הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קלין תת ימי 200 קילו

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
האמת זה לא מרשים בכלל, יותר מרשים אם הוא היה עושה את זה מחוץ למים
האמת שאני לא בטוח כמב זה יותר קל.
משקולות ברזל לא צפות אבל המהירות שלו יורדת משמעותית. בנובף לזה אתה עושה את כל הסטאפ בנשימה אחת

משקולות ברזל לא צפות אבל המהירות שלו יורדת משמעותית. בנובף לזה אתה עושה את כל הסטאפ בנשימה אחת
שמע אני צולל עם משקולות של 30 קילו ובלון חמצן, ובתוך המים אני לגמרי לא מרגיש שיש עלי משהו בכלל

כשהיינו צוללים חופשי היינו תופסים סלע ענק מהקרקעית ושוחים מתחת למים עם כוח הרגליים וסנפירים בלבד.

שמע אני צולל עם משקולות של 30 קילו ובלון חמצן, ובתוך המים אני לגמרי לא מרגיש שיש עלי משהו בכלל
זה לא אותו דבר, בסקובה דייבינג המיכל מושך אותך למעלה בגלל האוויר שבתוכו אז המשל שלו יורד ברגע שאתה בתוך המים ובנוסף אתה עם ווסט..
נסה להיכנס למים בלי המיכל והסנפירים אלה רק עם המשקולות (אפילו עשר קילו)..
כשהיינו צוללים חופשי היינו תופסים סלע ענק מהקרקעית ושוחים מתחת למים עם כוח הרגליים וסנפירים בלבד.
לא יצא לי לצלול חופשי, אבל סלע זה לא משקולת (משקל סגולי שונה) ובטח שלא 200 קג

אני מקווה שאתה לא רציני, כי המיכל ממש לא מושך אותך למעלה
כשאתה במים?ממה שזכור לי הוא כן, וגם אם לא אתה שם קצת אןויר בווסט ובשניה אתה עולה
מה שהתכוונתי להגיד בזה שזה סלע שבחיים לא הייתי מרים מחוץ למים
הבנתי, ואני התכוונתי שסלע זה לא משקולת
אתה יודע שבגלל דחיסה מיכל מלא אוויר יהיה יותר כבד ממיכל ריק נכון? איך הוא מושך אותך?
תראה מה כתבתי ללוטם, אם אני טועה, בכל מקרה יש לך ווסט שעם קצת אוויר אתה עולה

כשאתה במים?ממה שזכור לי הוא כן, וגם אם לא אתה שם קצת אןויר בווסט ובשניה אתה עולה
וכשאתה רוצה ללכת על האדמה מה אתה עושה? מוריד את האוויר מהוסט, והולך, אתה עדיין לא מרגיש שיש עליך עשרות קילוגרמים

וכשאתה רוצה ללכת על האדמה מה אתה עושה? מוריד את האוויר מהוסט, והולך, אתה עדיין לא מרגיש שיש עליך עשרות קילוגרמים
לא הבנתי? כשאתה יוצא מהמים אתה לא מרגיש שיש עליך 20-30 קילו?

וחוץ מזה, איך זה קשור לויכוח?

התכוונתי כשאתה הולך על האדמה בתוך המים
אה..
אתה מאזן את המשקל של המשקולות והמיכל ברזל (שמושך למטה) עם האוויר בווסט ואוויר במיכל (שמושכים למעלה).

בכל מקרה, זה לא קשור לליפטר בסרטון. אין לו ווסט עליו או משהו.. אני לא אומר שזה יותר קשה ממחוץ למים, אני בסך הכל אומר שלדעתי זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית