד גם את השימוש במלח

לא הייתי פוסל באופן מיידי את העגבניות, 4 עגבניות זה כ-150 קלוריות. זה פלוס אי דיוקים קטנים אחרים יכולים להעביר מישהו למאזן חיובי.
גורמים אחרים שקשה לקחת בחשבון זה שמן שמשתמשים בו באוכל, פספוס בכמות המזון וכד'.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי פוסל באופן מיידי את העגבניות, 4 עגבניות זה כ-150 קלוריות. זה פלוס אי דיוקים קטנים אחרים יכולים להעביר מישהו למאזן חיובי.
יותר אקפיד השבוע
עדכנתי את התפריט:
חשבתי קצת ונראלי הגעתי למסקנה-גבינה בולגרית 5%
בימים שלני השקילה החלפתי את אחד מהגביעי קוטג׳ ב-150 גרם גבינה בולגרית 5% שמבחינת ערכים אותו דבר, אבל הבנתי שהיא עתירה מאוד בנתרן, ויש מצב שזה מה שגרם. בכל אופן, גם עדכנתי את התפריט, ואמיר את אחד הקוטג׳ לטונה או משהו אחר

קבצים מצורפים

• ללאדעגדגעדע שם.png
    ללאדעגדגעדע שם.png
    KB 48.3 · צפיות: 87
יותר אקפיד השבוע

עדכנתי את התפריט:

חשבתי קצת ונראלי הגעתי למסקנה-גבינה בולגרית 5%
בימים שלני השקילה החלפתי את אחד מהגביעי קוטג׳ ב-150 גרם גבינה בולגרית 5% שמבחינת ערכים אותו דבר, אבל הבנתי שהיא עתירה מאוד בנתרן, ויש מצב שזה מה שגרם. בכל אופן, גם עדכנתי את התפריט, ואמיר את אחד הקוטג׳ לטונה או משהו אחר
אל תדאג מזה יותר מדי, חכה לשקילה הבאה

• פותח/ת השרשור
Back
למעלה תחתית