עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חישבתי bmr הכפלתי ב-1.2 וחסרתי 500 ולפי זה בניתי את התפריטאו שעלית בנוזלים או שאתה לא במאזן שלילי
איך התפריט?או שה bmr שלך שונה ממה שאתה חושב
או שאכלת יותר מכמות הקלוריות שחשבת
או שאכלת הרבה פחמימות/נתרן ועלית בנוזלים
תעשה עוד שבוע עם אותו תפריט ותראה מה התוצאה
3 שבועות עם הורדה הדרגתית של פחמימות וקלוריותכמה זמן אתה אוכל את התפריט?
עושה אירובי?
כל כמה זמן נשקל?
עושה העמסות?
אם זה מה שאכלת בדיוק, תנסה עוד שבוע.איך התפריט?
ייעוץ - תפריט לחיטוב
מה שרשום זה מה שאני אוכל. נגיד מדי פעם כן מחליף בין 2 פרוסות לחם לחלב או בחלבון, אבל לפי ערכים שהובאו לי בייעוץ אישי בזמנואם זה מה שאכלת בדיוק, תנסה עוד שבוע.
רק תבדוק שלא הוספת דברים נוספים שלא כללת, כמו חלב לקפה, פרוסת עוגה פעם בכמה זמן וכדומה
אז תעדכן בשבוע הבא. יש לפעמים סטיות לא ברורותמה שרשום זה מה שאני אוכל. נגיד מדי פעם כן מחליף בין 2 פרוסות לחם לחלב או בחלבון, אבל לפי ערכים שהובאו לי בייעוץ אישי בזמנו
אתה יכול להגיד מה עשוי להיות עשיר בנתרן כדי שאוכל להימנע ונמצא בתפריט שלי? שכחתי לציין שאני אוכל עוד איזה 4 עגבניות שהן לא בתפריטמסכים עם מה שחנן אמר, יכול להיות שלפני השקילה יןם או יומיים אכלת משהו עתיר בנתרן, וזה יכול לשבש. אין צורך להסתכל על זה בראיה צרה. כל עוד שלאורך זמן אתה יורד בקצב טוב זה בסדר
עגבניות זה לא הבעיה. יכול להיות הרבה דברים. חטיפים למיניהם ועוד הרבה דברים "רגילים" אין צורך להימנע באמת. נוזלים באים והולכיםאתה יכול להגיד מה עשוי להיות עשיר בנתרן כדי שאוכל להימנע ונמצא בתפריט שלי? שכחתי לציין שאני אוכל עוד איזה 4 עגבניות שהן לא בתפריט
התפריט נקי מ"חטיפים"עגבניות זה לא הבעיה. יכול להיות הרבה דברים. חטיפים למיניהם ועוד הרבה דברים "רגילים" אין צורך להימנע באמת. נוזלים באים והולכים
לא הייתי פוסל באופן מיידי את העגבניות, 4 עגבניות זה כ-150 קלוריות. זה פלוס אי דיוקים קטנים אחרים יכולים להעביר מישהו למאזן חיובי.עגבניות זה לא הבעיה. יכול להיות הרבה דברים. חטיפים למיניהם ועוד הרבה דברים "רגילים" אין צורך להימנע באמת. נוזלים באים והולכים
יותר אקפיד השבועלא הייתי פוסל באופן מיידי את העגבניות, 4 עגבניות זה כ-150 קלוריות. זה פלוס אי דיוקים קטנים אחרים יכולים להעביר מישהו למאזן חיובי.
גורמים אחרים שקשה לקחת בחשבון זה שמן שמשתמשים בו באוכל, פספוס בכמות המזון וכד'.
עדכנתי את התפריט:לא הייתי פוסל באופן מיידי את העגבניות, 4 עגבניות זה כ-150 קלוריות. זה פלוס אי דיוקים קטנים אחרים יכולים להעביר מישהו למאזן חיובי.
גורמים אחרים שקשה לקחת בחשבון זה שמן שמשתמשים בו באוכל, פספוס בכמות המזון וכד'.
חשבתי קצת ונראלי הגעתי למסקנה-גבינה בולגרית 5%עגבניות זה לא הבעיה. יכול להיות הרבה דברים. חטיפים למיניהם ועוד הרבה דברים "רגילים" אין צורך להימנע באמת. נוזלים באים והולכים
אל תדאג מזה יותר מדי, חכה לשקילה הבאהיותר אקפיד השבוע
עדכנתי את התפריט:
חשבתי קצת ונראלי הגעתי למסקנה-גבינה בולגרית 5%
בימים שלני השקילה החלפתי את אחד מהגביעי קוטג׳ ב-150 גרם גבינה בולגרית 5% שמבחינת ערכים אותו דבר, אבל הבנתי שהיא עתירה מאוד בנתרן, ויש מצב שזה מה שגרם. בכל אופן, גם עדכנתי את התפריט, ואמיר את אחד הקוטג׳ לטונה או משהו אחר
כל כמה זמן לעשות העמסה?אל תדאג מזה יותר מדי, חכה לשקילה הבאה
אני תמיד ממליץ על אחת לשבוע. יש כאלה שעושים אחת לשבועייםכל כמה זמן לעשות העמסה?
אני אראה את השקילה של מחר ואעדכןאני תמיד ממליץ על אחת לשבוע. יש כאלה שעושים אחת לשבועיים
ירדתי 1.4 משבוע שעבראני תמיד ממליץ על אחת לשבוע. יש כאלה שעושים אחת לשבועיים